Meniu

Aparat dentar Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa corectezi problemele de pozitionare a dintilor, aspectul lor estetic sau muscatura incorecta, poti apela la montarea unui aparat dentar in Galati. Clinicile stomatologice din orasul de pe Dunare asigura servicii de ortodontie la standarde inalte si tratamente profesionale eficiente, cu tehnologie moderna.

Aparatul dentar nu mai este astazi un dispozitiv rezervat copiilor, asa cum a fost gresit perceput multa vreme, ci se adreseaza persoanelor de toate varstele care au probleme date de inghesuirea dintilor, masticatie necorespunzatoare sau sunt lipsite de incredere in propriul zambet din cauza unor deformari ale danturii. Un ortodont din Galati te poate asigura daca ai astfel de probleme si iti poate oferi solutia dorita.

Unde poti monta aparat dentar in Galati?

Medicul ortodont stabileste, in urma consultatiei, daca pacientul are nevoie de aparat dentar. In Galati, specialitatea ortodontie se poate regasi la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
My Dent
Clinica-Verificata
2.000-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.000 Ron
 • Clinica amplasata central
 • Cei mai buni stomatologi din oras
 • Profesionalism si precizie inginereasca in interventii
 • Devotament fata de profesie
 • Empatia si rabdarea fata de pacienti
 • Lucrari eficiente
 • Ambient placut
 • Frica de dentist dispare
Dental Clinic
2.100-3.100 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.100-3.100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Standarde inalte de profesionalism si empatie
 • Aparatura performanta
 • Raport bun calitate-pret
 • Interior modern si curat
Dr. Valerica Soarece
2.200-3.100 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.200-3.100 Ron
 • Profesionalismul si seriozitatea medicului
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Eficienta tratamentelor aplicate
Dento Art
2.200-3.100 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.200-3.100 Ron
 • Personal cu inalta pregatire, profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Proceduri fara durere
 • Promptitudine in interventii
 • Servicii pentru intreaga familie
Migadent
1.800-2.900 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 1.800-2.900 Ron
 • Profesionalismul si priceperea medicilor
 • Amabilitate si comunicare buna cu pacientii
 • Proceduri eficiente
 • Bun raport calitate-pret
 • Exista si cativa pacienti nemultumiti de calitatea lucrarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se poate monta aparat dentar in Galati

Un aparat dentar in Galati se poate monta cu succes si rezultate bune la unul dintre cabinetele de ortodontie de la clinicile din clasamentul urmator. In functie de problema semnalata de pacient, dispozitivul va fi personalizat astfel incat sa produca efectele dorite in modificarea pozitiei dintilor.

1. My Dent

Instalarea unui aparat dentar in Galati nu va fi complicata la Clinica My Dent. Ortodontia este integrata intre serviciile ireprosabile ale acestui cabinet situat in centrul orasului. Primirea calduroasa, medicii pregatiti, ajutati de aparatura si instrumente ultramoderne ofera aici o gama variata de tratamente stomatologice la standarde ridicate.

Pretul la Galati pentru un aparat dentar variaza in functie de tipul de dispozitiv (fix sau mobil) si materialul din care este confectionat. Un aparat dentar metalic fix are un pret cuprins intre 2000 si 3000 de lei. Un aparat dentar mobil costa 850 lei.

In recenziile lasate pe Google, pacientii clinicii ii considera  pe medicii de la My Dent drept cei mai buni dentisti din oras. Totodata, sunt apreciate profesionalismul, precizia inginereasca, devotamentul fata de profesie, empatia si rabdarea fata de pacienti. Opiniile exprimate amintesc si eficienta lucrarilor, ambientul placut si faptul ca la cabinetele clinicii frica de dentist este eliminata.

Vezi parerile pacientilor despre My Dent
Vezi Pareri

2. Dental Clinic

Dental Clinic din Galati este o echipa alcatuita din sase medici stomatologi cu experienta, care pun la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii de medicina dentara, printre care si ortodontie si montarea de aparat dentar, pentru un zambet frumos si sanatos. Pentru prestatii ireprosabile si tratamente eficiente, clinica investeste in utilaje si tehnologii de ultima ora  si mijloace sigure de dezinfectie si sterilizare. Grija pentru clienti si accesibilitatea serviciilor se concretizeaza si in folosirea unui sistem de plata in rate.

