Meniu

Fatete dentare Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii aflati in cautarea unor servicii de calitate, in ceea ce priveste fatetele dentare in Arad, vor gasi acest serviciu la mai multe clinici din oras. Exista o varietate de motive ce pot determina o persoana sa aleaga fateta in locul altor tratamente care tin de protetica sau estetica dentara, de la aspectul placut pe care il va avea rezultatul final, la simplitatea procesului propriu-zis.

La unele clinici din Arad, pacientii vor gasi fatete dentare confectionate din ceramica, in timp ce la altele, materialul care sta la baza fatetelor este zirconiul. De aceea, cel mai bine este ca persoanele care intentioneaza sa apeleze la acest tratament sa se intereseze de la bun inceput in privinta materialelor si tehnicilor de lucru.

Cat costa tratamentul cu fatete dentare in Arad?

Cu ajutorul tabelului de mai jos, utilizatorii isi vor putea face o idee despre costuri, intrucat la tratamentul cu fatete dentare, pretul in Arad difera in functie de mai multi factori:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Dr. Alexa Iulia
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Cabinetul se afla in centrul orasului
 • Servicii de calitate
 • Program sambata si duminica
 • O singura persoana se ocupa de cabinet
AR Dental
1.900 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Echipa dedicata de specialisti
 • Medici tineri si ambitiosi
 • Prioritizarea relatiei medic-pacient
Premium Dental
1.970-2.400 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.970-2.400 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente dentare de calitate
 • Flexibilitate
 • Solutii premium
 • Garantie de 2 ani
Denta Max
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.000 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Comunicare constanta
 • Preturi accesibile
 • Clinica ingrijita
Dr. Hirlav Madalina
1.900 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.900 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Materiale de calitate
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera primitoare
 • Tehnician dentar specializat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care oamenii isi pot pune fatete dentare in Arad

O alta modalitate prin care se pot diferentia fatetele dentare in clinicile din Arad este tehnica folosita la efectuarea tratamentului. Astfel, unele clinici ofera fatete dentare simple, in timp ce altele pun la dispozitia pacientului fatete no-prep. Cei care vor sa aiba cat mai multe variante din care sa aleaga, se vor orienta catre un cabinet cu o gama diverse de servicii.

1. Dr. Alexa Iulia

Cabinetul stomatologic al Dr. Alexa Iulia se afla in centrul orasului Arad, ceea ce il face accesibil tuturor locuitorilor care se gandesc sa-si puna fatete dentare in viitorul apropiat. Tratamentele au preturi avantajoase si mai exista inca un beneficiu: fatetele dentare sunt insotite de garantie.

Pretul pentru o fateta dentara porneste de la 1.700 de lei.

Pacientii care s-au confruntat in trecut cu teama de medicul stomatolog si-au schimbat in mod radical opinia, odata ce au vizitat cabinetul Dr. Alexa Iulia. Amabilitatea, rabdarea si pasiunea specialistului ii ajuta pe pacienti sa se relaxeze in timpul vizitei, iar consultatia si tratamentul se desfasoara intr-o maniera relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexa Iulia
Vezi Pareri

2. AR Dental

Clinica Ardental isi desfasoara activitatea in Arad si ofera servicii de calitate inalta intr-o atmosfera confortabila, eleganta si cordiala, iar in oferta sa intra si serviciul de fatete dentare. Pentru a atinge cele mai inalte standarde, medicii din cadrul clinicii se dedica in totalitate actului medical. Printre solutiile oferite pacientilor se numara planurile de tratament accesibile si asistenta dentara in caz de urgenta. In scopul de a-i determina pe pacienti sa revina de fiecare data cand au nevoie de un tratament stomatologic, medicii din cadrul echipei pun accent pe construirea unor relatii puternice intre ei si pacienti. De asemenea, cei care sunt interesati de o cariera in stomatologie, vor fi incantati sa afle despre cursurile de specialitate elaborate de aceasta clinica.

Pentru o fateta dentara, pretul o sa porneasca de la 1.900 de lei.

