Meniu

Endodontie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de sanatate ale partilor moi din interiorul dintelui, care provoaca adesea dureri si infectii, pot fi rezolvate la un medic endodont. In Timisoara, cabinete de endodontie functioneaza in cadrul unui clinici de prestigiu din acest oras, care si-au dovedit competente si experienta prin lucrari efectuate pentru sute si mii de pacienti.

Endodontia este astazi o specialitate a medicinei stomatologice care cuprinde tehnicile de prevenire, diagnosticare si tratament al afectiunilor pulpei dintelui, adica ale tesutului moale din canalul dentar.

Unde gasesti un bun endodont in Timisoara?

Atunci cand este nevoie de un tratament de canal dentar sau de o extractie de nerv, competentele unui dentist generalist pot fi depasite, dar un endodont in Timisoara va rezolva cu succes problema. Fiind proceduri de finete, oamenii doresc sa mearga la cel mai bun specialist, iar clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos nu vor dezamagi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
iSmile Dental
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Personal medical tanar si profesionist
 • Amabilitatea si abordarea pacientilor cu zambetul pe buze
 • Proceduri nedureroase si eficiente
 • Spatiu curat, luminos si primitor
 • Aparatura de inalta calitate
Smile Clinic
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Profesionalismul si daruirea medicilor
 • Personal amabil si cu zambetul pe buze
 • Servicii de inalta calitate
 • Lucrari impecabile
Dental Birsete
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medic de nota 10, cu multa experienta si pregatire profesionala desavarsita
 • Lucrari lipsite de durere
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Frica de dentist este eliminata
Dental Point
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitate la standarde inalte
 • Profesionalism, bunavointa si respect fata de pacienti
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Interior placut
Quality Dental
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Aparatura moderna
 • Igiena ireprosabila a cabinetului
 • Profesionalismul si amabilitatea echipei
 • Tratamente de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de endodont din Timisoara

Un bun endodont in Timisoara poate fi gasit in oricare dintre clinicile din clasamentul urmator, renumite pentru calitatea serviciilor si interventii de succes, importante pentru sanatatea orala a pacientilor.

1. iSmile Dental

Personalul Clinicii iSmile Dental din Timisoara, alcatuit din medici tineri, printre care si un specialist endodont, intampina pacientul cu zambetul pe buze. Echipa competenta si dedicata lucreaza cu aparatura moderna si pune accent pe zambetul sanatos si pe starea de bine a persoanelor care apeleaza la serviciile cabinetelor specializate.

Tarifele clinicii sunt afisate in detaliu pe site-ul web al acesteia. O consultatie primara de stomatologie generala costa 250 de lei la aceasta clinica. In urma acestei consultatii, pacientul este indrumat catre endodont sau se poate adresa direct acestuia, daca i-a fost deja recomandata o interventie de canal. Un tratament endodontic de extirpare vitala, pe un dinte, are pretul cuprins intre 200 si 350 de lei, in functie de dinte (monoradicular, biradicular sau pluriradicular). Tratamentul endodontic de obturatie pentru un dinte il va costa pe pacient intre 200 si 300 lei, in functie de numarul de canale ale dintelui (1, 2 sau 3-4 canale).

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici care a obținut 5 stele din 5, pe baza recenziilor inregistrate. Se mentioneaza serviciile ireprosabile, prestatia excelenta a echipei tinere si profesioniste, amabile, mereu cu zambetul pe buze, motive care contribuie la depasirea frecventei frici de dentist. Totodata sunt amintite procedurile eficiente, lipsite de durere, spatiul curat, luminos si primitor si aparatura de inalta calitate. Exista si cateva comentarii mai putin favorabile, in privinta preturilor practicate.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

Smile Clinic din Timisoara functioneaza intr-un ambient placut, confortabil, in care obiectivul echipei de medici si asistenti este de a elimina teama legata de vizita la dentist si in care pacientii pot beneficia de serviciile unui endodont. Clinica are in componenta sa sase cabinete de stomatologie, un laborator de radiologie digitala 3D, denumit sugestiv SmileScan, o sala de receptie si spatii de asteptare primitoare.

Preturile pot fi accesate pe site-ul clinicii. O consultatie simpla, indiferent de specialitate, costa 160 lei, iar pentru intocmirea planului de tratament se mai platesc 55 lei. O pulpectomie monoradiculara simpla are pretul de 210 lei, iar pentru o pulpectomie pluriradiculara simpla se percepe suma de 260 de lei. Pulpectomia cu obturatie de canal il poate consta pe pacient intre 310 lei, pentru un canal, si 460 de lei pentru 3 sau 4 canale.

