Meniu

Aparat dentar Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de tratamentul cu aparat dentar in Vaslui? Poti gasi un specialist in ortodontie la mai multe cabinete si clinici stomatologice din acest oras, insa este necesar sa te documentezi inainte pentru a beneficia de servicii superioare din punct de vedere al calitatii si de un pret corect.  

Avantajele purtarii unui aparat dentar se resimt atat la nivel estetic, deoarece se corecteaza pozitia dintilor, cat si la nivel functional, intrucat nu vor mai exista dificultati in masticatie si se previn leziunile dentare.

La ce clinici stomatologice se pune aparat dentar in Vaslui?

Ca sa faci o alegere inspirata pentru sanatatea ta orala, te poti ghida in functie de urmatorul tabel, in care sunt prezentate pe scurt cele mai bune clinici stomatologice din Vaslui unde poti alege dintre mai multe tipuri de aparate dentare:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
Elite BioDental
1 Clinica-Verificata
1.798 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 1.798 Ron
 • Amabilitate si seriozitate
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Aparate dentare de calitate
 • Act medical impecabil
Atelierul de Dinti
2
1.800 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 1.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala bine pregatita si atenta
 • Tehnologii de ultima ora
 • Curatenie
Dentozon
3
2.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 2.000 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Medici cu experienta si pasionati
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism
LucasDent
2.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 2.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Siguranta
3D Diagnostic
1.800 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 1.800 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Echipamente performante
 • Buna comunicare medic-pacient
AP Dent
2.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix metalic pentru o arcada este 2.000 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa un aparat dentar in Vaslui?

Preturile pentru un aparat dentar la clinicile stomatologice din Vaslui sunt similare cu cele practicate in alte orase. Pentru ca tratamentul ortodontic reprezinta o investitie importanta in sanatatea orala, trebuie sa alegi o clinica stomatologica unde se respecta standarde inalte de calitate si unde poti obtine rezultate pe masura asteptarilor.

In continuare, vor fi prezentate cele mai reputate clinici stomatologice din acest oras, pe a caror lista de servicii este prezent si tratamentul ortodontic:

1. Elite BioDental

Elite BioDental este o unitate stomatologica din Vaslui care desfasoara o activitate multidisciplinara si la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de aplicarea aparatului dentar de corectare a dintilor. Echipa de medici are la dispozitie aparaturi cu o tehnologie moderna si avansata, astfel incat diagnosticarea fiecarei persoane in parte sa fie precisa. In departamentul de ortodontie vei beneficia de o consultatie personalizata, dar si de asistenta pe tot parcursul tratamentului, avand parte de aparate dentare de o calitate superioara. Iti poti indrepta atentia catre aparate dentare fixe ceramice, cu safir, metalice, Damon, aparate autoligaturante, mobile etc.

Pretul pentru un aparat dentar fix metalic este de 1.798 lei/arcada. Impreuna cu medicul de specialitate, poti descoperi care aparat dentar ti se potriveste cel mai bine, avand ocazia de a alege dintr-o gama variata de modele. Al doilea cel mai frecventat este aparatul dentar ceramic, care costa 2.498 lei/arcada.

Amabilitatea, seriozitatea, buna pregatire, atentia la detalii si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea medicilor dentisti. Atmosfera este intotdeauna primitoare si prietenoasa, astfel incat atat adultii, cat si copiii sa se simta confortabil. In ceea ce priveste dispozitivele si aparatele folosite, toate sunt de calitate, astfel incat actul medical desfasurat sa fie intotdeauna impecabil.

Vezi parerile pacientilor despre Elite BioDental
Vezi Pareri

2. Atelierul de Dinti

Atelierul de Dinti este una dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Vaslui, unde se monteaza aparate dentare si se asigura o gama variata de tratamente. Activitatea acestei clinici a inceput in anul 2015, iar de atunci a continuat sa integreze aparatura de ultima generatie si sa investeasca in echipamente unice in judet. Se pune accent deosebit pe formarea continua a echipei medicale, motiv pentru care medicii participa regulat la cursuri de specialitate din tara si din strainatate.

La aceasta clinica, aparatul ortodontic fix metalic are pretul de 1.800 lei/arcada.

