Meniu

Fatete dentare Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un zambet impecabil atrage atentia si aduce multa incredere in sine, iar vestea buna, pentru cei care nu se pot bucura de o astfel de inzestrare de la mama natura, este ca il pot obtine si printr-un tratament cu fatete dentare in Satu Mare.

Sunt cateva clinici foarte bune in oras ce ofera acest serviciu, care tine atat de estetica dentara, cat si de protetica. Poti descoperi aceste clinici si cabinete stomatologice in cele ce urmeaza, astfel incat sa incepi procesul transformarii tale, intr-o persoana care lasa deoparte probleme precum dinti ciobiti, patati, decolorati, de dimensiuni diferite si imbratiseaza avantajele unui zambet cuceritor, la doar cativa pasi de casa, in Satu-Mare.

Cat costa un tratament cu fatete dentare in Satu Mare

Tratamentele cu fatete dentare din Satu Mare variaza, din punct de vedere al pretului, in functie de calitatea materialului din care acestea sunt realizate, dar si din alte motive. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife practicate in acest oras pentru fatetele din ceramica, acestea fiind cele mai utilizate la ora actuala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Dr. Tasnadi
Clinica-Verificata
1.100 Ron
 • Pretul pentru o fateta din ceramica porneste de la 1.100 Ron
 • Doctor stomatolog cu experienta
 • Precizie, amabilitate si atentie
 • Tratamente fara durere
 • Fatete dentare din ceramica
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Urgente stomatologice
Duo Dent
1.200 Ron
 • Pretul pentru o fateta din ceramica porneste de la 1.200 Ron
 • Diversitate a serviciilor stomatologice
 • Fatete dentare din ceramica
 • Atmosfera calda si prietenoasa
 • Radiografii dentare
 • Comunicare buna medic-pacient
Finess Dental
1.600 Ron
 • Pretul pentru o fateta din ceramica este 1.600 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Fatete dentare din ceramica Emax
 • Cabinet amenajat special pentru copii
 • Laborator de tehnica dentara
 • Radiologie dentara
Dr. Carmen Gozar
1.000 Ron
 • Pretul pentru o fateta din ceramica porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii de top
 • Medici profesionisti
 • Personal prietenos
 • Curatenie impecabila
 • Receptia nu raspunde uneori la telefon
 • Informatii eronate primite furnizate de receptioneri
Dr. Magyari
800 Ron
 • Pretul pentru o fateta din ceramica porneste de la 800 Ron
 • Medic cu experienta
 • Clinica cu experienta pe piata
 • Atentie la detalii
 • Materiale moderne
 • Tarife accesibile
 • Diverse servicii stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top din Satu Mare unde poti merge pentru fatete dentare

Daca ti-am starnit curiozitatea in privinta tratamentelor cu fatete dentare realizate in Satu Mare, te invitam sa descoperi si unde anume le poti realiza. Am selectat cateva clinici de renume din oras la care te poti programa pentru fatete dentare de calitate:

1. Dr. Tasnadi Octavian

La cabinetul dr. Tasnadi Octavian din Satu Mare te poti programa atat pentru fatete dentare, cat si pentru multe alte servicii: tratamente profilactice, estetice, curative, tratamentul edentatiilor, urgente stomatologice. Dotarile din cabinet sunt de ultima ora, astfel ca tratamentele ce se realizeaza de catre dr. Tasnadi sunt fara durere si eficiente, indiferent de complexitate. In plus, medicul ofera si consultatii si tratamente pentru copii.

Pretul pentru o fateta din ceramica porneste de la 1.100 de lei.

Serviciile oferite de dr. Tasnadi in cabinetul sau sunt apreciate de clienti, dupa cum reiese din recenziile postate pe internet.  Majoritatea oamenilor spun ca medicul are calitati exceptionale, lucreaza cu atentie si cu precizie, fiind si amabil si oferind toate informatiile de care pacientii au nevoie inainte si dupa un anumit tratament. Multi spun ca s-au simtit in deplina siguranta pe scaunul acestui stomatolog, indiferent de tipul si de complexitatea procedurii la care au fost supusi.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tasnadi Octavian
Vezi Pareri

2. Duo Dent

In clinica dentara Duo Dent din Satu Mare poti merge atat pentru fatate dentare, cat si pentru profilaxie sau diverse tratamente specifice medicinei dentare: protetica, endodontie, parodontologie, chirurgie, laser dentar, ortodontie sau radiografii dentare. Clinica a fost infiintata in anul 2000, astfel ca are o vasta experienta pe piata, dupa redarea zambetelor a mii de pacienti. La Duo Dent poti gasi acel stomatolog estetician care te poate ajuta sa ai un zambet perfect, prin intermediul fatetelor dentare  din ceramica. Spre exemplu, dr. Iuliana Silaghi este medic stomatolog cu specializare in endodontie, estetica dentara, microchirurgie si parodontologie.

