Meniu

Aparat dentar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alinierea incorecta a dintilor poate fi corectata la orice varsta prin purtarea unui aparat dentar, iar in Craiova exista numerosi medici ortodonti care te pot ajuta sa obtii zambetul dorit si sa alegi aparatul dentar care ti se potriveste. Tratamentul ortodontic se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, cu mentiunea ca adultii ar putea avea nevoie de purtarea pe o perioada mai lunga.  

Medicina stomatologica moderna propune diverse tipuri de aparate dentare, astfel ca va fi usor sa alegi unul compatibil cu nevoile si bugetul tau. Medicul ortodont te va ajuta si iti va recomanda cele mai bune solutii pentru obtinerea unui zambet impecabil.

Unde sa iti pui aparat dentar in Craiova

Daca locuiesti in Craiova si iti doresti aparat dentar, nu este suficient sa cauti clinici dentare pe internet. Trebuie sa gasesti un cabinet sau o clinica dentara ce asigura tratamente ortodontice si a carei gama de servicii este diversificata, intrucat pot fi necesare si alte proceduri inainte de montarea aparatului dentar propriu-zis. Tabelul urmator iti prezinta care sunt cele mai bune variante:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Clinica Zambetul
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar 2.500-3.500 Ron
 • Act medical stomatologic de inalta calitate
 • Echipamente moderne
 • Medici cu experienta si amabili
 • Curatenie impecabila
 • Ambianta placuta
CriniDent
700-7.410 Ron
 • Pret Aparat dentar 700-7.410 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Buna coordonare intre medici
 • Mediu de lucru curat si atmosfera relaxanta
 • Programarile se respecta
Dent Estet
1.500-23.220 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.500-23.220 Ron
 • Solutii si optiuni tratament eficiente
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie si empatie
 • Echipament ultramodern
 • Este disponibil loc de joaca pentru copii
Dent Priority
1.800-2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.800-2.500 Ron
 • Servicii stomatologice de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Tehnici de ultima generatie
 • Preturi avantajoase
 • Dotari deosebite
Dinti Fericiti
2.000-2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar 2.000-2.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici stomatologice pentru a iti pune aparat dentar in Craiova

Craiova este unul dintre orasele unde sunt situate numeroase cabinete stomatologice, asa ca poti beneficia de tratamentul cu aparat dentar chiar in apropierea ta. Pentru a identifica cea mai buna clinica dentara, trebuie sa tii cont de cateva criterii: raportul calitate-pret, experienta medicilor, tehnologiile si aparatura folosite, atitudinea si tipurile de servicii.

In continuare, poti afla mai multe informatii despre clinicile stomatologice din Craiova considerate a fi cele mai bune optiuni pentru montarea aparatului dentar:

1. Clinica Zambetul

Una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii din Craiova ce vor sa isi puna aparat dentar este Clinica Zambetul. In cadrul acesteia, se poate beneficia de o gama variata de servicii si tratamente, astfel ca pacientii vor primi solutii personalizate dupa propriile nevoi si dorinte. Experienta medicala stomatologica este definita de confort, ca urmare a folosirii unor tehnologii de ultima generatie si a experientei personalului.  

Daca vrei sa iti pui aparat dentar la aceasta clinica, vei plati intre 2.500 lei si 3.500 lei, in functie de tipul aparatului: metalic sau safir.

Clinica Zambetul este una dintre cele mai apreciate locatii din Craiova atunci cand vine vorba despre servicii stomatologice. Acest lucru este dovedit de numeroasele calificative maxime oferite in mediul online de pacienti, care spun despre calitatea serviciilor ca se ridica la cele mai inalte standarde. Pe langa actul medical, este apreciata curatenia din clinica si aparatura de ultima generatie din dotare. Personalul este bine pregatit, amabil, rabdator si profesionist. In plus, ambianta din clinica este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Zambetul
Vezi Pareri

2. CriniDent

Pentru aparat dentar, dar si pentru numeroase alte servicii stomatologice, pacientii din Craiova se pot adresa clinicii CriniDent. Deschisa in anul 2000, aceasta clinica are o lista variata de servicii, in care sunt acoperite mai multe discipline stomatologice, printre care si ortodontia. Echipa este formata din profesionisti care isi concentreaza intreaga atentie spre pacient si care asigura calitatea actului medical prin folosirea unor echipamente moderne, in care se investeste constant.

