Meniu

Detartraj Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de detartraj are un pret, in Braila, care variaza de la clinica la clinica, in functie de diversi factori. In primul rand, conteaza daca detartrajul se realizeaza manual sau cu ajutorul unui dispozitiv cu ultrasunete. De asemenea, in unele clinici, nu se efectueaza doar detartraj, ci se pun la dispozitie sedinte de igienizare completa, care mai cuprind si periaj profesional.

Indiferent pentru ce varianta optezi, in clinicile stomatologice de top din Braila iti poti curata dintii in mod profesionist si in confort deplin. Se recomanda detartrajul de cel putin doua ori pe an, prin urmare trebuie sa te orientezi catre un cabinet care sa te multumeasca si cu care sa  dezvolti o relatie pe termen lung. Poate fi dificil sa gasesti o astfel de clinica si de aceea te ajutam cu cateva recomandari in acest articol!

Pentru un detartraj, care este pretul, in Braila?

Pentru un detartraj la pret bun, in Braila, poti lua in calcul informatiile din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Adorable D.
Clinica-Verificata
250-360 Ron
 • Pret Detartraj 250-360 Ron
 • Toata gama de servicii stomatologice
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Detartraj cu ultrasunete
 • Preturi accesibile
SteliDental
350 Ron
 • Pret Detartraj 350 Ron
 • Medici specializati in mai multe ramuri ale medicinei dentare
 • Materiale de buna calitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Spatiu modern
Dr. Leca Eduard
320 Ron
 • Pret Detartraj 320 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Detartraj cu ultrasunete
 • Medic cu experienta
 • Ambient placut
Dental Pulse
210-370 Ron
 • Pret Detartraj 210-370 Ron
 • Echipa tanara si cu experienta
 • Accent pe confortul pacientilor
 • Mediu propice pentru a scapa de teama de dentist
 • Buna organizare
Estet Dent
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Tratamente si proceduri la standarde superioare de calitate
 • Preturi rezonabile
 • Atmosfera placuta
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Uneori nu se respecta programarile
 • Unii spun ca tratamentele au fost dureroase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde poti beneficia de detartraj la pret bun, in Braila

Clinicile la care te poti programa pentru un detartraj la un pret decent, in Braila, sunt cele de mai jos:

1. Adorable Dentistry

De la proceduri complexe, cum sunt cele de chirurgie orala si pana la cele simple, de detartraj, clinica Adorable Dentistry din Braila ofera toata gama de servicii stomatologice. Personalul clinicii este axat pe formarea continua, punand in centrul preocuparilor pacientul si nevoile sale. Detartrajul se efectueaza cu ultrasunete, in sedinte de igienizare completa, care mai cuprind si periaj profesional pentru ambele arcade.

Pretul unei igienizari complete este de 250 de lei, iar daca sunt depozite mari de tartru, tariful creste la 300-360 de lei. 

Pacientii acestei clinici si-au exprimat in mediul online nivelul ridicat de satisfactie in privinta serviciilor de care au beneficiat, unii spunand chiar ca experienta lor a fost la superlativ. Se mai puncteaza in review-uri ca intreg personalul este amabil, inclusiv cel de la receptie, iar medicii sunt bine pregatiti, priceputi si atenti la nevoile fiecaruia. Unii spun ca si preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Adorable Dentistry
Vezi Pareri

2. SteliDental

Clinica SteliDental este condusa de dr. Steluta Barbu, medic specialist stomatologie, cu competenta in implantologie. Numerosi profesionisti isi desfasoara activitatea aici, in diverse specialitati ale medicinei dentare: ortodontie, chirurgie oro-maxilo-faciala, endodontie, pedodontie. Printre multiplele servicii puse la dispozitie se afla si detartrajul profesional, util in preventia unor probleme precum: afectarea gingivala, respiratia urat mirositoare, boli parodontale, aspectul inestetic al depunerilor de tartru.

Pretul pentru o  un detratraj este de 100 de lei, iar o sedinta de igienizare completa, pe ambele arcade, costa 350 de lei.

