Meniu

Fatete dentare rate Bucuresti

Actualizat pe:

Obtinerea unui zambet perfect este posibila chiar si in situatiile in care dintii se dovedesc a fi dificil de albit prin tratamente traditionale, acest lucru fiind posibil prin intermediu fatetelor dentare in rate din Bucuresti. Acest lucru face ca numarul pacientilor care se pot bucura de astfel de servicii stomatologice sa fie unul mare.
Desi pretul unei fatete dentare este unul destul de ridicat, posibilitatea platii acestora in rate este un beneficiu important, pe care numeroase clinici stomatologice din Bucuresti il pun la indemana pacientilor lor.

De ce merita sa alegi fatete dentare in rate in Bucuresti?

Pe langa faptul ca pot fi achitate mult mai usor, oamenii bucurandu-se de dinti albi si frumosi, fatetele dentare in rate din Bucuresti ofera celor care le aleg si alte beneficii importante.
Primul si cel mai important avantaj este ca oamenii pot obtine zambetul pe care l-au visat intr-un timp foarte scurt, fatetele dentare fiind o foarte buna solutie pentru dintii fisurati, ciobiti sau care au pete ce nu pot fi eliminate prin tratamentele de albire.
In plus, fatetele isi mentin aspectul placut si culoarea alba pe toata perioada purtarii acestora, mai ales ca au o durata de viata indelungata, deoarece sunt rezistente si durabile. Procesul de aplicare a acestora este unul complex, dar care asigura o fixare foarte buna, folosindu-se totodata materiale biocompatibile cu organismul uman, motiv pentru care nu vor fi respinse de dinti sau de gingii.
De asemenea, procedura de aplicare a fatetelor dentare este una rapida si nedureroasa, un alt avantaj al acestei solutii de obtinere a zambetului perfect, in special pentru persoanele care se tem de vizitele la stomatolog, oricare ar fi motivul acestora.

Cat costa fatetele dentare in rate din Bucuresti?

In ceea ce priveste costurile procedurii de aplicare a unor fatete dentare in rate in Bucuresti, acestea variaza in functie de mai multi factori. Faptul ca, de obicei, se recomanda 4 sau 6 fatete dentare pe fiecare arcada dentara – adica un total de 8 sau 12 fatete – poate face ca un cost total al procedurii sa fie unul ridicat. Din acest motiv exista si foarte multe clinici stomatologice care ofera pacientilor posibilitatea de a plati in rate.
Astfel ca pretul acestei proceduri va fi influentat, in primul rand, de numarul dintilor inclusi in tratament. Un alt factor care are un aport important in stabilirea costurilor pentru tratamentul de aplicare a fatetelor dentare este si materialul din care acestea sunt realizate, pacientii avand posibilitatea de a alege dintre zirconiu, ceramica sau compozit.
Dintre acestea, cele mai populare sunt cele din ceramica sau din zirconiu, ale caror preturi pornesc din jurul sumei de aproximativ 1.300 de lei/ fateta, adica pentru un singur dinte. Drept urmare, in cazul unui numar mare de dinti, costurile tratamentului pot creste considerabil, iar solutia achitarii acestora in rate se dovedeste a fi foarte utila si eficienta.
In concluzie, tot mai multi oameni se pot bucura de un zambet perfect, obtinut cu fatete dentare in rate in Bucuresti, indiferent ca dispun de un buget limitat.