Meniu

Implant Dentar Botosani 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un implant dentar in Botosani, pentru a inlocui dintele pe care l-ai pierdut? Ei bine, scopul acestui articol este sa te ajute sa alegi cea mai buna clinica din oras pentru nevoile tale! Nu toate ofera implanturi de la acelasi brand, asa ca daca ai un anumit tip de tratament in minte, trebuie sa te orientezi catre clinica la care se efectueaza serviciul respectiv.

Bineinteles, in cazul in care dintele pe care vrei sa-l inlocuiesti inca mai poate fi salvat, responsabilitatea medicilor din Botosani si nu numai, este sa faca tot posibilul sa te ajute in acest sens. De abia dupa ce medicii constata ca nu mai pot face nimic, poti trece la procedura de extractie dentara, iar mai apoi la tratamentul cu implant dentar.    

Cat costa un implant dentar in Botosani?

Dupa cum probabil stii deja, implantul dentar in Botosani are potentialul sa fie un serviciu costisitor, motiv pentru care medicul stomatolog trebuie ales cu grija. Analizeaza tabelul de mai jos, in scopul de a vedea unde se practica cele mai accesibile preturi, daca bugetul reprezinta o problema pentru tine si ce rating au acordat alti pacienti clinicii respective.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Dentar
Rating
Website
Pro Dentax
Clinica-Verificata
2.100 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.100 Ron
 • Dotari ultramoderne
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Tratamente complexe
 • Gama variata de servicii intr-un singur loc
 • Peste un deceniu de experienta in domeniu
Dentastic
2.200 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Conditii maxime de confort
 • Gama variata de servicii
 • Laborator propriu de tehnica dentara
Anatomic Dent
1.700 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.700 Ron
 • Dotari de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Abonamente promo
 • Experienta in implantologie
 • Gama variata de servicii
Teodent
2.010 Ron
 • Pretul unui Implant dentar este 2.010
 • Aparatura medicala performanta
 • Medici specialisti
 • Experienta acumulata de peste 15 ani
 • Gama variata de tratamente
 • Materiale de calitate
Dentson
1.800-2.200 Ron
 • Pret unui Implant dentar este in intervalul 1.800-2.200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Peste 10 ani de experienta in domeniu
 • Mai multe optiuni de implanturi dentare
 • Tratamente personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune implant dentar in Botosani

In topul urmatorul sunt prezentate descrieri ale clinicilor care ofera tratamentul cu implant dentar in orasul Botosani. De cele mai multe ori, ele sunt fie apreciate pentru gama variata de servicii pe care le pun la dispozitia pacientilor, fie pentru aparatura de ultima generatie, care ajuta la efectuarea celor mai complexe tratamente stomatologice.

1. Pro Dentax

Dr. Axinte Sebastian este coordonator si se ocupa de servicii de implantologie in Botosani, la clinica Pro Dentax. Rolul activitatii clinicii este de a schimba perceptia despre serviciilor stomatologice, notiunea de dentist si de a crea un mediu placut pentru pacienti. Persoanele care aleg aceasta clinica beneficiaza de acces la aparatura ultramoderna, pentru tratamente eficiente si rapide, posibilitatea de a rezolva orice afectiune la cabinet si o echipa de profesionisti, devotata necesitatilor pacientului. Implanturile si tehnicile moderne de implantologie utilizate la Pro Dentax ii ajuta pe oameni sa-si inlocuiasca dintii pierduti,

Pretul pentru un implant dentar porneste de la 2.100 de lei.  

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Pro Dentax au avut foarte multe lucruri pozitive de spus despre activitatea medicilor stomatologi. Profesionalismul si grija fata de pacient descriu cel mai bine echipa de aici, iar serviciile de calitate le permit oamenilor sa rezolve toate probleme de natura stomatologica printr-o vizita la clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Dentax
Vezi Pareri

2. Dentastic

Pentru implanturi dentare in Botosani, persoanele interesate se pot duce la clinica Dentastic, unde isi desfasoara activitatea Razvan Pelin, specialist in implantologie. Activitatea clinicii se afla intr-o continua perfectionare, prin investitii in imbunatatirea echipei, in modalitatea prin care se desfasoara actul medical si in tehnicile si aparatura medicala. Pentru tratamentul cu implant dentar se folosesc implanturi rapide CEREC. De asemenea, clinica sprijina turismul dentar, ceea ce inseamna ca oamenii se pot duce intr-o vacanta in cadrul careia, isi pot rezolva totodata problemele pe care le au la dinti.

