Meniu

Fatete dentare Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un zambet larg poate fi destul de frustrant pentru cei care au probleme precum: dinti ciobiti, patati, distantati, cu denivelari, dar un tratament cu fatete dentare in Suceava poate rezolva problema in scurt timp. Rezultatul este cat se poate de atragator: dintii sunt imbracati intr-un invelis protector, de regula, din ceramica, si devin uniformi si cu un aspect impecabil.

In Suceava sunt cateva clinici bune unde poti solicita un astfel de tratament, la medicul stomatolog care se ocupa de tratamentele de estetica dentara sau la cel care este specializat in protetica. In cele ce urmeaza poti descoperi informatii utile despre clinici, cum ar fi: serviciile pe care le ofera, medici, preturi, dar si parerile sucevenilor.

Cat costa un tratament cu fatete dentare in Suceava

Un tratament cu fatete dentare in orasul Suceava difera, din punct de vedere al pretului, de la o clinica la alta. Daca vrei sa stii ce buget sa aloci pentru investitie, consulta informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
1.350 Ron
 • Pret Fatete dentare 1.350 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici cu experienta
 • Radiologie dentara in incinta clinicii
 • Tratamente cu fatete dentare din ceramica E-max
 • Atmosfera primitoare
 • Tratamente fara durere
 • Preturi avantajoase
Crystal Dent
1.500 Ron
 • Pretul unei Fatete dentare porneste de la 1.500 Ron
 • Medici specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare
 • Aparatura si materiale moderne
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Fatete din compozit si din ceramica
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Net Dental
1.200 Ron
 • Pret Fatete dentare 1.200 Ron
 • Tratamente dentare si pentru frumusetea pielii
 • Personal cu experienta
 • Toate consultatiile initiale sunt gratuite
 • Tratamente cu fatete dentare
 • Atmosfera placuta
 • Nemultumiri legate de serviciul de programari
Charisma Smile
1.500 Ron
 • Pret Fatete dentare 1.500 Ron
 • Toata gama de specialitati ale medicinei dentare
 • Fatete dentare din ceramica E-max
 • Echipamente si materiale moderne
 • Urgente stomatologice inclusiv sambata si duminica
 • Mediu placut
Dental-on
1.200 Ron
 • Pret Fatete dentare 1.200 Ron
 • Doi medici cu experienta
 • Stomatologie pentru copii si adulti
 • Fatete dentare din compozit si din ceramica
 • Se efectueaza radiografii dentare in clinica
 • Echipamente si materiale moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Suceava unde se pun fatete dentare

Sunt 5 clinici si cabinete de top in Suceava, unde medicii sunt specializati in aplicarea fatetelor dentare. Iata cateva informatii despre ele:


1. New Dent

Clinica New Dent din Suceava ofera tratamente cu fatete dentare, dar si multe alte servicii: profilaxie, terapia cariilor, parodontologie, implantologie, protetica, ortodontie, chirurgie orala, endodontie. Pe langa toate aceste specialitati ale medicinei dentare, in clinica functioneaza si un serviciu de radiologie dentara, care permite efectuarea radiografiilor in locatie, fara ca pacientii sa mai fie trimisi in alt loc pentru efectuarea investigatiei. New Dent dispune de aparatura ultramoderna, care face ca tratamentele sa fie fara durere, eficiente si rapide. In privinta tratamentelor cu fatete dentare, acestea se efectueaza cu fatete din ceramica E-max, moderne si cu un plus la capitolul estetic.

Pretul pentru o fateta dentara E-max este de 1.350 de lei.

Luand in considerare recenziile de pe internet, aceasta clinica ofera servicii de buna calitate. Unii suceveni spun ca au venit aici din strainatate pentru un tratament dentar si nu au ramas dezamagiti. Cel mai mult sunt oamenii multumiti de: profesionalismul si pregatirea medicilor, atmosfera primitoare, preturile avantajoase si tratamentele fara durere.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. Crystaldent

Un colectiv de medici specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare, inclusiv in tratamentele cu fatete dentare, isi desfasoara activitatea la CrystalDent. Consultatiile si procedurile se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In cadrul specializarii Protetica dentara, sunt puse la dispozitie numeroase tratamente, printre care si cele cu fatete dentare din compozit si ceramica, realizate la standarde inalte de calitate si exigenta.

Tariful unei fatete dentare din ceramica porneste de la 1.500 de lei.