Clientii si-au exprimat multumirea pentru prestatiile acestei clinici stomatologice in recenzii elaborate. Ei amintesc de profesionalismul si daruirea medicilor, amabilitatea si zambetul pe buze din partea intregului personal, serviciile de inalta calitate si lucrarile impecabile. Exista si cativa pacienti care au avut de asteptat sa intre la programare si au exprimat opinii mai putin favorabile.

3. Dental Birsete

Se pot accesa serviciile unui medic endodont la cabinetul stomatologic Dr. Flavia Birsete, printre ale specializari precum implantologie, odontologie, protetica, preventie, estetica dentara, parodontologie si chirurgie dento-alveolara. Personalul calificat si competent isi propune sa realizeze stomatologie cu pasiune, experienta si profesionalism in actul medical si sa abordeze proactiv problemele de sanatate orala.

Persoanele interesate pot afla tarifele practicate de acest cabinet pe site-ul web. O consultatie de specialitate in endodontie costa 100 lei. Drenajul endodontic are un tarif de 150 de lei. Pentru un tratament endodontic radicular, pacientul trebuie sa plateasca intre 250 si 450 de lei, in functie de numarul de canale tratate. 

Clientii sunt foarte multumiti de serviciile acestui cabinet stomatologic, iar cele 5 stele din maximum 5 reflecta acest lucru. Comentariile mentioneaza servicii impecabile, un medic de nota 10, cu multa experienta si o pregatire profesionala desavarsita, lucrarile executate cu finete si lipsite de durere. Curatenia exemplara si aparatura moderna, impreuna cu amabilitatea personalului, au un efect relaxant si linistitor asupra pacientilor, care se simt in siguranta, iar teama de dentist este eliminata.

4. Dental Point

Nu va fi greu de gasit un bun endodont la Clinica Dental Point din Timisoara, in care medicii specialistii in endodontie lucreaza, exclusiv, sub microscop, ceea ce le permite o vizibilitate mult mai buna si o precizie sporita in executarea tratamentelor de canal. Clinica functioneaza din anul 2016 si primeste pacientii de toate varstele intr-o ambianta placuta si cabinete cu aparatura performanta.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la medicul specialist costa 150 de lei. Tratamentul endodontic microscopic costa 500-600 lei pentru un dinte monoradicular si 700-900 lei pentru un dintre pluradicular. Obturarea radiculara cu MTA/Bioceramic are pretul de 150 lei, iar un drenaj endodontic va fi taxat cu 100 de lei.

Pacientii se declara in putinele recenzii lasate foarte multumiti de aceasta clinica, recomandand calitatea la standarde inalte si echipa caracterizata de profesionalism, bunavointa si respect fata de persoanele tratate aici. Rezultatele bune ale procedurilor si interiorul placut sunt ale aspecte pozitive mentionate in comentarii.

5. Quality Dental

Cabinetul stomatologic Quality Dental este amplasat central in Timisoara, functioneaza din anul 2011, oferind pacientilor servicii de sanatate orala precum implantologie, odontologie, endodontie microscopica, ortodontie, protetica, parodontologie, estetica dentara, chirurgie dentara si stomatologie pediatrica.

Preturile pentru consultatiile si tratamentele efectuate la aceasta clinica se gasesc pe site-ul web. Consultatia primara cu stabilirea diagnosticului costa 250 de lei si include stabilirea planului de tratament si fotografii dentare. Pentru pulpectomia vitala se poate percepe un tarif de 580 de lei pentru dinti monoradiculari, 650 lei pentru biradiculari si 850 de lei pentru pluriradiculari. Drenajul endodontic costa 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt pozitive in ceea ce priveste clinica Quality Dental, care nu isi dezminte numele. Comentariile spun ca serviciile sunt excelente, aparatura moderna, iar igiena cabinetului este ireprosabila. Profesionalismul si amabilitatea echipei si tratamentele de calitate sunt alte aspecte pozitive mentionate.

Concluzii

Problemele de competenta unui medic endodont, in Timisoara pot fi rezolvate la una dintre clinicile de prestigiu din oras, in care competenta stomatologilor, aparatura de ultima generatie si rigurozitatea procedurilor asigura rezultate remarcabile.

Afectiunile partilor moi ale dintelui nu lasa loc de amanari si pot constitui adesea urgente medicale care pot pune in pericol viata pacientilor, de aceea interventia unui endodont la momentul potrivit poate salva dintele si poate inlatura complicatii mai grave.