Exista multe motive pentru care pacientii apreciaza clinica Atelierul de Dinti. Conform recenziilor online venite din partea acestora, serviciile sunt de calitate, iar echipa clinicii foloseste cele mai noi instrumente si metode, este atenta, rabdatoare, dedicata si mai ales, profesionista. Se utilizeaza aparatura si tehnologie de ultima ora, iar locatia clinicii este futurista. Alte avantaje sunt curatenia si respectarea programarilor.

3. Dentozon

Persoanele care locuiesc in Vaslui sau in apropiere si sunt interesate de tratamentul cu aparat dentar, pot alege serviciile cabinetului stomatologic Dentozon. Infiintata in 2016, aceasta clinica asigura tratamente complexe din mai multe ramuri ale medicinei dentare. Calitatea actului medical este asigurata de personalul profesionist si de folosirea unor tehnologii moderne, intrucat s-au facut investitii in aparatura noua pentru fiecare specializare stomatologica.

Aparatul dentar metalic fix are pretul de 2.000 lei/arcada.

Mai multi pacienti spun ca au avut o experienta foarte buna si ca au beneficiat de lucrari impecabile in cadrul acestui cabinet stomatologic. Medicii sunt pasionati de meserie, amabili, calmi si primitori. Exista si persoane care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, un motiv fiind nerespectarea orei programarii.

4. LucasDent

O alta clinica stomatologica din Vaslui pe care sa o iei in considerare pentru montarea unui aparat dentar este LucasDent. Medicii stomatologi din aceasta clinica pun pe primul loc sanatatea orala a pacientilor si efectueaza tratamente specifice mai multor domenii ale medicinei dentare, printre care si ortodontia. Experienta personalului se imbina cu tehnologiile de ultima ora pentru un act medical de inalta calitate.

Tariful pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 2.000 lei/arcada.

Profesionalismul este motivul principal pentru care numerosi pacienti ai acestei clinici o recomanda mai departe. Dintre cei care si-au exprimat parerea pe social media, majoritatea spun ca personalul are experienta si ca se simt in siguranta atunci cand beneficiaza de tratamente la aceasta clinica, motiv pentru care vin cu intreaga familie.

5. 3D Diagnostic

In lista celor mai bune clinici stomatologice din Vaslui pe care le poti alege pentru montarea aparatului dentar se inscrie si 3D Diagnostic. Aceasta clinica asigura servicii stomatologice de calitate premium si inglobeaza mai multe specializari ale medicinei dentare. Se foloseste aparatura de ultima generatie si personalul integreaza tehnici noi de lucru in activitatea sa, astfel incat pacientii sa beneficieze de confort chiar si in timpul tratamentelor complexe.

Pentru aparat dentar metalic fix, tariful este de 1.800 lei/arcada.

Profesionalismul, diversitatea de tratamente si curatenia sunt principalele motive pentru care pacientii apreciaza aceasta clinica dentara. Tratamentele sunt calitative si medicii folosesc echipamente performante. De asemenea, medicii ofera detalii cu privire la tratamentele si procedurile efectuate.

6. AP Dent

Pentru o gama variata de servicii stomatologice, printre care si tratamentul cu aparat dentar, pacientii din Vaslui pot sa aleaga AP Dent. Confortul si siguranta pacientilor sunt pe primul loc pentru intreaga echipa medicala din aceasta clinica, motiv pentru care se folosesc tehnologii moderne si se pune accent pe o buna comunicare intre medic si pacient.

Aparatul dentar metalic fix are pretul de 2.000 lei/arcada la aceasta clinica.

Din calificativele maxime oferite de pacienti, reiese ca serviciile sunt de calitate. Personalul are experienta si da dovada de profesionalism, iar folosirea aparaturii moderne reprezinta un plus. Curatenia si ambientul placut din cabinet sunt apreciate.

Concluzii

Vaslui este un oras in care exista numeroase clinici stomatologice unde poti gasi rezolvare pentru orice afectiune dentara, purtarea aparatului dentar fiind un tratament care se recomanda pacientilor de orice varsta ai caror dinti nu sunt aliniati corect.

Raportul bun calitate-pret, experienta vasta a colectivului medical si folosirea unor echipamente in conformitate cu ultimele tehnologii sunt aspecte indeplinite de mai multe cabinete si clinici stomatologice din acest judet.