Meniu

Aparat dentar Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici stomatologice la care sa iti instalezi aparat dentar in Focsani, inseamna ca ai realizat ca trebuie sa faci acest pas atat de necesar pentru sanatatea ta si pentru un zambet frumos, pe care sa nu mai trebuiasca sa il ascunzi. Intr-o prima etapa, identificarea unui bun ortodont in orasul tau poate fi un demers dificil, nu si daca tii cont de informatiile din articolul de mai jos.

Este de la sine inteles de ce nu vrei sa te indrepti catre primul ortodont din Focsani pe care ti-l relava cautarile de pe Google. Doresti informatii suplimentare pentru a te asigura ca tipul de aparat dentar care ti se va recomanda si purtarea acestuia vor duce la rezultatele dorite. Vei gasi multe amanunte utile in randurile urmatoare.

Unde iti poti monta aparat dentar in Focsani

Cand vine vorba despre instalarea unui aparat dentar in Focsani, vestea buna este ca nu trebuie sa te deplasezi in alt oras pentru a beneficia de servicii de ortodontie de calitate. Le poti accesa la clinicile de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Art Dentistry
Clinica-Verificata
2.000-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.000 Ron
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de inalta calitate
 • Lucrari eficiente
 • Servicii integrate de radiologie
 • Ambient placut
Dentrust
2.000-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si serios
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Promptitudine
 • Interventii de succes
 • Proceduri complexe de tratament
Dr. Balica
1.800-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 1.800-3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Clinica supermoderna
 • Proceduri realizate cu atentie sporita pentru confortul pacientilor
Althea
1.800-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 1.800-3.000 Ron
 • Experiente placute
 • Tratamente de calitate
 • Medici profesionisti
 • Ambient primitor
Doctor de zambete
2.000-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.000 Ron
 • Medici profesionisti
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Lipsa durerii in timpul tratamentelor
 • Cadru placut si frumos amenajat
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti instala aparat dentar in Focsani

Sectiunea care urmeaza din articol iti va servi drept ghid atat in ceea ce priveste serviciile de ortodontie din oras, cat si referitor la alte detalii care te-ar putea ajuta sa te decizi, respectiv pretul unui aparat dentar in Focsani si opiniile pacientilor care au trecut pragul cabinetelor din clasament.

1. Art Dentistry

Te intrebi unde poti gasi un specialist care sa iti instaleze aparat dentar in Focsani? Clinica Art Dentistry ofera servicii de ortodontie la standarde ridicate, alaturi de consultatii si tratamente in toate specialitatile medicinei dentare. A fost infiintata in anul 2010 de dr. Mihaela Hanta, medic cardiolog, pentru problemele de sanatate orala si afectiunile cardiace ale locuitorilor judetului Vrancea.

Tarifele percepute pentru serviciile clinicii sunt postate pe site-ul web. Pentru un aparat dentar mobil vei achita suma de 600 de lei, iar pentru un aparat ortodontic fix, pretul variaza intre 2000 si 3000 de lei.
Pacientii sunt multumiti de experienta avuta la aceasta clinica din Focsani si scriu in recenziile de pe Google despre serviciile integrate de radiologie, profesionalismul medicilor, despre aparatura de inalta calitate, lucrarile eficiente si ambientul placut al cabinetelor.

Vezi parerile pacientilor despre Art Dentistry
Vezi Pareri

2. Dentrust

La Clinica Dentrust, medicul stomatolog dr. George Gheorghita, specialist in ortodontie, are in portofoliul sau nu mai putin de 968 de instalari de aparat dentar, in experienta sa de peste 10 ani de lucru cu pacientii. Clinica dispune de un sediu modern, spatios, aparatura performanta si o echipa de 6 medici stomatologi cu variate competente, care acopera o gama larga de consultatii si tratamente.

Pacientii sau simplii utilizatori ai site-ului pot identica usor lista de tarife pentru servicii. Pretul unui aparat dentar mobil este de 700 sau 900 de lei, in timp ce pentru dispozitivul ortodontic fix vei achita 2000 sau 3000 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile clinicii, pe care o recomanda pentru calitate, profesionalismul si seriozitatea personalului medical, amabilitate si promptitudine. Se consemneaza, de asemenea, interventii de succes si proceduri complexe de tratament.

3. Dr. Balica

La Cabinetul stomatologic Davadent by Dr. Balica, alaturi de gama completa de tratamente dentare, la se pot accesa servicii de implant dentar, montare aparat dentar fix sau mobil, albire dentara, precum si proceduri de estetica faciala. Cei doi medici stomatologi, dr. Andrei Balica si dr. Ana Balica, lucreaza cu tehnologie performanta si sunt intr-un continuu proces de formare profesionala pentru a putea aplica cele mai moderne solutii de tratament.

Gama diversificata de servicii si preturile corespunzatoare pot fi consultate pe site-ul web. Pentru un aparat dentar mobil, va trebui sa platesti 900 de lei, iar pentru un aparat mobil, suma pe care va trebui sa o achiti va fi de la 1800 de lei la 3000 de lei.

Pacientii se arata multumiti de tratamentele realizate aici, prin intermediul recenziilor de pe Facebook. Se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt bine pregatiti, clinica este supermoderna, iar procedurile se realizeaza cu maximum de atentie pentru confortul pacientilor.

4. Althea

La Clinica de Medicina Dentara Althea din Focsani, tipul de aparat dentar este ales in functie de fiecare status al danturii, de bugetul alocat, precum si de preferintele personale, pentru fiecare pacient medicul ortodont indicand cea mai potrivita solutie de indreptare a dintilor. Althea reprezinta cabinetul in care activeaza medicii stomatologi dr. Iulia Pacurici si dr. Simona Trandafir, care ofera servicii complexe si complete pentru sanatatea orala si estetica faciala.

Pretul unui aparat dentar mobil este de 900 de lei, iar al unui aparat ortodontic fix variaza intre 1800 si 3000 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat multumirea prin intermediul recenziilor lasate pentru serviciile de aici. Ei considera ca au avut experiente placute, ca au beneficiat de tratamente de calitate, realizate de medici profesionisti, intr-un ambient primitor.

5. Doctor de zambete

O gama larga de optiuni in materie de aparat dentar fix sau mobil se pot accesa la Clinica Doctor de Zambete din Focsani, care dispune de servicii complete de indreptare a dintilor pentru toate varstele, prestate de medicul dr. Anca Nedelcu, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Ambientul modern si primitor face din acest cabinet spatiul ideal pentru tratament atat al copiilor, cat si al adultilor.

Pentru un aparat dentar mobil vei plati aici suma de 1000 de lei, in timp ce pentru un aparat ortodontic fix vei achita 2000-3000 de lei.

Recenziile pacientilor clinicii inregistreaza experiente pozitive. Principalele aspecte mentionate sunt cadrul placut si frumos amenajat, profesionalismul medicilor, lipsa durerii in timpul procedurilor, empatia si respectul fata de pacienti, atmosfera realxanta.

Concluzii

Nu-i asa ca nu te asteptai sa ai atatea optiuni privind montarea unui aparat dentar in Focsani? Capitala judetului Vrancea este, din acest punct de vedere, locul potrivit in care te poti ocupa de problemele de pozitionare a dintilor. Alegand in cunostinta de cauza una dintre clinicile din clasamentul de mai sus, te poti bucura de un tratament ortodontic personalizat in functie de dantura ta, dar si de bugetul de care dispui.

Medicii specialisti in ortodontie din Focsani vor gasi solutia de care ai nevoie, pentru rezultate optime, un zambet frumos si o masticatie imbunatatita.