Oamenii care au apelat la serviciile clinicii Crystaldent spun, in majoritate, ca au fost multumiti de mai multe aspecte, printre care: atitudinea profesionista si cunostintele vaste ale personalului, tratamentele fara durere, curatenia impecabila si atmosfera placuta. In plus, sucevenii spun ca si cei mici au gasit aici un loc in care au invatat cu interes despre sanatatea dentara, fiind ajutati de medicii bine pregatiti si experimentati in lucrul cu copiii.

3. Net Dental

Cabinetul stomatologic Net Dental este o alta recomandare pentru fatetele dentare in orasul Suceava. Clinica se axeaza pe ingrijirea delicata si inovatoare pentru tratamentele care au ca scop infrumusetarea zambetului. Serviciile Net Dental vizeaza reabilitarea dentara si serviciile de estetica dentara si, in plus, sunt puse la dispozitie si tratamente de intretinere faciala si de rejuvenare. In clinica, toate consultatiile initiale sunt gratuite, inclusiv in cazul celor care beneficiaza de fatete dentare.

Pretul pentru o fateta dentara, la aceasta clinica din Suceava, este de 1.200 de lei.

Sucevenii care au optat pentru serviciile clinicii spun, in general, ca sunt multumiti de modul cum au decurs tratamentele si de rezultatele pe care le-au obtinut, indiferent de amploarea lucrarii. Sunt punctate favorabil in review-uri in mod repetat urmatoarele aspecte: amabilitatea personalului, atentia si rabdarea medicului, atmosfera placuta. Printre atatea aprecieri sunt insa si cateva nemultumiri, legate in principal de serviciul de programari sau ca unele tratamente nu au avut rezultatul dorit.

4. Charisma Smile

Nu poti rata Charisma Smile Suceava daca iti doresti fatete dentare de calitate, usor de intretinut si cu un aspect deosebit! Charisma Smile este o clinica stomatologica populara in Suceava, in special pentru faptul ca preia urgentele dentare in fiecare zi a saptamanii, inclusiv in weekend. Sunt trei medici care isi desfasoara activitatea aici: dr. Florin Sava, dr. Madalina Ciornei si dr. Ana-Maria Sofrone, care acopera toate ramurile medicinei dentare, de la fatete dentare si aparate dentare, pana la endodontie microscopica, parodontologie laser sau stomatologie pediatrica. Un avantaj pentru pacienti este ca pentru numeroase tratamente, inclusiv pentru fatetele dentare, se poate achita in rate.

Tariful pentru o fateta dentare E-max este de 1.500 de lei.

Echipa acestei clinici este apreciata, bucurandu-se de recenzii pozitive in mediul online. Pacientii spun ca personalul este profesionist si dedicat misiunii sale si ca aceasta atitudine contribuie la crearea unui mediu placut, in care oamenii vin cu drag si datorita caruia uita de teama de dentist.

5. Dental-on

Echipa Dental-on este formata din specialisti tineri si pasionati, care nu inceteaza sa se perfectioneze si sa se puna la curent cu inovatiile in domeniu. Profesionistii utilizeaza echipamente si materiale de ultima generatie, pentru a le putea oferi oamenilor tratamentele de care au nevoie, cu rezultate deosebite. Serviciile oferite vizeaza domeniile: implantologie, parodontologie, chirurgie orala, odontoterapie, albire dentara sau stomatologie pentru copii. Se efectueaza aici si tratamente cu fatete dentare din compozit si din ceramica.

Pentru o fateta dentara ceramica, pretul este de 1.200 de lei.

Ambii medici stomatologi de la aceasta clinica sunt apreciati de pacienti, in recenziile de pe internet. Oamenii spun ca se intorc cu incredere la cabinet, pentru ca stiu ca sunt tratati bine, cu atentie si in cele mai bune conditii. De asemenea, clientii mai subliniaza si ca este un mare avantaj ca se pot face radiografii in clinica, pentru ca astfel nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze in exterior pentru acest lucru.

Concluziile noastre

Pentru cei care isi doresc fatete dentare in Suceava sunt puse la dispozitie servicii de calitate in cadrul mai multor clinici stomatologice. Personalul medical cu experienta, aparatura moderna si materialele de calitate sunt motive pentru care sucevenii aleg aceste clinici si cabinete, unde se pot bucura de preturi mai mici fata de alte orase din tara pentru tratamentele cu fatete dentare.