Meniu

Aparat dentar Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti pune aparat dentar in Deva? Chiar daca esti tentat sa te duci in alte colturi ale tarii pentru a obtine tratamentul de care ai nevoie, in acest oras exista multe clinici care iti pun la dispozitie o gama variata de aparate dentare.

Unul din motivele pentru care oamenii ezita sa-si puna aparat dentar este aspectul, intrucat au impresia ca tratamentul nu exceleaza la capitolul estetic. Ei bine, la clinicile din Deva poti gasi aparate ortodontice din materiale aproape invizibile, care sunt greu de observat cu ochiul liber, asa ca multe persoane nici nu-si vor da seama ca porti aparat dentar.

Cat costa un aparat dentar in Deva?

Bugetul joaca un rol esential in alegerea aparatului dentar din Deva, intrucat nu toata lumea isi permite cel mai scump tratament de la o clinica. De aceea, responsabilitatea medicului dentist este sa ofere cat mai multe optiuni, pe care pacientul sa si le poata permite. Uita-te peste tabelul de mai jos pentru a-ti face o idee in legatura cu tarifele la care poti beneficia de acest tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
CI Transilvania
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 1.700 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Standarde riguroase de calitate
 • Gama variata de aparate dentare
 • Atmosfera placuta
Astom
2.400 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 2.400 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Lucrari complexe
 • Mediu prietenos
 • Gama variata de tratamente
Mdentis
2.200 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 2.200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal profesionist
 • Rabdare si grija fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite in timpul procedurilor
 • Lucrari de succes
 • Unii pacienti declara ca pentru ei solutia de tratament nu a rezolvat problema
Nicoleta Dental
2.700 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 2.700 Ron
 • Cele mai noi tehnologii disponibile
 • Echipa multidisciplinara si profesionista
 • Stomatologie integrata
 • Radiologie in-house
 • Peste 15 de ani de experienta
Art Dental
1.955 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 1.955 Ron
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • 10 ani de experienta in domeniu
 • Plan de tratament individualizat
 • Gama variata de servicii
 • Educatie continua
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera aparat dentar in Deva

Clinicile de mai jos pun la dispozitia pacientilor diverse tratamente cu aparate dentare in Deva, de la aparate ortodontice cu brackets metalici, ceramici si din safir, la modele tip Invisalign sau aparate mobile. Pe langa gama de servicii, prezentarile de mai jos sunt insotite de o scurta descriere a activitatii clinicii, pentru a-ti face tie misiunea mai usoara:

1. Centrul de Implantologie Transilvania  

Persoanele care vor sa aiba acces la o gama variata de servicii de stomatologie se pot duce la centrul de Implantologie din Transilvania, unde pot opta pentru tratamentul cu aparat dentar, inclusiv la sediul din Deva. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si o echipa formata din medici specialisti din Cluj. De asemenea, pacientii pot alege dintr-o gama variata de servicii de ortodontie, de la aparatul ortodontic fix cu bracketi metalici, ceramici sau din safir, la varianta autoligaturanta sau aparatul ortodontic Spark Aligner. Alte servicii din aceeasi categorie sunt controlul periodic si activarea aparatului dentar.

Preturile pentru aparate dentare pornesc de la 1.700 de lei, pentru aparatul invizibil Clear Aligner, 2.600 de lei pentru aparatul cu bracketi metalici si 3.000 de lei pentru cel cu bracketi ceramici.

Pacientii care au beneficiat de serviciile Centrului de Implantologie din Transilvania, au apreciat, printre altele, amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Tratamentele de calitate de aici ii determina pe multi sa apeleze din nou la serviciile centrului, pentru ca stiu ca vor avea parte de o experienta cu adevarat placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Implantologie Transilvania
Vezi Pareri

2. Astom

Pentru a afla opinia unui ortodont din Deva, pacientii se pot duce la cabinetul stomatologic Astom, unde isi desfasoara activitatea Dr. Iasmina Stepanov, medic specialist in ortodontie. Cabinetul ofera tratamente dentare, care includ servicii preventive, cosmetice, restaurative si de constructie. Misiunea echipei Astom este de a oferi pacientilor o experienta cat mai placuta in timpul vizitei la dentist, prin intermediul tratamentelor de calitate.

