Meniu

Aparat dentar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alinierea incorecta a dintilor poate fi corectata la orice varsta prin purtarea unui aparat dentar, iar in Craiova exista numerosi medici ortodonti care te pot ajuta sa obtii zambetul dorit si sa alegi aparatul dentar care ti se potriveste. Tratamentul ortodontic se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, cu mentiunea ca adultii ar putea avea nevoie de purtarea pe o perioada mai lunga.  

Medicina stomatologica moderna propune diverse tipuri de aparate dentare, astfel ca va fi usor sa alegi unul compatibil cu nevoile si bugetul tau. Medicul ortodont te va ajuta si iti va recomanda cele mai bune solutii pentru obtinerea unui zambet impecabil.

Unde sa iti pui aparat dentar in Craiova

Daca locuiesti in Craiova si iti doresti aparat dentar, nu este suficient sa cauti clinici dentare pe internet. Trebuie sa gasesti un cabinet sau o clinica dentara ce asigura tratamente ortodontice si a carei gama de servicii este diversificata, intrucat pot fi necesare si alte proceduri inainte de montarea aparatului dentar propriu-zis. Tabelul urmator iti prezinta care sunt cele mai bune variante:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
2.400 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.400 Ron
 • Clinica la standarde internationale
 • Locatie centrala accesibila
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa durerii in timpul interventiilor
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si primitoare
Clinica Zambetul
2
1.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 1.000 Ron
 • Act medical stomatologic de inalta calitate
 • Echipamente moderne
 • Medici cu experienta si amabili
 • Curatenie impecabila
 • Ambianta placuta
CriniDent
3
700 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 700 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Buna coordonare intre medici
 • Mediu de lucru curat si atmosfera relaxanta
 • Programarile se respecta
Dent Estet
3.400 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 3.400 Ron
 • Solutii si optiuni tratament eficiente
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie si empatie
 • Echipament ultramodern
 • Este disponibil loc de joaca pentru copii
Dinti Fericiti
650 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici stomatologice pentru a iti pune aparat dentar in Craiova

Craiova este unul dintre orasele unde sunt situate numeroase cabinete stomatologice, asa ca poti beneficia de tratamentul cu aparat dentar chiar in apropierea ta. Pentru a identifica cea mai buna clinica dentara, trebuie sa tii cont de cateva criterii: raportul calitate-pret, experienta medicilor, tehnologiile si aparatura folosite, atitudinea si tipurile de servicii.

In continuare, poti afla mai multe informatii despre clinicile stomatologice din Craiova considerate a fi cele mai bune optiuni pentru montarea aparatului dentar:

1. Dent Priority

Clinica stomatologica Dent Priority din Craiova, infiintata in anul 1995 de dr. Radu Anghelina, medic specialist in protetica dentara, se adreseaza locuitorilor din judet si din toata Oltenia, cu servicii diversificate in toate ramurile medicinei dentare si tratamente la standarde inalte: pedodontie, ortodontie – aparat dentar, proteze dentare, coroane dentare, fatete dentare, albire dentara, estetica dentara, endodontie, implant dentar, parodontologie, profilaxie dentara si restaurari protetice. Tratamentele la standarde inalte sunt asigurate prin tehnologia de ultima generatie folosita si de profesionalismul unei echipe multidisciplinare de medici specialisti din toate domeniile stomatologiei. Clinica dispune de mai multe tipuri de aparate dentare: aparat dentar invizibil invisalign, aparat dentar safir, aparat dentar metalic, aparat dentar mobil, aparat dentar fix si aparat de contentie. Pentru aplicarea dispozitivului potrivit nevoilor tale, iti sta la dispozitie dr. Mihai Petrescu, medic specialist in ortodontie, cadru didactic universitar – sef de lucrari. Sub umbrela brandului Dent Priority, in cabinetele caruia s-au efectuat pentru prima oara in Oltenia lucrari dentare din portelan, se regasesc clinici stomatologice si in Bailesti, Caracal si Slatina.

Pentru preturi, se poate consulta site-ul clinicii. Aparatele dentare fixe au tarife cuprinse intre 2.400 si 3.000 de lei, in functie de material, de la cel metalic, pana la cel fizionomic (din safir). Pentru tratamentul cu alignere invizibile de la ClearCorrect by Straumann vei plati aici intre 12.000 si 20.000.

Pacientii apreciaza clinica la standarde internationale, locatia centrala accesibila, serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, tratamentele eficiente, lipsa durerii in timpul interventiilor, aparatura performanta, amabilitatea personalului si atmosfera placuta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. Clinica Zambetul

Una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii din Craiova ce vor sa isi puna aparat dentar este Clinica Zambetul. In cadrul acesteia, se poate beneficia de o gama variata de servicii si tratamente, astfel ca pacientii vor primi solutii personalizate dupa propriile nevoi si dorinte. Experienta medicala stomatologica este definita de confort, ca urmare a folosirii unor tehnologii de ultima generatie si a experientei personalului.  