La aceasta clinica, sunt disponibile mai multe tipuri de aparate dentare si pretul porneste de la 700 lei/arcada (aparat ortodontic mobil) si poate ajunge la 7.410 lei/arcada (aparat l-align).

Parerile exprimate in mediul online demonstreaza faptul ca aceasta clinica este una dintre cele mai bune din orasul Craiova. Medicii sunt foarte comunicativi si colaboreaza pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament si intregul personal este descris ca fiind profesionist, intelegator, bland si rabdator. Serviciile sunt de cea mai inalta calitate, mediul de lucru este curat si primitor, iar ora programarii se respecta. Pe langa echipa bine coordonata si organizata, la fel de apreciata este si atmosfera relaxanta din clinica.

3. Dent Estet

Parte din reteaua de clinici dentare cu acelasi nume, Dent Estet este una dintre cele mai reputate clinici din Craiova pe care le poti alege in vederea montarii unui aparat dentar. In cadrul lor isi desfasoara activitatea o echipa medicala supraspecializata, care detine suficienta experienta pentru a indepli standarde internationale privitor la calitatea tratamentelor. Dent Estet este cea mai complexa retea de servicii stomatologice din Romania si are o prezenta consolidata in mai multe orase mari din Romania.

Un aparat dentar costa intre 1.500 si 23.220 lei.

Un numar foarte mare de pacienti au ales aceasta clinica pentru tratamente dentare, dupa care si-au exprimat aprecierea prin recenzii pe internet. Ei spun ca au beneficiat de solutii potrivite din punct de vedere medical si financiar si ca echipa clinicii este profesionista, atenta, empatica si comunicativa. Alte aspecte pozitive sunt reprezentate de atmosfera placuta, echipamentul ultramodern, tratamentele moderne si existenta unui loc de joaca pentru copii.

4. Dent Priority

Dent Priority este un cabinet stomatologic din Craiova unde poti beneficia de tratament cu aparat dentar la standarde inalte de calitate. Acesta a fost infiintat in anul 1995 din dorinta de a oferi servicii stomatologice premium locuitorilor oraului si de a raspunde eficient la orice problema de natura dentara, cu tratamente si proceduri moderne. In clinicile Dent Priority activeaza medici specializati in toate ramurile medicinei dentare si se fac investitii permanente in echipamente de varf, pentru a avea un portofoliu de servicii cat mai diversificat.

La aceasta clinica, aparatul dentar te va costa intre 1.800-2.500 lei/arcada.

Multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, despre care spun ca sunt de inalta calitate. Profesionalismul, rabdarea, amabilitatea si seriozitatea sunt principalele atribuite ce descriu personalul clinicii. Medicii au experienta vasta, folosesc aparatura si tehnici de ultima generatie, lucrand cu grija. De asemenea, preturile sunt avantajoase.

5. Dinti Fericiti

Pentru aparat dentar si alte tratamente stomatologice de calitate, clinica Dinti Fericiti se afla la dispozitia pacientilor din Craiova. Sunt asigurate servicii complexe de medicina dentaradintr-o gama variata de ramuri stomatologice. Colectivul din aceasta clinica graviteaza in jurul unui set bine stabilit de valori, punand pe primul loc calitatea actului medical si confortul pacientului. O alta prioritate o reprezinta sterilizarea, care se efectueaza la standarde europene.

Pretul unui aparat dentar variaza intre 2.000-2.500 lei pe arcada. Sunt disponibile si aparate ortodontice mobilizabile si functionale, la tariful de 650 lei.

Din experientele impartasite in spatiul virtual de catre pacienti, reiese ca serviciile sunt de calitate. Echipa este formata din profesionisti, care sunt atenti, calmi si amabili. Aparatura din clinica este moderna si la experienta placuta contribuie inclusiv atmosfera relaxanta.

Concluzii

Daca aparatul dentar este solutia pe care o cauti pentru obtinerea unui zambet perfect, la clinicile stomatologice din Craiova poti beneficia de cele mai moderne tratamente ortodontice si poti obtine rezultate pe masura asteptarilor, cu ajutorul unor medici recunoscuti pentru experienta profesionala.

Pentru a iti simplifica alegerea, poti alege o clinica in functie de experienta medicilor, de aparatura folosita si de raportul calitate-pret. Este important ca unitatea respectiva sa puna la dispozitia pacientilor cele mai noi tratamente si sa asigure proceduri confortabile.