Meniu

Fatete dentare cele mai bune

Actualizat pe:

Daca iti surade ideea de a face un tratament de fatetare stomatologica atunci, cel mai probabil, ti se va dovedi benefic sa iei la cunostinta care sunt cele mai bune fatete dentare regasite pe piata anului 2022, modelele respective putand fi utilizate drept reper orientativ pentru realizarea unei alegeri finale potrivite. Asadar, pentru a-ti facilita, pe cat posibil, efortul depus, in articolul de fata au fost selectionate trei alternative extrem de apreciate, atat de specialistii din domeniu, cat si de clientii au ales, deja, sa apeleze la acestea.

Cele mai bune fatete dentare de pe piata: iata 3 modele cu adevarat calitative

Atunci cand vine vorba de cele mai bune fatete dentare de pe piata, modelele care au fost mentionate aici se incadreaza la aceasta categorie, ele ajungand sa se bucure, la momentul actual, de o popularitate extrem de ridicata. Asadar, iata trei alternative optime care-ti pot servi drept reper orientativ sau, de ce nu, chiar ca o potentiala alegere finala:

1. Fatete din zirconiu

Fatetele din zirconiu sunt recunoscute pentru faptul ca pot sa ofere, atat un aspect natural al dintilor, cat si o durabilitate foarte ridicata, durata lor de viata fiind una destul de ridicata. Acestea sunt recomandate pacientilor care se confrunta cu dinti foarte colorati, ele putand sa ofere frumusetea estetica mult dorita. La momentul actual, fatetele din zirconiu ofera un echilibru intre aspectul estetic si rezistenta, acestea fiind destinate, cu precadere, clientilor care vor sa se bucure de ambele beneficii, fara a fi nevoie sa apeleze la un procedeu ireversibil.

2. Fatetele Emax

Atat din punctul de vedere al specialistilor, cat si din cel al pacientilor care au ales sa apeleze, deja, la acest model, fatetele Emax inregistreaza, pe langa cel mai ridicat nivel de durabilitate de pe piata, si cel mai frumos aspect din punct de vedere estetic. Prin urmare, pentru persoanele care doresc sa investeasca intr-o lucrare de lunga durata, care sa-si pastreze proprietatile benefice ca urmare a trecerii timpului, fatetele Emax pot reprezenta cea mai buna alternativa de pe piata. Cu toate acestea, aici exista doua conditii de care trebuie sa se tina, neaparat, cont:
● ca urmare a faptului ca fatetele respective sunt mult mai groase, inainte de inceperea lucrarii va fi necesara o slefuire foarte mare;
● tratamentul respectiv este ireversibil, fatetele nemaiputand fi date jos, singura posibilitate disponibila fiind ca acestea sa fie schimbate daca va aparea nevoia.

3. Fatetele Lumineers

Un prim avantaj prin care fatetele Lumineers ajung sa se remarce consta in faptul ca acestea nu necesita slefuire inainte de inceperea lucrarii, ca urmare a dimensiunilor subtiri pe care le poseda. De asemenea, acestea pot fi indepartate cu usurinta atunci cand pacientul nu si le mai doreste, dantura nefiind afectata in vreun fel. Aceste fatete sunt recomandate pentru clientii care vor sa obtina un aspect frumos al danturii fara a fi necesare tratamentele de pregatire, precum slefuirea.
Cu toate acestea, ca urmare a dimensiunilor subtiri, fatetele Lumineers au o rezistenta mult mai scazuta, comparativ cu celelalte doua modele mentionate anterior. De asemenea, pacientul va trebui sa posede o sanatate dentara cat se poate de sanatoasa pentru ca acest model sa poata fi comapitibil cu dantura sa.

In concluzie, acestea sunt 3 dintre cele mai bune modele de fatete dentare care pot fi intalnite pe piata anului 2022.