Preturile pentru aparatul dentar fix variaza intre 2100 lei si 3100 de lei, in timp ce, pentru dispozitivul mobil, pacientul va plati  900 de lei.

Pacientii se declara multumiti, in recenziile scrise, de experientele la Dental Clinic. Ei precizeaza ca serviciile sunt ireprosabile, la standarde inalte de profesionalism si empatie, ca interiorul este modern si curat, iar aparatele sunt performante. Un alt punct forte amintit este un bun raport calitate-pret.

3. Dr. Valerica Soarece

La cabinetul medicului specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala dr. Valerica Soarece se poate instala aparat dentar la Galati. Medicul are experienta de peste sase ani in lucrul cu problemele de pozitionare a dintilor si lucreaza cu aparatura moderna.

Aparatul ortodontic fix are la acest cabinet un pret intre 2200 de lei si 3100 lei. Un aparat ortodontic mobil il va costa pe pacient 1000 de lei.

Putinele recenzii lasate de pacienti la acest cabinet din Galati dovedesc ca medicul este apreciat pentru profesionalism, seriozitate, amabilitate si eficienta tratamentelor aplicate.

4. Dento Art

La Dento Art se poate monta in siguranta un aparat dentar in Galati. Eficienta tratamentelor ortodontice si a celorlalte servicii stomatologice este insotita de experienta a 20 de ani de practica in medicina stomatologica. Echipa are ca valori, pe langa o calitate ridicata a actului medical, buna relatie interumana cu pacientul, empatia, intelegerea nevoilor acestuia, dar si relatiile de colaborare intre specialistii clinicii, pentru intretinerea unui climat de incredere si a unei atmosfere primitoare.

Pentru un aparat fix se va plati o suma cuprinsa intre 2200 si 3100 lei, iar pentru un aparat mobil, tariful este de 1100 lei.

In recenziile de pe Google la aceasta clinica din Galati, pacientii se declara multumiti. Sunt apreciate aspecte precum personalul cu inalta pregatire, profesionist, amabil si empatic, procedurile fara durere, promptitudinea in interventii. Gama variata de servicii face ca la Dento Art sa se trateze intrega familie.

5. Migadent

Centrul de Implantologie si Estetica Dentara Migadent din Galati este o clinica stomatologica noua, care ofera servicii diversificate, printre care si instalarea de aparat dentar. Clinica se recomanda prin experienta medicilor din cadrul echipei medicale si prin dotarile care permit utilizarea celor mai moderne tehnici din domeniul stomatologiei.

Pretul aparatului fix este cuprins intre 1800 si 2900 lei. Aparatul mobil va fi instalat la un tarif de 850 de lei.

Pacientii sunt in general mutumiti de serviciile acestei clinici. Ei remarca profesionalismul si priceperea medicilor, atitudinea amabila si prietenoasa fata de pacienti, proceduri eficiente si un bun raport calitate-pret. Exista si cativa pacienti nemultumiti de calitatea lucrarilor.

Concluzii

Zambetul frumos este la moda si la malurile Dunarii, iar ortodontii competenti din oras se vor ocupa de acest aspect, instaland la nevoie un aparat dentar la Galati, pentru indreptarea dintilor pacientilor. Daca vrei sa respecti acest trend sanatos, adreseaza-te unui medic ortodont si verifica daca ai probleme de pozitionare a dintilor si cum ar putea fi acestea corectate.

In functie de conformatia danturii tale, de varsta, specialistul in ortodontie din Galati, pe care il poti gasi la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus, va decide ce anume trebuie indreptat, ce tip de aparat dentar ti se potriveste si pentru ce perioada trebuie sa il porti pentru obtinerea celor mai bune rezultate si a unui zambet frumos si sanatos.