Daca vrei sa iti pui aparat dentar la aceasta clinica, vei plati intre 1.000 lei si 3.500 lei, in functie de tipul aparatului: mobil, metalic sau safir.

Clinica Zambetul este una dintre cele mai apreciate locatii din Craiova atunci cand vine vorba despre servicii stomatologice. Acest lucru este dovedit de numeroasele calificative maxime oferite in mediul online de pacienti, care spun despre calitatea serviciilor ca se ridica la cele mai inalte standarde. Pe langa actul medical, este apreciata curatenia din clinica si aparatura de ultima generatie din dotare. Personalul este bine pregatit, amabil, rabdator si profesionist. In plus, ambianta din clinica este placuta.

3. CriniDent

Pentru aparat dentar, dar si pentru numeroase alte servicii stomatologice, pacientii din Craiova se pot adresa clinicii CriniDent. Deschisa in anul 2000, aceasta clinica are o lista variata de servicii, in care sunt acoperite mai multe discipline stomatologice, printre care si ortodontia. Echipa este formata din profesionisti care isi concentreaza intreaga atentie spre pacient si care asigura calitatea actului medical prin folosirea unor echipamente moderne, in care se investeste constant.

La aceasta clinica, sunt disponibile mai multe tipuri de aparate dentare si pretul porneste de la 700 lei/arcada (aparat ortodontic mobil) si poate ajunge la 15.000 lei (aparat Spark).

Parerile exprimate in mediul online demonstreaza faptul ca aceasta clinica este una dintre cele mai bune din orasul Craiova. Medicii sunt foarte comunicativi si colaboreaza pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament si intregul personal este descris ca fiind profesionist, intelegator, bland si rabdator. Serviciile sunt de cea mai inalta calitate, mediul de lucru este curat si primitor, iar ora programarii se respecta. Pe langa echipa bine coordonata si organizata, la fel de apreciata este si atmosfera relaxanta din clinica.

4. Dent Estet

Parte din reteaua de clinici dentare cu acelasi nume, Dent Estet este una dintre cele mai reputate clinici din Craiova pe care le poti alege in vederea montarii unui aparat dentar. In cadrul lor isi desfasoara activitatea o echipa medicala supraspecializata, care detine suficienta experienta pentru a indepli standarde internationale privitor la calitatea tratamentelor. Dent Estet este cea mai complexa retea de servicii stomatologice din Romania si are o prezenta consolidata in mai multe orase mari din Romania.

Tariful unui aparat dentar porneste de la 3.400 de lei.

Un numar foarte mare de pacienti au ales aceasta clinica pentru tratamente dentare, dupa care si-au exprimat aprecierea prin recenzii pe internet. Ei spun ca au beneficiat de solutii potrivite din punct de vedere medical si financiar si ca echipa clinicii este profesionista, atenta, empatica si comunicativa. Alte aspecte pozitive sunt reprezentate de atmosfera placuta, echipamentul ultramodern, tratamentele moderne si existenta unui loc de joaca pentru copii.

5. Dinti Fericiti

Pentru aparat dentar si alte tratamente stomatologice de calitate, clinica Dinti Fericiti se afla la dispozitia pacientilor din Craiova. Sunt asigurate servicii complexe de medicina dentaradintr-o gama variata de ramuri stomatologice. Colectivul din aceasta clinica graviteaza in jurul unui set bine stabilit de valori, punand pe primul loc calitatea actului medical si confortul pacientului. O alta prioritate o reprezinta sterilizarea, care se efectueaza la standarde europene.

Pretul unui aparat dentar variaza intre 2.000-2.500 lei pe arcada. Sunt disponibile si aparate ortodontice mobilizabile si functionale, la tariful de 650 lei.

Din experientele impartasite in spatiul virtual de catre pacienti, reiese ca serviciile sunt de calitate. Echipa este formata din profesionisti, care sunt atenti, calmi si amabili. Aparatura din clinica este moderna si la experienta placuta contribuie inclusiv atmosfera relaxanta.

Concluzii

Daca aparatul dentar este solutia pe care o cauti pentru obtinerea unui zambet perfect, la clinicile stomatologice din Craiova poti beneficia de cele mai moderne tratamente ortodontice si poti obtine rezultate pe masura asteptarilor, cu ajutorul unor medici recunoscuti pentru experienta profesionala.

Pentru a iti simplifica alegerea, poti alege o clinica in functie de experienta medicilor, de aparatura folosita si de raportul calitate-pret. Este important ca unitatea respectiva sa puna la dispozitia pacientilor cele mai noi tratamente si sa asigure proceduri confortabile.