Meniu

Detartraj Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un detartraj in Craiova? In acest articol te ajutam sa identifici cea mai buna clinica stomatologica unde se executa aceasta procedura utila pentru mentinerea sanatatii orale si prevenirea cariilor.

De ce am ales aceste clinici? Pentru ca ele sunt foarte apreciate de pacienti, pentru serviciile de calitate superioara, medicii foarte bine pregatiti si aparatura de ultima generatie. Toate aceste aspecte ii fac pe multi oameni sa exclame ca au scapat de frica de dentist si au descoperit chiar ca se simt confortabil intr-un astfel de cabinet. Asadar, pregateste-te sa faci cunostinta cu cele mai bune clinici din Craiova, unde vei avea parte de detartraj cu ultrasunete si alte tratamente moderne si eficiente.

Cat costa un detartraj in Craiova?

Pretul pentru un detartraj, in Craiova, variaza in functie de clinica. Poti vedea care sunt tarifele pentru aceasta procedura in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Clinica Zambetul
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Numeroase servicii si tratamente stomatologice, pentru toate varstele
 • Echipamente moderne
 • Medici cu experienta si amabili
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal profesionist si amabil
 • Curatenie impecabila
CriniDent
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Numeroase servicii de diagnostic si tratament stomatologic
 • Medici cu experienta
 • Personal atent, bland si profesionist
 • Locatie curata si primitoare
 • Se respecta orele de programare
Dent Estet
450 Ron
 • Pret Detartraj 450 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Tratamente moderne cu laser
 • Tehnologie GBT pentru igienizarea completa si corecta
 • Spatiu modern si amenajat cu gust
 • Atmosfera placuta
 • Serviciu de radiologie
Dent Priority
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Servicii stomatologice la standarde internationale
 • Echipa medicala profesionista si cu o abordare pro-pacient
 • Clinica moderna
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura si tehnici de ultima generatie
Dental 32
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Echipamente moderne si materiale de calitate
 • Tratamente stomatologice actuale
 • Cabinet stomatologic pentru copii si pentru adulti
 • Detartraj cu ultrasunete
 • Medici implicati si amabili
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top unde se face detartraj, in Craiova, cu aparate de ultima generatie

Craiovenii pot opta pentru cinci clinici stomatologice de top, in privinta procedurilor de detartraj. In Craiova sunt mai multe cabinete de specialitate, dar acestea de mai jos sunt cel mai bine cotate:

1. Clinica Zambetul

Specialistii de la Clinica Zambetul isi propun ca oamenii sa se simta aici ca la ei acasa, de aceea fac tot posibilul sa le ofere o experienta placuta si relaxanta. In clinica sunt oferite numeroase servicii si tratamente ce vizeaza sanatatea orala a intregii familii. Pentru a-i ajuta pe pacienti sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, sunt puse la dispozitie avantaje precum: programari multiple pentru familii, timpi scurti de asteptare, sedare constienta, tehnologie dentara de ultima ora. In cele trei cabinete ale clinicii se fac si proceduri de detartraj si periaj profesional, pentru prevenirea aparitiei cariilor.

Pretul pentru un detartraj insotit de periaj profesional este de 200 de lei la Clinica Zambetul.

Putine clinici dentare din Romania se pot lauda cu performanta Clinicii Zambetul din Craiova de a avea o medie maxima (5 din 5), cumulata din recenziile postate de sute de pacienti pe internet. Oamenii spun ca aceasta clinica este una la superlativ, din mai multe puncte de vedere: personal profesionist si amabil, preturi pe masura serviciilor, curatenie impecabila, serviciu de receptie fara cusur, atitudine blanda si rabdatoare fata de copii, aparatura de ultima generatie etc.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Zambetul
Vezi Pareri

2. CriniDent

Clinica dentara CriniDent a aparut in anul 2000 si cuprinde servicii de diagnostic si tratament numeroase: implanturi clasice, implanturi Fast & Fixed, protetica dentara, ortodontie, chirurgie dento-aleveolara, parodontologie cu laser de ultima generatie. Pe langa toate acestea se efectueaza si proceduri ce vizeaza profilaxia si igiena orala, printre care si detartrajul cu ultrasunete. Serviciile sunt asigurate de dr. Cristiana Nicolae, medic dentist cu competente in implantologie si estetica dentara si de dr. Delia Popescu, medic dentist cu competenta in endodontie.

Tariful pentru o sedinta de igienizare, in care sunt incluse: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si AirFlow pe ambele arcade, este de 250 de lei.