Clinica SteliDental este apreciata de pacienti, care spun despre ea ca este dotata cu echipamente medicale performante si ca utilizeaza materiale de calitate. Pe langa toate acestea, personalul medical este de asemenea foarte apreciat, fiind caracterizat prin: onestitate, profesionalism,  seroizitate. Mai sunt apreciate si: spatiul modern, mediul placut si raportul calitate-pret.

3. Dr. Leca Eduard

Cabinetul stomatologic Dr. Leca Eduard a fost inaugurat in 2005. Pentru a putea trata la standarde exigente de calitate problemele dentare ale pacientilor, s-au facut investitii importante in aparatura de ultima generatie, printre care: un scanner intraoral, autoclav pentru sterilizarea instrumentarului, aparat cu ultrasunete pentru detartraj etc. Procedurile de profilaxie stomatologica efectuate in acest cabinet din Braila includ: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, fluorizari locale, cu sau fara gutiere, si sigilari profilactice.

Pretul pentru un detartraj cu ultrasunete realizat la Dr. Leca Eduard este de 320 de lei, pentru ambele arcade, sau de 10 lei/dinte.

Acest medic este foarte apreciat de pacienti, care spun despre el ca ofera servicii excelente. Se spune, in recenziile de pe internet, ca medicul este un bun profesionist si ca ii respecta pe toti cei care ii trec pragul, tratandu-i cu interes si atentie. In plus, ambientul este unul foarte placut in cabinet si de bun augur pentru cei care se tem de procedurile stomatologice, fiind ajutati sa le depaseasca usor.

4. Dental Pulse

Echipa Dental Pulse este tanara, numeroasa si cu experienta in serviciile stomatologice de calitate. Tratamentele realizate de acesti profesionisti sunt complete si complexe, fiind realizate cu tehnici si materiale de ultima generatie. Aceasta clinica se mai distinge pe piata prin preocuparea de care a dat dovada pentru confortul pacientilor si ambientul unic. Fondatorul sau este dr. Stefan Chiscop, un renumit medic implantolog cu o experienta bogata in domeniu si care prin propria persoana reprezinta o garantie a serviciilor de calitate.

Pretul unui detartraj cu ultrasunete realizat la Dental Pulse este de 210 lei, iar un detartraj decontaminare pungi in cazul afectiunilor parodontale este de 370 de lei.

Despre serviciile clinicii, pacientii au multe cuvinte de lauda. Primirea si modul cum au fost tratati sunt caracterizate prin amabilitate si profesionalism; atmosfera este considerata relaxata, ajutandu-i pe multi sa se elibereze de frica de dentist; buna organizare este de asemenea apreciata de braileni. In plus, este apreciat si dr. Chiscop, despre care se spune ca isi desfasoara activitatea cu calm si rabdare.

5. Estet Dent

Aceasta este una dintre cele mai performante clinici dentare din acest oras, un loc in care sunt oferite servicii complete de stomatologie, in Braila, de la detartraj la un pret accesibil, pana la radiografii dentare, chirurgie orala, implantologie si protetica dentara. Pentru a putea realiza toate procedurile si tratamentele la standarde superioare de calitate,  in clinica s-a investit in tehnologii de ultima generatie, care scurteaza timpul de tratament, aduc un plus de siguranta si de confort.

Tariful pentru un detartraj pe ambele arcade este de 250 de lei.

Parerile sunt in majoritate pozitive in legatura cu aceasta clinica. Pacientii considera ca medicii sunt prompti, dedicati meseriei si profesionisti, iar lucrarile dentare sunt durabile, fiind realizate cu materiale de calitate. In plus, oamenii mai spun si ca preturile sunt rezonabile. Unele persoane nu sunt multumite de experienta traita, spunand ca au asteptat mult inainte de a intra la programare sau ca tratamentele efectuate au fost dureroase.

Concluziile noastre

Cine cauta o clinica pentru a efectua un detartraj la pret bun in Braila are la dispozitie mai multe alternative. Cabinetele stomatologice din acest oras sunt dotate cu tehnologii si aparatura de ultima generatie, iar medicii sunt considerati profesionisti si implicati. In aceste conditii, o precedura simpla, cum este detartrajul se realizeaza in siguranta si confort pentru fiecare persoana.