Meniu

Aparat Dentar Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti pune aparat dentar in Buzau, inseamna ca esti pregatit sa beneficiezi de toate avantajele pe care acest tratament ti le poate aduce. Multi oameni traiesc in continuare cu impresia ca aparatele ortodontice sunt inestetice, fara sa tina cont de evolutia prin care a trecut tehnologia in ultimele decenii. 

Catalogul de servicii pe care clinicile din Buzau il pun la dispozitia pacientilor este unul variat, asa ca acestia nu trebuie sa aleaga un aparat dentar doar pentru ca este singurul model disponibil la cabinetul pe care il viziteaza, ci mereu dispun de mai multe variante de tratament ortodontic.

Cat costa un aparat dentar in Buzau?

Aparatul dentar in Buzau nu este tocmai ieftin si de aceea, este important sa-ti stabilesti un buget clar de la bun inceput. In situatia in care nu-ti permiti aparatul dentar pe care ti-l doresti, ai doua optiuni: fie alegi o alternativa mai accesibila buzunarului tau, fie astepti pana cand poti achita suma respectiva. Foloseste tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt preturile la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar metalic
Rating
Website
Swiss Dental
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar metalic porneste de la 2.500 Ron
 • Tehnologie medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Peste doua decenii de traditie
 • Consiliere personalizata
Sanmedica Dent
5.700 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar metalic porneste de la 5.700 Ron
 • Aparatura de inalta performanta
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Conditii de maxima siguranta
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Central Dent
2.200 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar metalic este 2.200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Locatie accesibila, in centrul orasului
 • Diverse modele de aparate dentare
 • Servicii la standarde inalte
Denttaglio Clinic
3.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar metalic este 3.000 Ron
 • Proceduri de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Servicii de calitate si fara durere
 • Laborator dentar propriu
Dentas
2.400 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar metalic porneste de la 2.400 Ron
 • Aparatura medicala avansata
 • Medici specialisti
 • Standarde de inalta calitate
 • Focus pe pacient
 • Perfectionare continua
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune aparat dentar in Buzau

Nu doar pretul aparatului dentar din Buzau poate sa difere, ci si materialul din care este confectionat: metal, ceramica, safir etc. De aceea, ideal este ca mai intai de toate, sa te duci la o consultatie cu un medic de specialitate, a carui responsabilitate este sa-ti prezinte toate optiunile de care poti beneficia, pentru ca mai apoi se iei o decizie. Ia topul de mai jos ca punct de plecare:

1. Swiss Dental

O clinica la care exista un catalog complet de servicii, inclusiv de ortodontie, in Buzau, este Swiss Dental. Specialistii din cadrul echipei se ocupa de rezolvarea problemelor prin intermediul tehnologiei de ultima generatie pe care o au la dispozitie. Obiectivul clinicii este de a oferi consiliere personalizata, in vederea recomandarii celor mai potrivite tratamente. La aceasta clinica, pacientii pot alege intre aparatul dentar metalic si cel metalic-ceramic, care se caracterizeaza printr-un aspect imbunatatit. In plus, clinica Swiss Dental sprijina turismul dentar, ceea ce inseamna ca pacientii se pot bucura de o vacanta all-inclusive, care cuprinde si rezolvarea problemelor dentare.

Tarifele pentru aparate dentare metalice incep de la 2.500 de lei. Pentru optiunea metalo-ceramica, pretul este de 3.500 de lei.

Din cele peste o suta de recenzii acordate clinicii Swiss Dental, cele mai multe sunt pozitive, iar utilizatorii lauda profesionalismul si eficienta medicilor care fac parte din echipa clinicii. De asemenea, personalul de la receptie este amabil, ceea ce ajuta la crearea unei atmosfere cat mai placute. Totusi, au existat niste neintelegeri din cauza ca preturile de pe site n-au fost actualizate.

Vezi parerile pacientilor despre Swiss Dental
Vezi Pareri

2. Sanmedica Dent

Pentru a afla care model de aparat dentar este cel mai potrivit pentru ele, persoanele interesate se pot duce la clinica Sanmedica Dent din Buzau, unde il pot gasi pe Dr. Stefan Popa, medic specialist in ortodontie si ortopedie faciala. Clinica este dotata cu aparatura de inalta performanta, pentru realizarea tratamentelor medicale in perfecta siguranta si calitate. De asemenea, in cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti, gata sa gaseasca solutii pentru problemele pacientilor. Cu privire la gama de aparate dentare, pacientii au de ales dintre aparatul dentar metalic, aparatul ortodontic estetic, cel segmentar si aparatul mobil pentru copii.

