Meniu

Aparat dentar Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui cabinet stomatologic in care sa iti instalezi un aparat dentar in Zalau, inseamna ca te-ai decis sa faci ceva in legatura cu dantura ta, sa iti imbunatatesti aspectul zambetului sau ai mers deja la un dentist generalist care a observat un defect de pozitionare a dintilor si ti-a recomandat o consultatie la ortodont.

Stii deja ca nu este o investitie neglijabila, nici ca rezultate, nici ca resurse de alocat din bugetul tau, de aceea vei dori cele mai bune rezultate pe care le poti obtine de la un aparat dentar montat chiar aici, la Zalau. Articolul de mai jos iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de stomatologie din oras.

Unde iti poti instala aparat dentar in Zalau?

Obtinerea unor rezultate bune la purtarea unui dispozitiv ortodontic este posibila daca apelezi la serviciile unui medic specialist in indreptarea dintilor, care are competente dovedite si experienta necesara pentru montarea, reglarea periodica si monitorizarea unui aparat dentar in Zalau. Te poti adresa unuia dintre cabinetele stomatologice de la clinicile din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Alpha Dent
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500-3.500 Ron
 • Pacientii merg la dentist cu placere
 • Profesionisti desavarsiti
 • Rabdare si intelegere fata de pacienti
 • Curatenie ireprosabila
CI Transilvania
2.600-4.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.600-4.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Cadru primitor
Ionut Branzan
2.500-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500-3.500 Ron
 • Vizita la cabinet nu provoaca anxietate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, calm si blandete fata de pacienti
 • Personal zambitor
 • Lucrari eficiente si durabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care iti poti monta aparat dentar in Zalau

Alegerea cabinetului pentru montarea unui aparat dentar in Zalau va tine cont de mai multe considerente, legate de calitatea serviciilor, in general, de competentele medicului stomatolog, de preturile practicate de clinica si de parerile pacientilor care au beneficiat deja de consultatii si tratamente. De aceea, sectiunea urmatoare a articolului te va ajuta sa te decizi, avand la dispozitie cat mai multe informatii.

1. Alpha Dent

Te intrebi unde sa mergi la ortodont pentru instalarea unui aparat dentar in Zalau? Clinica dentara Alpha Dent conteaza pe serviciile a 5 medici stomatologi specializati in diverse domenii, care asigura consultatii si tratamente de profilaxie dentara, endodontie, pedodontie, ortodontie, protetica, implantologie, chirurgie orala si estetica dentara. Dr. Ioana Maxim, medic dentist specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, iti va oferi un plan de tratament personalizat, in functie de particularitatile danturii tale si problemele care trebuie rezolvate.

Tarifele clinicii Alpha Dent sunt afisate pe site-ul web. Pretul unui aparat mobil este de 1500 de lei, in timp ce pentru un aparat dentar fix vei plati 2500 lei sau 3500 lei.

Putinele recenzii scrise pentru aceasta clinica releva faptul ca pacientii sunt multumiti de serviciile medicale de aici. Ei spun ca este o placere sa mergi la dentist la Alpha Dent, ca medicii sunt profesionisti desavarsiti, care trateaza pacientii cu rabdare si intelegere si ca interiorul clinicii este de o curatenie ireprosabila.

2. Centrul de Implantologie

Centrul de Implantologie Transilvania este o retea de medicina dentara cu unitati de stomatologie in Cluj, Deva, Zalau si Baia Mare, in fiecare dintre aceste orase pacientii putand beneficia de servicii diverse si complexe de: profilaxie, parodontologie, endodontie, chirurgie orala, estetica dentara, montare aparat dentar si stomatologie copii. Vei gasi aici o solutie individualizata de rezolvare a deficientelor de pozitie a dintilor si experienta de peste 5 ani a unui medic care activeaza si in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta din Cluj, dr. Alis Costache, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Pe site-ul centrului de Implantologie vei gasi lista de preturi si gama variata de aparate dentare disponibile aici. Pentru un aparat dentar mobil vei plati 1750 de lei, iar pentru un aparat dentar fix tarifele variaza de la 2600 lei la 4000 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii din Zalau precizeaza in recenziile scrise ca aici au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti, care actioneaza cu grija si empatie fata de pacienti, aparatura de ultima generatie si de un cadru primitor. Multi spun ca la Centrul de Implantologie Transilvania au reusit sa isi depaseasca frica de dentist.

3. Ionut Branzan

La IMB Dental Studio dr. Ionut Mircea Branzan iti vei putea instala aparat dentar la unul dintre cei doi medici specialisti in ortodontie din clinica: lector univ. dr. Horatiu Alexandru Colosi, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala, doctor in stiinte medicale, si dr. Elisa Man, medic stomatolog ortodont. Centrul de medicina dentara este proiectul de familie al doi medici, tata si fiu, dr. Mircea Branzan, medic specialist stomatolog, si dr. Ionut Branzan, medic stomatolog cu competenta in implantologie, pentru locuitorii din Zalau, si ofera toata gama de consultatii si tratamente, dispunand si de o unitate de radiologie dentara.

Pretul unui aparat dentar mobil este de 1500 de lei, iar al unui aparat dentar fix variaza de la 2500 de lei la 3500 de lei.

Pacientii clinicii spun ca la IMB Dental Studio nu te simti ca la dentist, iar vizita la cabinet nu provoaca anxietate. De asemenea, sunt mentionate profesionalismul medicilor, rabdarea, calmul si blandetea cu care trateaza pacientii, personal zambitor si lucrari eficiente si durabile.

Concluzii

Optiunile pentru instalarea unui aparat dentar in Zalau nu lipsesc din municipiul de resedinta al judetului Salaj, iar prezenta mai multor variante iti poate ingreuna decizia. Dupa ce ai parcurs acest articol, iti va fi mult mai usor sa te indrepti catre cabinetul pe care il consideri cel mai potrivit pentru exigentele tale, in care activeaza medicul ortodont caruia ii vei incredinta frumusetea zambetului tau si alte aspecte legate de sanatate, pe care o dantura corect pozitionata le poate implica.

Poti face primul pas catre implinirea unui vis prin programarea la o consultatie de ortodontie in Zalau, la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus, in care vei gasi servicii de calitate, medici stomatologi ortodonti buni, capabili sa iti stabileasca un plan personalizat de tratament si aparatul dentar de care ai nevoie pentru o dantura mai frumoasa si mai sanatoasa.