Meniu

Endodontie Sibiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa poti opta pentru tratamentul de endodontie in Sibiu, inseamna ca esti pregatit sa iei masurile necesare pentru a-ti salva dantura. Cand se confrunta cu o situatie dificila, multi oameni sunt de parere ca nu mai este nimic de facut, asa ca aleg extractia dentara, in loc sa urmeze un tratament care le-ar putea salva dintii.

Fiind vorba de un oras in care vin multi tineri ambitiosi pentru a studia medicina, nu este de mirare ca Sibiul pune la dispozitia locuitorilor si turistilor o gama variata de servicii de stomatologie din care sa aleaga. Indiferent ca este vorba de tratamentul endodontic, sau de un simplu consult de rutina, persoanele care au nevoie de un anumit serviciu il vor gasi aici.

Cat costa tratamentul de endodontie in Sibiu?  

Nu doar pretul tratamentului propriu-zis de endodontie din Sibiu trebuie luat in considerare, ci si cel al consultatiei. In timpul primei intalniri, medicul stomatolog poate sa afle toate informatiile relevante cu privire la cazul pacientului, de la aspecte simple precum obiceiurile alimentare, la diverse afectiuni ce fac parte din istoricul medical. Consulta tabelul de mai jos pentru preturi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipament modern
 • Medici profesionisti
 • Locatie foarte buna
 • Servicii accesibile
 • Gama variata de tratamente
Dentica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnici moderne
 • Medici specialisti
 • Locatie buna
 • Plan de tratament personalizat
 • Colaborari cu diversi parteneri
Dr. Ceban Alexandra
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Solutii moderne de tratament
 • Gama variata de servicii
 • Mediu cald si primitor, placut copiilor
 • Sterilizare performanta
 • Posibilitatea de a plati in rate
Iaconi Dental Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Garantii pentru serviciile oferite
 • Ampla experienta in domeniu
 • Servicii personalizate pentru fiecare pacient
 • Locatie buna
Smiles by Dr. Buza
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici stomatologi si chirurgi specializati
 • Materiale de calitate
 • Gama variata de servicii
 • Dotari pentru radiologie dentara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate face tratament de endodontie  

Un lucru pe care il au in comun toate clinicile la care se efectueaza servicii de endodontie in orasul Sibiu este ca in cadrul lor isi desfasoara activitatea echipe formate din medici talentati, ambitiosi si pregatiti sa ajute fiecare pacient in parte. In topul de mai jos sunt prezentate cinci astfel de clinici, pentru a-ti face alegerea mult mai usoara:

1. Alma Dent  

Persoanele care se afla in cautarea unui endodont in Sibiu, se pot duce la clinica Alma Dent, unde fiecare membru al echipei este specializat pe o alta ramura a stomatologiei. Personalul este bine pregatit, atent si dedicat, iar cu ajutorul echipamentelor stomatologice de ultima generatie, dispune de resursele necesare pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama variata de tratamente, printre care se numara si cele endodontice. In catalogul de servicii se regasesc extirparea vitala/devitala, tratamentul mecanic si medicamentos monoradicular sau pluriradicular, obturatia radiculara pentru dinte frontal, premolar si molar, pivotul de fibra de sticla etc. De asemenea, tratamentul in regim de urgenta se aplica sambata si duminica.

La aceasta clinica, preturile pentru consultatii pornesc de la 100 de lei.

Pentru serviciile clinicii Alma Dent au optat persoane in varsta, care au avut nevoie de mai multe lucrari, iar in recenziile pe care le-au acordat clinicii s-au declarat multumiti de rezultate. Echipa este formata din medici tineri, dar care dispun de pregatirea necesara pentru a oferi cel mai eficient tratament pentru o anumita problema stomatologica. Profesionalismul este unul din cuvintele cel mai des folosite pentru a descrie activitatea clinicii.  

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

O echipa care este alaturi de pacient in fiecare etapa a tratamentului endodontic in Sibiu este cea a clinicii Dentica. In cadrul primului consult se formuleaza un diagnostic, iar pe baza lui, se stabileste tratamentul stomatologic pe care pacientul il va urma. In scopul de a oferi cele mai eficiente solutii cu putinta, medicii realizeaza o analiza atenta a situatiei pacientilor, astfel incat tratamentul recomandat sa raspunda problemelor cu care se confrunta, dar sa fie totodata accesibile din punct de vedere financiar. Serviciile auxiliare, precum este cel de radiologie, se realizeaza prin intermediul unor colaborari pe care clinica le are cu diverse laboratoare. In ceea ce priveste tratamentul endodontic, persoanele care il urmeaza din timp previn raspandirea infectiilor la nivelul osului din jurul radacinilor dintilor.