Tarifele pentru aparatul dentar metalic incep de la 5.700 de lei.

Pacientii care recomanda clinica Sanmedica Dent o fac pentru ca au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei lor. Medicii din cadrul clinicii dau dovada de profesionalism, fiind bine pregatiti si devotati actului medical. 

3. Central Dent

Clinica Central Dent pune la dispozitia pacientilor intreaga gama de servicii stomatologice, inclusiv tratamentele cu aparate dentare, in Buzau. Tratamentele se efectueaza la standarde inalte de calitate, datorita tehnologiei de ultima generatie. Cu privire la serviciile de ortodontie, pacientii care aleg sa viziteze aceasta clinica pentru o consultatie de specialitate, au posibilitatea sa aleaga dintre aparatul fix metalic, ceramic si din safir. Pe langa aceste modele, exista si aparatul dentar mobil si cel functional. Pentru ca activitatea clinicii sa nu se aglomereze, se lucreaza doar cu programare, asa ca persoanele care vor sa beneficieze de serviciile Central Dent trebuie sa sune din timp. Responsabilitatea pacientului este sa se prezinte la control cu o radiografie panoramica.

Pretul aparatului fix metalic este de 2.200 de lei, al celui ceramic de 2.800 de lei, iar cel din safir costa 3.500 lei. Se poate opta si pentru aparat mobil, la pretul de 1.250 de lei.  

Recenziile pozitive acordate clinicii Central Dent, aduc in discutie faptul ca vizita la control i-a ajutat pe utilizatori sa scape de teama pe care o aveau fata de dentist. Exista medici tineri, dar pasionati si ambitiosi, care fac tot posbilul sa ofere pacientilor solutii eficiente de tratament, astfel incat sa poata obtina zambetul pe care si l-au dorit dintotdeauna.

4. Denttaglio Clinic

Pacientii care intentioneaza sa viziteze clinica Denttaglio pentru tratamentul ortodontic in Buzau, pot opta pentru o consultatie cu Dr. Monica Iazizi, specialist in ortodontie. Echipa clinicii este formata din persoane care contribuie la starea de bine a pacientilor, dar si la confortul acestora. Printre tehnologiile de top utilizate in cadrul clinicii se afla cel mai performant scanner intraoral din lume, 3Shape Trios, microscopul dentar Carl Zeiss, Digital Smile Design, tomografia dentara CBCT etc. Categoria de ortodontie este cu adevarat variata, asa ca pacientii pot opta pentru aparate dentare din metal, ceramica, safir, sau pentru cel autoligaturant din metal sau ceramica.

Preturile serviciilor de ortodontie incep de la 2.800 de lei, pentru aparatul dentar fix cu bracketi metalici, 3.000 de lei pentru cel cu bracketi fizionomici din ceramica si 3.500 de lei pentru cei din safir. Aparatul mobil costa 2.000 de lei.

Aspectul pe care il apreciaza cel mai mult pacientii la clinica Denttaglio este calitatea serviciilor prestate de echipa de medici din cadrul ei. Clinica este plina de oameni seriosi si pregatiti sa le ofere oamenilor o a doua opinie de care au nevoie. Procedurile sunt prezentate intr-un mod explicit, astfel incat pacientii sa stie exact ce urmeaza sa li se intample.

5. Dentas

O alta clinica la care se pot duce oamenii in scopul de a-si pune aparatul dentar pe care si-l doresc, este clinica Dentas din Buzau. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Andra Laura Vasilcu, medic specialist ortodont, care a terminat Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. De peste 10 ani, clinica ofera diverse servicii si tratamente stomatologice, la standarde de inalta calitate, care pot sa satisfaca nevoile tuturor pacientilor. Intreaga echipa de la clinica se perfectioneaza in mod constant prin cursuri post-academice, in tara si in strainatate, pentru a fi intotdeauna la curent cu noutatile din domeniu, iar acest lucru le permite sa foloseasca cele mai eficiente tehnici stomatologice.

Preturile pentru aparate dentare pornesc de la 2.400 de lei, pentru aparatul dentar fix metalic.

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Dentas sunt pozitive si aduc aminte de profesionalismul si implicarea medicilor care lucreaza in cadrul ei. Serviciile de buna calitate si amabilitatea personalului sunt doua dintre aspectele care-i determina pe pacienti sa revina de fiecare data.

Concluzii

In cele din urma, acum ai o idee clara despre clinicile la care iti poti pune aparat dentar in Buzau si tot ce ramane de facut este sa te programezi la un consult de specialitate. In cadrul lui, te poti decide, impreuna cu medicul dentist, asupra modelului ideal de aparat pentru tine.