Meniu

Aparat dentar Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre tratamentul cu aparat dentar in Calarasi? Medicul stomatolog iti poate recomanda sa porti aparat dentar daca nu ai dintii aliniati corect pe arcada sau daca ai prea multe spatii intre acestia, ca urmare a extractiilor dentare.

Efectuarea tratamentului ortodontic este o decizie pe care trebuie sa o iei impreuna cu medicul ortodont, iar daca locuiesti in Calarasi, in acest articol poti vedea la ce cabinet stomatologic poti merge pentru montarea aparatului dentar.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Smile Boutique
Clinica-Verificata
3.800 Ron
  • Pret Aparat dentar safir 3.800 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism
  • Amabilitate
  • Preturi foarte bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet stomatologic se pune aparat dentar in Calarasi?

Referitor la tratamentul cu aparat dentar, pacientii din Calarasi au la dispozitie optiuni limitate de cabinete stomatologice unde se ofera si servicii din specializarea ortodontiei. Totusi, ei pot beneficia de acest tratament in cadrul unui cabinet modern, despre care vor afla mai multe in continuare:

Smile Boutique

Cabinetul stomatologic Smile Boutique vine in intampinarea pacientilor din Calarasi cu o gama variata de tratamente stomatologice, din mai multe specializari: implantologie, estetica dentara, pedodontie, endodontie si ortodontie. Aici isi desfasoara activitatea un colectiv medical cu experienta, al carui scop este sa gaseasca solutia potrivita pentru un spectru larg de probleme dentare si sa asigure servicii de inalta calitate.

La acest cabinet, sunt disponibile mai multe tipuri de aparate dentare. Pretul aparatului premium de safir este de 3.800 lei.

In mediul online, cativa pacienti si-au exprimat multumirea fata de serviciile din aceasta clinica, motiv pentru care le recomanda mai departe. Tratamentele sunt de calitate, iar medicii sunt apreciati pentru profesionalism si amabilitate. De asemenea, preturile sunt foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Smile Boutique
Vezi Pareri

Concluzii

La acest cabinet stomatologic din Calarasi poti beneficia de solutii accesibile in cazul in care doresti sa porti aparat dentar. Calitatea serviciului, profesionalismul si experienta colectivului medical, precum si tarifele practicate, sunt principalele criterii in functie de care majoritatea pacientilor aleg un cabinet stomatologic.