Pentru o consultatie, pretul este de 100 de lei.

Serviciile clinicii Dentica sunt apreciate ca fiind foarte bune, dupa cum marturisesc mai multi pacienti prin intermediul comentariilor postate pe internet. Personalul de la receptie este politicos si dornic sa ajute, iar medicii care fac parte din echipa dispun de aparatura si de cunostintele necesare pentru a recomanda pacientilor cele mai eficiente tratamente.

3. Dr. Ceban Alexandra  

Un alt medic stomatolog la care pacientii se pot duce pentru a beneficia de tratament endodontic in orasul Sibiu este Dr. Ceban Alexandra, care are propriul sau cabinet. Tratamentul se realizeaza sub anestezie totala, asa ca nu este dureros, dar trebuie efectuat cu o mare precizie pentru ca dintele sa poata sa fie salvat. Cabinetul pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii, astfel ca, indiferent de situatia dificila in care se regaseste o persoana, solutiile complexe si moderne de tratament oferite de Dr. Ceban Alexandra o vor ajuta sa-si recapete zambetul. In scopul de a-si imbunatati functia masticatorie, fonetica si estetica, tot ce trebuie sa faca oamenii este sa se programeze la o intalnire la cabinet, unde problemele lor pot fi discutate intr-o maniera detaliata.

Pretul unei consultatii este de 130 de lei.

4. Iaconi Dental Clinic

Primul lucru pe care o persoana il observa la Iaconi Dental Clinic este experienta acumulata in domeniu, urmata de catalogul impresionant de servicii, printre care se numara si cele de endodontie, realizate in Sibiu. Prioritatea clinicii este sa le ofere tuturor pacientilor increderea in sine de care au nevoie pentru a zambi din nou, prin intermediul unor servicii profesionale, oferite la cele mai inalte standarde si garantii la orice manopera efectuata. Tratamentele se realizeaza cu ajutorul tehnologiei moderne, intr-o ambianta confortabila, in care atat adultii, cat si copiii, se pot relaxa. Mai mult decat atat, urgentele stomatologice au prioritate.

O consultatie stomatologica costa 150 de lei la aceasta clinica.

Dupa cum sugereaza si recenziile de pe diverse platforme de socializare, clinica dentara Iaconi este apreciata pentru amabilitatea personalului, profesionalismul si preocuparea pentru confortul pacientilor. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi utilizatori sa recomande clinica atat persoanelor apropiate, cat si celor care se afla intr-o situatie similara.

5. Smiles by Dr. Buza 

Pacientii care isi doresc sa aiba acces la o gama variata de tratamente endodontice in Sibiu, au ca optiune clinica Smiles by Dr. Buza. De aceasta ramura a stomatologiei se ocupa Dr. Bucur Florin, iar serviciile pentru care pot opta oamenii sunt tratamentul pentru dinte frontal, premolar sau molar, cel pentru dinte cu morfologie complexa, retratamentul, indepartarea corpului strain, build up si pivot de fibra de sticla. Clinica Dr. Buza vine cu un set de beneficii pentru cei care aleg sa urmeze tratamentul aici, precum diagnosticul precis, tratarea completa si corecta a canalelor, controlul asupra infectiei, eficientizarea timpului de tratament si a investiei financiare etc. Toate acestea sunt posibile datorita aparaturii de ultima generatie, a materialelor de calitate si a echipei formate din medici specialisti, pregatiti sa faca fata chiar si celor mai dificile cazuri stomatologice.  

La Dr. Buza, consultatia simpla costa 100 de lei, iar cea completa, 150 de lei. Tot 150 de lei platesc si cei care aleg intocmirea unui plan de tratament.

Aspectul care iese in evidenta, conform recenziilor acordate clinicii Smiles by Dr. Buza, este profesionalismul echipei de stomatologi. Personalul medical este tanar si prietenos, fara ca acest lucru sa afecteze in mod negativ calitatea actului medical.

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe clinici la care te poti duce pentru un tratament endodontic in Sibiu, doar ca inainte de a face acest lucru, trebuie sa te gandesti la varianta cea mai potrivita pentru tine. Nimeni nu-ti interzice sa ceri o a doua opinie, asa ca daca n-ai primit informatiile la care te asteptai de la un medic stomatolog, te poti programa oricand la o consultatie la una din clinicile mentionate in topul de mai sus!