Meniu

Fatete dentare Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti o imbunatatire considerabila a aspectului dintilor tai si un zambet de vedeta si te intrebi daca iti poti aplica fatete dentare in Bistrita. Alternativa turismului dentar intr-un oras mai mare implica cheltuieli suplimentare, ceea ce nu te avantajeaza in cazul unei lucrari de estetica dentara destul de costisitoare in sine.

Vestea buna este ca in Bistrita poti beneficia de astfel de servicii la una dintre clinicile de top despre care am scris in articolul de fata, iar calitatea fatetelor dentare aplicate chiar la tine in oras nu te va dezamagi.

Ce optiuni ai pentru aplicarea de fatete dentare in Bistrita

Ca in orice oras resedinta de judet care se respecta, nici capitala judetului Bistrita-Nasaut nu sta mai prejos la capitolul estetica dentara, iar clinicile/cabinetele din clasamentul urmator asigura aplicarea de fatete dentare in Bistrita la calitate optima si cu rezultate care te vor face sa te indragostesti de propriul zambet.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Anna Dent
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti si amabili
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
 • Cadrul linistit si curat
Radent
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.000 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Lucrari eficiente si durabile
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tehnologie moderna
Neomedica
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.200 Ron
 • Cea mai buna clinica din oras
 • Medici profesionisti si competenti
 • Personal prietenos si empatic
 • Aparatura performanta
 • Ambient placut
Tonea implant
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Explicatii pe tot parcursul procedurii
 • Lucrari complexe incununate de succes
Sava Dental
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.000 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Lucrari bine executate
 • Unii pacienti spun ca nu au primit atentia cuvenita pentru probleme aparute intre programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care iti poti aplica fatete dentare in Bistrita

Desigur ca alegerea clinicii sau cabinetului la care sa mergi pentru aplicarea de fatete dentare in Bistrita implica mai multe considerente, legate de medicul specialist care se ocupa de lucrare, de calitatea materialelor folosite, de preturile practicate si de aprecierea de catre pacienti a rezultatelor tratamentelor efectuate acolo. Informatiile din sectiunea acesta a articolului te vor ajuta sa te decizi.

1. Anna Dent

Cu 8 ani de activitate pe piata serviciilor stomatologice din Bistrita si peste 1000 de pacienti tratati la standarde inalte, Anna Dent este cabinetul spre care poti merge pentru servicii de estetica dentara de calitate si care iti va asigura aplicarea de fatete dentare in cele mai bune conditii de confort si tehnologie moderna. Unitatea medicala a fost infiintata de medicul stomatolog Anna Guigova, careia i s-a alaturat ulterior dr. Andrei Halmaghi, specialist in chirurgie dento-alveolara.

Un site simplu, intuitiv si usor de navigat faciliteaza accesul la informatii despre tarifele practicate de cabinet. O fateta integral ceramica pe suport E-max are pretul de 1000 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat in numar mare multumirea fata de serviciile acestui cabinet, prin intermediul recenziilor. Ei apreciaza prestatiile ireprosabile, medicii profesionisti si amabili, dotarile de ultima generatie, tratamentele eficiente si cadrul linistit si curat.

Vezi parerile pacientilor despre Anna Dent
Vezi Pareri

2. RaDent Center

Daca vrei sa iti verifici starea dintilor inainte de aplicarea de fatete dentare si crezi ca mai exista lucrari preliminare necesare procedurii, iti va fi la indemana sa alegi RaDent Center din Bistrita, o clinica in care poti dispune de o gama completa de servicii de stomatologie si estetica dentara, inclusiv de un centru de radiologie. Poti alege intre sediul clinicii din Str. Axente Sever 2 sau cel din Sigmir.

Pretul pentru o fateta dentara ceramica este de 1000 de lei.

Clinica inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor, care mentioneaza aspecte pozitive precum: servicii de foarte buna calitate, lucrari eficiente si durabile, medici profesionisti, personal amabil, tehnologie moderna.

3. Neomedica

Medicii de la Neomedica din Bistrita cred ca un zambet alb, frumos si armonios poate creste nivelul stimei de sine, de aceea estetica dentara si aplicarea de fatete dentare se regasesc printre serviciile de top al clinicii. O familie de stomatologi tineri si entuziasti, dedicati profesiei, dr. Claudia Costea si dr. Adrian Costea, in urma cu 8 ani a pus bazele acestui cabinet care ofera, acum in cadrul unei echipe alcatuite din 6 medici, o gama variata de consultatii si tratamente de sanatate orala, din toate ramurile stomatologiei.

Pentru o fateta ceramica E-max vei plati 1200 de lei la aceasta clinica.

O parte dintre pacientii multumiti de serviciile clinicii au ales sa isi impartaseasca experienta pozitiva cu ajutorul recenziilor de pe Google. Ei spun ca Neomedica este cea mai buna clinica din oras, in care activeaza medici profesionisti, foarte competenti, caracterizati de caldura si empatie fata de pacienti. Sunt apreciate, de asemenea, aparatura performanta si ambientul placut.

4. Tonea implant

Asa cum ai observat, optiunile pentru aplicarea de fatete dentare in Bistrita sunt multiple si variate, iar clinicile din oras nu fac rabat de la calitate. Este si cazul Cabinetului Tonea implant, in care medicii stomatologi dr. Angela Tonea, cu peste 10 ani de experienta, si dr. Titus Tonea, specialist in chirurgie dento-alveolara, ofera servicii de implantologie, chirurgie dentara, protetica si estetica dentara. Cei doi dentisti isi propun, in prima instanta, ca pacientii sa scape de frica de dentist in urma experientei la acest cabinet.

Tariful pentru o fateta dentara ceramica este de 1000 de lei la aceasta unitate de stomatologie.

Pacientii dau detalii bogate despre tratamentele efectuate la Tonea implant, prin intermediul recenziilor de pe Facebook. Ei scriu despre servicii ireprosabile, medici foarte bine pregatiti, rabdatori, empatici si respectuosi fata de pacienti, carora le dau explicatii pe tot parcursul procedurilor, lucrari complexe incununate de succes.

5. Sava Dental Boutique

Sava Dental Boutique este marca inregistrata din 1992 in domeniul serviciilor stomatologice din Bistrita. O echipa alcatuita din 3 medici cu pregatire temeinica in diverse ramuri ale medicinei dentare, asigura servicii de implantologie, ortodontie, parodontologie si estetica dentara – albirea dintilor, fatete dentare si lucrari protetice. Fondatoarea cabinetului este dr. Otilia Sava, medic stomatolog cu o experienta de peste 40 de ani in lucrul cu pacientii.

Pentru o fateta dentara ceramica vei plati 1000 de lei la aceasta clinica.

Mare parte a pacientilor vorbesc despre servicii de buna calitate la acest cabinet, despre medicii profesionisti si experimentati, despre amabilitate si lucrari bine executate. Exista si pacienti care spun ca nu au primit atentia necesara pentru probleme aparute intre programari.

Concluzii

Dupa lectura acestui articol nu mai exista indoieli privind posibilitatea aplicarii de fatete dentare in Bistrita. Medicii de la cabinetele si clinicile din clasamentul de mai sus se vor asigura de succesul procedurilor de tratament care sa te ajute sa obtii zambetul de vedeta la care visezi, dinti drepti, albi si stralucitori, cu un aspect omogen si o functionalitate optima.

Nu este nevoie sa te deplasezi intr-un oras mai mare pentru fatete dentare, Bistrita dispunand si de tehnologia necesara, si de specialistii care sa o foloseasca pentru cele mai bune rezultate in estetica dentara.