Preturile pentru aparate dentare incep de la 2.400 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la clinica Astom au apreciat comportamentul personalului medical, ce poate fi descris prin cuvintele amabilitate, grija si profesionalism. Mediul este unul placut si prietenos, in care pacientii se pot relaxa de fiecare data, indiferent ca este vorba de un consult de rutina sau de o interventie propriu-zisa.

3. Mdentis

La cabinetul stomatologic Mdentist, o echipa de 4 dentisti specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare ofera o gama variata de servicii: implant dentar, chirurgie orala, estetica dentara, pedodontie, profilaxie, endodontie si ortodontie in Deva. Sub umbrela Mdentist functioneaza un cabinet stomatologic in acest oras si unul in Hunedoara.

Pentru tratamentul cu aparat dentar fix metalic, tarifele pornesc de la 2.200 de lei.

Cabinetul inregistreaza recenzii pozitive din partea unor pacienti multumiti. Comentariile mentioneaza servicii ireprosabile, personal profesionist, care abordeaza cu rabdare si grija fiecare pacient, oferind explicatii amanuntite pe parcursul desfasurarii procedurilor de tratament si lucrarile eficiente realizate aici. Sunt si cativa pacienti nemultumiti de tratamentul facut de medicii de la acesta unitate de stomatologie.

4. Nicoleta Dental

Nicoleta Dental pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii stomatologice, precum tratamentele cu aparate dentare, in Deva. Serviciile respective sunt realizate de o echipa multidisciplinara profesionista, care utilizeaza cele mai noi tehnologii disponibile. De aparate ortodontice se ocupa Dr. Oprita Anca, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, cu specializare in ortodontie si ortopedie dento-maxilara. Din dorinta de a le oferi pacientilor doar tratamentele de calitate, Dr. Oprita Anca participa in mod periodic la diverse cursuri postuniversitare de specializare. La clinica, persoanele interesate pot beneficia de mai multe tipuri de aparate ortodontice: clasice, fixe metalice, ceramice si din safir.

Tarifele pentru aparate dentare pornesc de la 2.700 de lei.

La Nicoleta Dental, cerintele pacientilor sunt ascultate, asa ca tratamentul pe care il primesc este unul care sa-i multumeasca din toate punctele de vedere. Personalul medical este unul politicos, iar serviciile pe care le presteaza sunt pe masura asteptarilor.

5. Art Dental

Misiunea Art Dental este de a transforma zambetul stralucitor pe care si-l doresc oamenii intr-o realitate, iar una din modalitatile prin care se poate realiza acest lucru este tratamentul ortodontic, la clinica din Deva. Personalul medical dispune de mai mult de 10 ani de experienta in domeniu, timp in care medicii au participat la diverse Workshop-uri, in scopul de a fi la curent cu toate inovatiile din domeniu. Cei care aleg o consultatie de specialitate la aceasta clinica, trebuie sa tina cont de faptul ca tarifele se pot modifica, in functie de particularitatile cazului. Medicii pun accent pe un plan de tratament individual, care sa fie cat mai eficient, astfel incat pacientii sa obtina rezultatele pe care si le-au dorit dintotdeauna.

Preturile pentru aparate dentare incep de la 1.955 de lei.

Dupa cum marturisesc mai multe persoane in recenziile pe care le-au postat, confortul reprezinta una din prioritatile clinicii Art Dental. De asemenea, pacientii au remarcat in timpul tratamentului ca nu s-au confruntat cu niciun fel de durere, ceea ce a facut vizita sa treaca mult mai repede decat s-ar fi asteptat. Activitatea clinicii se remarca prin amabilitate, seriozitate si profesionalism.

Concluzii

In cele din urma, pentru a obtine un tratament cu aparat dentar in orasul Deva, trebuie sa te programezi mai intai la o consultatie de specialitate, la clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine. Dupa aceea, un medic cu experienta in domeniu iti poate oferi mai multe variante de tratament, in functie de buget si de nevoi.