Pretul pentru o fateta porneste de la 1.200 de lei la Duo Dent.

Referitor la calitatea serviciilor oferite de aceasta clinica, sunt relevante opiniile celor care au beneficiat de ele. In mediul online, oamenii spun, in majoritate, ca au avut parte de o experienta buna, ca medicii sunt bine pregatiti si dau dovada de rabdare, atentie si intelegere. In plus, la finalul fiecarui tratament, ei sunt indrumati sa revina prin telefon sau in cabinet pentru a informa specialistul in cazul in care apare o nemultumire, astfel incat sa se obtina o rezolvare rapida.

3. Finess Dental

O alta optiune buna pentru locuitorii din Satu Mare care isi doresc fatete dentare este clinica Finess Dental. Echipa de aici este preocupata de perfectionarea continua si de utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu, pentru a le oferi pacientilor zambetul perfect care le lumineaza fata si viata. Tratamentele dentare sunt complete, intr-o singura locatie, in care se afla inclusiv un laborator de tehnica dentara. In ceea ce priveste fatetele dentare, sunt utilizate cele din ceramica Emax, in mare voga la ora actuala pe piata.

Pretul pentru o fateta dentara din ceramica Emax este de 1.600 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile clinicii spun, in majoritate, ca sunt multumiti de servicii, pentru ca personalul este experimentat si bine pregatit, iar aparatura este de ultima generatie. Astfel, atat tratamentele pentru adulti, cat si cele pentru copii sunt fara durere si in conditii de confort. In plus, clientii mai apreciaza faptul ca beneficiaza de toate serviciile la un loc, inclusiv in ceea ce priveste radiografiile dentare.

4. Dr. Carmen Gozar

Si la serviciile dr. Carmen Gozar poti apela pentru fatete dentare in Satu Mare. Pe langa acest serviciu care tine de estetica dentara, in clinica mai sunt puse la dispozitie si altele, pentru toate varstele: albirea dintilor, ortodontie, endodontie, odontoterapie, chirurgie, parodontologie, protetica, pedodontie. In privinta fatetelor, dr. Gozar lucreaza cu cele din ceramica, pentru ca ofera un aspect deosebit si sunt usor de intretinut.

Pretul pentru o fateta ceramica la dr. Gozar porneste de la 1.000 de lei.

Sunt cateva persoane tratate in acest cabinet care au tinut sa-si impartaseasca experienta in mediul online. Din recenziile lor reiese ca au fost multumite datorita: profesionalismului medicului, promptitudinii, amabilitatii si conditiilor din cabinet.

5. Dr. Magyari

Clinica Dr. Magyari din Satu Mare este aleasa de locuitorii din acest oras atat pentru tratamentele cu fatete dentare, cat si pentru celelalte servicii: tratamente sub microscop, chirurgie dentara, cosmetica dentara, protetica. Dotarea cu cele mai moderne aparate si materiale, precum si echipa medicala bine pregatita sunt doar doua dintre motivele pentru care clinica este atat de cautata si de apreciata pe piata serviciilor stomatologice din Satu Mare.

Pretul pentru o fateta dentara porneste de la 800 de lei.

Potrivit recenziilor din mediul online, acest medic este apreciat pentru profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii, dar si pentru ca foloseste materiale moderne, iar tarifele pe care le percepe sunt accesibile, pentru multi.  Pentru unii dintre pacienti, experienta traita in cabinetul dr. Magyari a contribuit la eliminarea fricii de dentist.

Concluziile noastre

Daca unele persoane se pot bucura de o dantura frumoasa, fara defecte, altele au nevoie de un tratament, cum este cel cu fatete dentare in Satu Mare pentru a avea sansa unui zambet fara cusur.

Din fericire, in acest oras sunt mai multe clinici stomatologice care pun la dispozitie acest serviciu, iar cele cinci prezentate in acest articol au trecut testul timpului si al aprecierilor din partea pacientilor, astfel ca fiecare dintre ele poate fi o alternativa buna pentru un tratament reusit.