Meniu

Endodontie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Locuitorii județului Dolj care sufera de dureri de dinti au cel mai probabil partea interioara a dintelui afectata si vor avea nevoie de un tratament de canal realizat la un cabinet de endodontie din Craiova. Acesta poate fi gasit la una dintre clinicile stomatologice de top din municipiul resedinta al Doljului.

In Craiova, serviciile de endodontie sunt asigurate de medici specialisti, care, pe langa pregatirea in medicina stomatologica generala, au beneficiat de stagii de formare suplimentara, care le ofera competenta de a trata afectiunile partilor moi ale dintilor, prin proceduri de finete si precizie.

Unde gasesti un cabinet de endodontie in Craiova?

Odata ce pulpa dintelui a fost afectata de carie, pentru a inlatura complicatiile date de infectii care pot provoca dureri si chiar pierderea dintelui, se impune o interventie la un cabinet de endodontie. In Craiova, un bun specialist poate fi gasit la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratament endodontic
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul Tratamentului endodontic pentru dinte monoradicular porneste de la 300 Ron
 • Tehnologii de ultima ora
 • Act medical corect
 • Servicii personalizate
 • Tratament endodontic precis
 • Rezultate excelente
 • Medici implicati si competenti
Clinica Zambetul
2
320 Ron
 • Pret Tratamentului endodontic pentru dinte monoradicular porneste de la 320 Ron
 • Clinica noua, moderna si curata
 • Prestatie excelenta
 • Medici pregatiti si profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
CriniDent
3
400 Ron
 • Pret Tratamentului endodontic pentru dinte monoradicular porneste de la 400 Ron
 • Profesionalismul si dedicarea personalului medical
 • Servicii de nota 10
 • Buna comunicare a medicilor cu pacientii
 • Interventii fara durere
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Rabdarea si blandetea doctorilor
Dent Estet
660 Ron
 • Pretul Tratamentului endodontic pentru dinte monoradicular 660 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Profesionalism
 • Tratamente complexe incununate de succes
 • Echipament ultra-modern
 • Atmosfera primitoare
Dinti Fericiti
1.000 Ron
 • Pretul Tratamentului endodontic pentru dinte monoradicular porneste de la 1.000 Ron
 • Experienta placuta la dentist
 • Medici profesionisti si amabili
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de endodontie din Craiova

Identificarea unui bun cabinet de endodontie in Craiova va tine cont de persoana medicului specialist, de experienta lui, de aparatura cu care acesta lucreaza, precum si de prestigiul clinicii in care activeaza. Locuitorii Doljului nu vor gresi alegand o clinica dentara din clasamentul urmator.

1. Dent Priority

Dent Priority este o clinica stomatologica din Craiova la care poti opta cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de endodontie. Infiintata la initiativa dr. Radu Anghelina, in 1995, unitatea dentara si-a propus inca de la inceput sa asigure pacientilor servicii premium si tratamente eficiente cu ajutorul tehnologiei de ultima ora pe care medicii o au la dispozitie. In departamentul de endodontie isi desfasoara activitatea dr. Carmen Denisa Cojocaru, medic specialist in endodontie si chirurgie, care lucreaza cu precizie la microscop. Atat identificarea, cat si tratarea afectiunilor dentare cauzate de bacterii sunt de domeniul sau, avand la dispozitie aparaturi moderne, pentru obtinerea unor rezultate precise. Printre serviciile pe care le asigura se numara: tratament si retratament endodontic monoradicular si pluriradicular la microscop, tratament si retratament la premolar.

Consultatia pentru tratamentul endodontic este gratuita (inclusiv pentru tratamentele sub microscop. Tratamentul propriu-zis porneste de la 300 lei (tratament endodontic dinte monoradicular) si ajunge la 800 lei (retratrament endodontic dinte pluriradicular).

Unitatea stomatologica este apreciata de pacientii care au trecut pragul cabinetului, dovada stand in cele peste o suta de recenzii pozitive postate in mediul online. Pentru ca medicii dentisti au la dispozitie aparaturi si echipamente cu tehnologii de ultima ora, actul medical este intotdeauna unul corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Tocmai de aceea, rezultatele obtinute in urma tratamentului endodontic sub microscop sunt de fiecare data excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. Clinica Zambetul

Clinica Zambetul din Craiova are ca misiune obtinerea unui zambet sanatos si frumos, prin servicii stomatologice diverse, printre care endodontie, ortodontie, chirurgie, parodontologie, pedodontie si protetica dentara. Centrul se recomanda prin profesionalism, seriozitate, calitate si aparatura moderna.