Si in aceasta clinica sunt oferite servicii de exceptie, tinand seama de recenziile din mediul virtual. In acestea se vorbeste despre numeroase avantaje: personal atent, bland si profesionist, mediu de lucru primitor si curat, atitudine deschisa fata de pacienti, punctualitate, echipa bine coordonata, aparatura de ultima ora care te face sa te simti in siguranta si bine tratat, atmosfera placuta si relaxanta.

3. DentEstet

Grupul DentEstet este, la ora actuala, cea mai complexa retea din Romania, specializata in servicii stomatologice. Detine 15 clinici in orasele mari, printre care si in Craiova, si din 2016, este in parteneriat cu MedLife. Serviciile puse la dispozitie sunt numeroase si vizeaza: profilaxia dentara, implantologia, estica dentara, endodontia la microscop, parodontologia, ortodontia, investigatiile clinice si de diagnostic, chirurgia orala, tratamentele moderne cu laser. In cadrul procedurilor de profilaxie, se utilizeaza tehnologia GBT (terapia ghidata a placii bacteriene), care este o inovatie in domeniu si indeparteaza placa bacteriana de pe dinti si gingii in maxima siguranta, putand fi utilizata si in afectiunile parodontale, in tratamentele protetice sau pentru cei cu implant dentar sau aparat dentar.

O sedinta completa de profilaxie Bright & White, ce cuprinde: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air-flow, fluorizare si instructaj pentru igiena orala costa 450 de lei la Dent Estet.

Multi dintre cei care au pasit cel putin o data in aceasta clinica stomatologica spun ca a inceput sa le placa la stomatolog. „De vina” pentru aceasta atitudine sunt mai multe aspecte pe care le-au remarcat: echipa profesionista, spatiul modern, curat si cu bun gust, atmosfera placuta, aparatura de ultima generatie, serviciul de radiologie din cadrul clinicii, tratamentele moderne. Si in privinta procedurilor de detartraj efectuate aici sunt recenzii pozitive.

4. Dent Priority

Dent Priority a aparut in 1995, din initiativa dr. Radu Anghelina de a le oferi craiovenilor servicii aliniate la standarde internationale. Prin tehnologia de ultima ora, certificarile anuale ale specialistilor si prin pasiunea si daruirea acestora, compania s-a dezvoltat si a ajuns sa fie in topul preferintelor. Printre serviciile puse la dispozitie se afla: estetica dentara, endodontie, parodontologie, implant dentar, profilaxie, restaurari protetice, ortodontie. Profilaxia dentara include proceduri de detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, sigilarea santurilor si a fosetelor, fluorizari periodice.

Pretul pentru un detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + air-flow + fluorizare + instructaj de igiena orala este de 250 de lei.

Clinica stomatologica Dent Priority este foarte apreciata in mediul online, tinand cont de recenziile postate in dreptul sau de catre fostii si actualii pacienti. Cele mai multe aprecieri le primeste echipa medicala, despre care se spune ca are numeroase calitati: rabdare, amabilitate, dedicare, profesionalism. In plus, sunt foarte bine vazute si conditiile din clinica, acestea fiind si ele de ajutor pentru pacientii care se simt in siguranta si confortabil pe scaunul de la stomatolog.

5. Dental 32

In Clinica Dental 32 se afla echipamente moderne si materiale de foarte buna calitate, din respect pentru medici si pacienti. Cu ajutorul acestor dotari, personalul medical poate oferi toata gama de tratamente stomatologice la standarde inalte de calitate si performanta. Clinica Dental 32 este prevazuta cu un cabinet stomatologic pentru adulti si unul pentru copii. In ambele se realizeaza detartraj cu ultrasunete, in cadrul sedintelor de profilaxie.

Pretul pentru o sedinta completa de profilaxie este de 200 de lei.

Serviciile oferite de Dental 32 sunt apreciate de pacienti, care au remarcat o multime de avantaje: profesionalismul si implicarea medicilor, eficienta tratamentelor, amabilitatea intregului personal, conditiile stricte de igiena.

Concluziile noastre

Chiar daca nu este o procedura care sa implice cunostinte avansate de stomatologie sau echipamente ultraperformante, un detartraj, in Craiova, trebuie totusi realizat cu atentie si in cele mai bune conditii de confort pentru persoana in cauza.

In Craiova sunt numeroase clinici dentare care ofera acest serviciu ce ajuta la prevenirea cariilor dentare si la mentinerea unei bune sanatati orale. Dupa ce ai citit cu atentie informatiile, poti lua o decizie potrivita, in privinta cabinetului stomatologic la care sa te programezi pentru un detartraj sau o sedinta completa de igienizare.