Meniu

Detartraj Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O procedura neinvaziva, efectuata periodic, te poate scapa de respiratia urat mirositoare, de carii, gingivita si parodontoza: detartrajul. In Iasi poti merge la numeroase clinici stomatologice pentru a solicita acest serviciu, care se realizeaza cu un aparat special cu ultrasunete, modern si eficient.

Detartrajul se realizeaza atat individual, pentru o arcada sau pentru ambele, cat si in sedinte complete de igienizare, puse la dispozitie de clinici la preturi mai avantajoase, alaturi de periaj profesional si air flow (lustruirea dintilor cu un jet de apa, aer si particule fine). Descopera in continuare in ce cabinete se efectueaza detartraj in cele mai bune conditii.

Care este pretul pentru un detartraj, in Iasi

Pentru un detartraj, pretul, in Iasi, variaza in functie de clinica. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pentru aceasta procedura neinvaziva ce se efectueaza in toate cabinetele de stomatologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Programare Online
Maxident
1 Clinica-Verificata
250-300 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 250-300 Ron
 • Echipa de medici cu experienta
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Detartraj, periaj profesional, airflow
 • Aparatura medicala performanta
 • Personal atent si amabil
 • Clinica moderna
Ozono
2
285-385 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 285-385 Ron
 • Abordare multidisciplinara a fiecarui caz
 • Echipa alcatuita din 25 de medici specialisti
 • Tratamente moderne de preventie si intretinere – detartraj ultrasonic
 • Clinica moderna si bine echipata
 • Curatenie
Dentesse
3
195-395 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 195-395 Ron
 • Cazurile sunt abordate multidisciplinar
 • Tratamente pentru adulti si copii
 • Medici cu experienta
 • Detartraj cu ultrasunete
 • Proceduri fara durere
 • Nu se respecta programarile
Uzina de Zambete
200-600 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 200-600 Ron
 • Servicii moderne de stomatologie
 • O buna comunicare cu pacientii
 • Medici tineri si implicati
 • Detartraj sonic
 • Echipamente de ultima generatie
 • Preturi mari
Clinica Andreica
200-300 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 200-300 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Materiale de calitate superioara
 • Tratamente complexe si de profilaxie
 • Preturi avantajoase
 • Nerespectarea programarilor
AliDent
150-300 Ron
 • Pretul pentru Detartraj variaza intre 150-300 Ron
 • Servicii complete de medicina dentara
 • Spatiu elegant si modern
 • Detartraj cu ultrasunete la pret avantajos
 • Atmosfera placuta
 • Preturi avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete stomatologice la care poti merge pentru un detartraj in Iasi

Poti afla, in continuare, informatii de interes despre cele mai bune clinici in care poti opta pentru un detartraj, in Iasi:

1. Maxident

Clinica Maxident este una dintre cele mai bune optiuni din Iasi pentru un detartraj.  In cadrul consultatiei stomatologice, medicii stomatologi din aceasta locatie iti propun un plan personalizat de tratament, in functie de problemele dentare descoperite, si o sedinta de igienizare. In tratamentele de profilaxie, detartrajul ocupa un loc important, alaturi de periajul profesional. Pe langa aceste metode, doctorii de la Maxident mai pot propune si sigilarea santurilor si a fosetelor pentru stagnarea placii bacteriene si aplicatii cu fluor, pentru intarirea smaltului. La Maxident sunt patru medici, printre care si medicii fondatori: dr. Stefan Daniel Stan, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala si dr. Catalina Simona Stan, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Pretul pentru o sedinta de detartraj si periaj este de 250 de lei, iar pentru o sedinta de detartraj, periaj si airflow tariful este de 300 de lei.  

Iesenii care au beneficiat de tratamente stomatologice in cadrul Maxident se declara in majoritate foarte multumiti. Sunt mai multe aspecte pe care ei le apreciaza in aceasta clinica medicala: medicii tineri si bine pregatiti, personalul auxiliar atent si amabil, aspectul modern al clinicii, aparatura performanta.

Vezi parerile pacientilor despre Maxident
Vezi Pareri

2. Ozono

La Clinica Ozono sunt oferite solutii personalizate de tratament, punandu-se accentul pe o abordare multidisciplinara. Echipa alcatuita din 25 de medici colaboreaza astfel incat fiecare caz sa beneficieze, indiferent de complexitate, de tratamente eficiente si perfect adaptate. Serviciile Ozono Iasi includ: stomatologie, ortodontie, implantologie, laser dentar, radiologie digitala, anestezie generala. Tratamentele de preventie si intretinere cuprind procedurile de detartraj dentar, periaj profesional, Air-flow, fluorizare si sigilarea santurilor si fosetelor.

Un detartraj ultrasonic efectuat in acest cabinet stomatologic costa 285 de lei, iar pachetul care include detartraj ultrasonic, air flow, periaj profesional si fluorizare costa 385 de lei.

Sunt foarte multi pacienti care au tinut sa vorbeasca in termeni apreciativi la adresa clinicii. Acestia spun ca specialistii sunt cu adevarat profesionisti, care ofera experiente placute, prin atentia si implicarea de care dau dovada, dar si prin tratamentele fara durere, ce pe multi ii fac sa uite de teama de dentist. De asemenea, clinica este bine vazuta si datorita felului cum se prezinta, fiind moderna, bine echipata si curata.  