Tarifele clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o consultatie la endodontie, pacientul va plati un pret de 100 lei. Tratamentul endodontic al unui dinte monoradicular are un tarif incepand de la 320 de lei, iar pentru un dinte pluriradicular se percepe un pret incepand de la 550 de lei.

Clientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici din Craiova apreciaza ca este cea mai buna din oras, cu o prestatie excelenta, medici pregatiti si profesionisti, intreg personalul amabil. Totodata, se aminteste ca experienta la dentist a fost placuta, la care a contribuit armosfera destinsa si increderea pe care o inspira medicii. Un alt plus este faptul ca preturile sunt cunoscute de la inceput. Un scor de 5 stele din 5 pentru aceasta clinica, despre care pacientii spun si ca detine aparatura performanta.

3. CriniDent

Un tratament specializat de canal poate fi realizat in Craiova si la cabinetul de endodontie de la CriniDent, o clinica pe care o recomanda experienta de peste 20 de ani in servicii stomatologice, fondata de dr. Cristiana Nicolae. Inca de la infiintare, a exista o preocupare sporita pentru calitate si investitii in aparatura si materiale de ultima generatie, precum si in dezvoltarea competentelor intregului personal.

Preturile aferente serviciilor sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la endodont poate fi accesata la un tarif de 120 de lei. Pentru tratamentul clasic de canal se percepe un tarif de 400 lei pentru un dinte monoradicular si de 450-500 lei pentru dinti cu 2 sau mai multe canale radiculare.

Aceasta clinica din Craiova este cotata cu 5 stele din 5 in recenziile pacientilor lasate pe Google. Sunt amintite in comentarii dedicarea si profesionalismul personalului medical, serviciile de nota 10, buna comunicare a medicilor cu pacientii, punctualitatea in respectarea programarilor. Totodata, se consemneaza si alte puncte forte precum lipsa de durere in executarea interventiilor, rabdarea si blandetea medicilor.

4. Dent Estet

Clinica Dent Estet ofera pacientilor o serie de servicii stomatologice, printre care endodontie,  implantologie, parodontologie, ortodontie si estetica dentara. Cabinetul este parte a unei vaste retele de medicina dentara din Romania si activeaza in Craiova de peste 23 de ani, perioada in care aproape 150.000 de pacienti au beneficiat de consultatii si tratamente, in ramuri ale stomatologiei precum: implantologie, parodontologie, endodontie, ortodontie si estetica dentara.

Tarifele Dent Estet pot fi calculate usor pentru fiecare oras in parte cu ajutorul unei aplicatii de pe site. Pentru o consultatie la endodontie se va plati suma de 170 lei. Tratamentele de canal se realizeaza numai cu microscop la aceasta clinica si costa 660 lei pentru un dinte monoradicular si 1.000 de lei pentru un dinte pluriradicular.

Pacientii sunt satisfacuti de prestatiile acestei clinici din Craiova. Ei consemneaza servicii la superlativ, profesionalism, tratamente complexe incununate de succes, echipament ultra-modern. Totodata, opiniile mentioneaza aspectul placut si atmosfera primitoare a acestui cabinet.

5. Dinti Fericiti

Pentru dinti sanatosi si zambete frumoase, echipa clinicii Dinti Fericiti din Craiova ofera servicii complete de medicina dentara, printre care endodontie, manopere de preventie a cariei dentare si bolii parodontale, tratamente restaurative, lucrari protetice diverse, implante dentare, lucrari pe implanturi si tratamente de chirurgie orala.

Preturile pot fi accesate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie, se percepe un pret de 100 de lei. Pretul pentru un tratament endodontic realizat la microscop pentru un dinte mondoradicular porneste de la 1.000 de lei si poate ajunge pana la 1.300 de lei pentru un dinte pluriradicular.

Gradul de multumire a pacientilor acestei clinici este unul ridicat. Recenziile inregistreaza experiente placute, cu medici profesionisti si amabili, atmosfera primitoare, aparatura moderna si increderea insuflata pacientilor de toate varstele pentru a-si depasi teama de dentist. Exista si cateva opinii mai putin favorabile, care se refera la lucrari care nu au rezistat in timp.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile stomatologice de endodontie din Craiova, locuitorii Doljului nu trebuie sa caute mult pentru a gasi un cabinet specializat. De sanatatea radacinilor dentare se ocupa medici endodonti cu experienta si competente ridicate, prin proceduri clasice sau lucrul la microscop. Identificarea unui endodont bun, de la o clinica de prestigiu din Craiova se poate realiza cu ajutorul informatiilor din clasamentul de mai sus, in care sunt cuprinse principalele standarde ale calitatii serviciilor de medicina dentara de profil.