Ceea ce au observat pacientii in legatura cu medicii de la clinica AR Dental, este ca echipa reuseste sa comunice intr-un mod prietenos, fara a pune in pericol profesionalismul. Chiar pe partea de fatete dentare, cei care au apelat la acest tratament recunosc ca nici oamenii apropiati din viata lor nu-si pot da seama de diferenta dintre dintii natural si cei cu fatete.

3. Premium Dental

Clinica dentara Premium Dental este conceputa pro-pacient, asa ca oricine are nevoie de fatete dentare pentru a-si imbunatati increderea de sine, va gasi tratamentul ideal in Arad. Din perspectiva clinicii, varianta optima de tratament se situeaza intre cel minim invaziv si cel care ofera un rezultat durabil, iar medicii fac tot posibilul sa atinga acest ideal. La capitolul estetica dentara si implantologie digitala, aici isi desfasoara activitatea Dr. Sebastian Miclea si exista doua tipuri de fatete din care pacientii pot alege: cele clasice si no prep. Spre deosebire de varianta clasica, fatetele no-prep nu sensibilizeaza dantura si garanteaza confort in timpul tratamentului.

Pentru fateta ceramica premium, tarifele incep de la 1.970 de lei, iar pentru fateta ceramica fara preparatie, pretul este de 2.400 de lei.

Pacientii care au pasit in interiorul clinicii Premium Dental s-au simtit de parca au intrat intr-o lume cu totul noua, datorita aspectului modern si aparaturii performante. Radiografiile sunt efectuate la clinica, asa ca pacientii se pot ocupa de acest aspect acolo, fara a mai fi nevoiti sa faca un drum in plus pentru a beneficia de acest serviciu.

4. Denta Max

Serviciile clinicii Denta Max sunt oferite de cadre universitare, medici si personal calificat, asa ca pacientii care vor sa obtina fatete dentare de calitate in Arad, vor putea suna aici in vederea programarii unei intalniri. Profesionistii din cadrul echipei vor pune in prim-plan nevoile pacientului, astfel incat sa aiba parte de cele mai bune rezultate. Serviciile de calitate superioara sunt posibile multumita aparaturii si instrumentarului: manoperele de precizie se realizeaza cu ajutorul microscopului operator, iar echipamentul este omologat de UE si de Ministerul Sanatatii din Romania.

Pretul pentru o fateta din zirconiu incepe de la 1.000 de lei.

Un lucru pe care il apreciaza toti pacientii la aceasta clinica este faptul ca medicul ofera mai multe variante de tratament, astfel incat sa exista o solutie viabila pentru orice tip de buget. In acest fel, oricine poate avea acces la serviciile Denta Max. Mai mult decat atat, pacientii se simt liberi sa comunice, exprimandu-si opinia si ingrjorarile in legatura cu tratamentul pe care il vor urma, iar responsabilitatea medicului care se ocupa de ei este de a le oferi toate informatiile necesare.

5. Dr. Hirlav Madalina

Persoanele care cauta un dentist bun in Arad vor gasi raspunsul la cabinetul Dr. Hirlav Madalina, care asigura servicii de estetica dentara, precum este albirea dintilor si chiar fatetele dentare. Datorita fotografiilor publicate in mediul online, viitorii pacienti isi pot face o idee in legatura cu rezultatele pe care le pot obtine dupa o vizita la cabinet, iar acest lucru ii va ajuta sa ia o decizie in ceea ce priveste aspectul dintilor.

Preturile pentru fatete dentare pornesc de la 1.900 de lei.

Persoanele care au vizitat clinica Dr. Hirlav Madalina o recomanda din doua mari motive: abilitatile de comunicare si serviciile de calitate, care nu-i provoaca pacientului niciun fel de disconfort. Rabdarea si atitudinea prietenoasa ii ajuta pe multi sa se deschida in timpul consultatiei, astfel incat tratamentul sa fie efectuat in cele mai bune conditii.

Concluzii

In cele din urma, indiferent de tipul fatetelor dentare, in Arad, pacientii vor gasi o solutie prin care sa-si imbunatateasca increderea in sine si implicit, starea de spirit. Chiar daca pare sa fie un tratament ca oricare altul, fatetele pot sa-i dea curajul unei persoane sa zambeasca din nou.