3. Dentesse

Dentesse este un grup de clinici medicale, chiar unul dintre cele mai extinse din zona Moldovei. La Dentesse Iasi, se mizeaza pe stomatologia moderna, ce include un tratament abordat multidisciplinar, de o echipa care activeaza in toate ramurile medicinei dentare, prin intermediul tehnologiilor digitale. Tratamentele realizate aici sunt atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cele care tin de igiena dentara constau in detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, realizat de stomatologi cu experienta. Astfel, sanatatea cavitatii bucale se mentine la un nivel optim, cu multiple beneficii pentru pacient.

Pretul unui detartraj ultrasonic, la Dentesse, este de 195 de lei, iar o sedinta completa de igienizare costa 395 de lei.

Parerile exprimate pe internet in dreptul acestei clinici arata ca oamenii sunt multumiti de calitatea serviciilor. Ca argumente, sunt aduse diverse aspecte: serviciile stomatologice la standarde europene, tratamente care nu implica durere, conditii confortabile, aparatura performanta. Sunt si cateva nemultumiri, in principal legate de faptul ca nu se respecta orele de programare.

4. Uzina de Zambete

Uzina de Zambete este o clinica de stomatologie din Iasi care a fost infiintata pentru a le oferi locuitorilor de aici sansa de a beneficia de servicii moderne, datorita carora sa uite sau sa scape definitiv de frica de dentist. Medicii de aici sunt tineri, dar cu experienta si plini de entuziasm, ce sunt adeptii unei comunicari deschise cu pacientii, ca parte din reusita oricarui tratament. Printre numeroasele servicii puse la dispozitie, se afla si cele de profilaxie sau igienizare, in care se incadreaza detartrajul sonic.

Pretul pentru un detartraj sonic este de 200 de lei, iar un pachet complet de profilaxie costa 600 de lei.

Serviciile oferite de aceasta clinica dentara sunt apreciate de pacienti, daca tinem cont de review-urile postate in mediul online. Acestia au parut incantati inca de la primii pasi in clinica, pentru ca au fost intampinati cu amabilitate si cu zambetul pe buze. Mai departe, experienta placuta a fost completata de profesionalismul si implicarea medicilor, precum si de materialele de buna calitate si de echipamentele medicale moderne. Pentru unii ieseni, insa, preturile din aceasta clinica sunt nejustificat de mari.

5. Clinica Andreica

Clinica Andreica a aparut in 1992, tratand orice tip de afectiune dentara. Sub aceasta identitate, insa, functioneaza din 2017, pana cand a fost cunoscuta sub numele de Dr. Andreica.  Medicii lucreaza cu aparatura moderna si cu materiale de calitate superioara, care, combinat cu experienta indelungata a echipei, asigura experiente confortabile si placute pentru toti pacientii. La Clinica Andreica se realizeaza atat tratamente complexe (implantologie, endodontie, chirurgie etc.), dar si mai simple, de profilaxie, cum este detartrajul, care daca este efectuat corect si la timp, previne numeroase afectiuni dentare.

Pretul pentru un detartraj ultrasonic, insotit de periaj profesional si air flow cu Aqua Care este de 200 de lei, iar un pachet complet de profilaxie costa 300 de lei.

Majoritatea persoanelor care au beneficiat de serviciile clinicii s-au declarat multumite in recenziile de pe internet. Unii spun ca pana au ajuns aici au trecut prin mai multe clinici ce le-au lasat un gust amar, iar la Andreica au gasit empatia, profesionalismul si serviciile de calitate pe care le cautau. Oamenii mai spun ca acest cabinet se prezinta ireprosabil, iar preturile sunt accesibile. Unii spun insa ca au avut o comunicare minima cu doctorul sau ca unele tratamente nu au avut rezultatele dorite.

6. AliDent

Cabinetul Stomatologic AliDent din Iasi a fost inaugurat in anul 2000 si pune la dispozitia celor interesati servicii complete si actuale de medicina dentara, pentru toate varstele. Echipa este multidisciplinara, alcatuita din: medici stomatologi, specialisti in Parodontologie, Ortodontie, Chirurgie dento-alveolara. Spatiul in care functioneaza cabinetul este unul modern, placut si confortabil. Sunt oferite, pe langa tratamentele de specialitate, si sedinte de igienizare, ce constau in detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air flow.

Pretul pentru un detartraj cu ultrasunete pe ambele arcade este de 150 de lei, iar o igienizare completa, ce include: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air flow Prophy Jet are un tarif de 300 de lei.

Indiferent de varsta pacientilor, ca sunt mici sau mari, sunt tratati cu amabilitate, profesionalism si atentie, dupa cum se arata in recenziile postate la adresa acestei clinici. Oamenii mai spun ca spatiul este elegant, iar atmosfera calda, motive pentru care fiecare pacient are parte de o experienta placuta, uitand de griji si relaxandu-se in timp ce au parte de tratamentul stomatologic.

Concluziile noastre

Pentru a avea grija de sanatatea dintilor tai, este absolut necesar ca periodic sa mergi la detartraj. In Iasi exista numeroase clinici stomatologice ce ofera acest serviciu, atat individual, cat si la pachet cu alte servicii ce tin de igiena si profilaxie, cum ar fi periaj profesional sau air flow.

Detartrajul are mai multe avantaje: imbunatatirea aspectului estetic al dintilor, protejarea sanatatii dentare, prevenirea aparitiei cariilor, eliminarea mirosului neplacut al gurii, reducerea riscului de aparitie a parodontozei  sau gingivitei. Prin urmare, ia in calcul sa te programezi la una dintre clinicile bune din Iasi, pentru a avea o dantura sanatoasa si perfect curata.