Pretul pentru un implant CEREC incepe de la 2.200 de lei.

Clinica este laudata in recenziile postate de utilizatori pe diverse platforme pentru profesionalism, amabilitate si disponibilitate. Toti membrii care fac parte din echipa se comporta exemplar cu pacientii, pentru a crea niste conditii maxime de confort. Aspecte precum echipamentul ultramodern si complexitatea tratamentelor efectuate fac ca vizita la dentist sa fie o experienta de cinci stele, motiv pentru care utilizatorii au acordat acest rating clinicii.

3. Anatomic Dent  

Clinica Anatomic Dent beneficiaza de dotari de ultima ora si de o echipa de medici specialisti, pentru a oferi servicii profesionale de stomatologie generala, protetica, parodontologie, ortodontie si implantologie dentara in Botosani. Printre aparatele performante utilizate de specialistii de la clinica se afla microscopul endodontic Pico Mora Carl Zeiss, BeeFill 2 in 1, micromotorul endodontic VDW.Silver Reciproc, Apex Locator Raypex 6, sistemul profesional de diga de la Coltene etc. In cadrul clinicii au fost realizate peste 300 de implanturi dentare, ceea ce inseamna ca medicii de aici dispun de experienta necesara pentru a oferi un tratament de calitate.

Pretul implantului dentar incepe de la 1.700 de lei.

Pacientii recomanda serviciile oferite de clinica Anatomic Dent pentru rabdarea si profesionalismul de care da dovada personalul medical. Clinica are un aspect modern, ceea ce contribuie la o atmosfera placuta, in care pacientii se pot relaxa in timp ce-si asteapta randul, pentru a beneficia de niste servicii de calitate superioara.

4. Teodent

La clinica Teodent, pacientii pot gasi o gama variata de servicii stomatologice, printre care se afla si tratamentul cu implanturi dentare in Botosani. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Valentin Doboseru, medic specialist in protetica pe implanturi si afectiuni ale articulatiei temporomandibulare, care se ocupa de lucrurile de acest fel. Pacientii care aleg serviciile clinicii Teodent beneficiaza de tratamente stomatologice personalizate, efectuate de o echipa formata din medici specializati, care planifica intregul proces inca de la inceput. Medicii se perfectioneaza in mod constant prin intermediul cursurilor de specialitate, in scopul de a fi la curent cu toate noutatile din domeniu. In plus, clinica dispune de aparatura necesara pentru a realiza diverse tratamente.

Pretul pentru un implant dentar este de aproximativ 2.010 lei si este de tip MIS, din Germania. 

Conform recenziilor acordate clinicii, pacientii care au beneficiat de serviciile sale au avut parte de o experienta foarte placuta. Profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt doar cateva din cuvintele folosite pentru a descrie activitatea Teodent.

5. Dentson

Pe partea de implant dentar in orasul Botosani, pacientii care se duc la clinica Dentson pot beneficia de serviciile Dr. Mircea Smarandoiu, specialist in implantologie orala si ale Dr. Hutanu Greta, specialist in implantologie si pedodontie. Fiecare pacient este unic in felul sau si de aceea, medicii de la aceasta clinica sunt adeptii tratamentelor stomatologice personalizate. Realizarea lor este posibila datorita experientei de 10 ani pe care personalul a acumulat-o in domeniu, dar si multumita echipamentului de ultima generatie. Clinica furnizeaza servicii de diagnostic si planificare tratament, cu rol in imbunatatirea sanatatii orale si generale a fiecarui pacient, iar tratamentul cu implant dentar nu reprezinta o exceptie.

Pretul pentru un implant dentar MIS este de 1.800-1.900 de lei, iar cel pentru un implant BREDENT incepe de la 2.200 de lei.

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Dentson descriu niste experiente pozitive prin care au trecut pacientii care au apelat la serviciile sale. Medicii sunt amabili si competenti, ceea ce-i ajuta pe pacientii de toate varstele sa se relaxeze in timpul controlului.

Concluzii

In cele din urma, te poti folosi de informatiile de mai sus pentru a alege clinica la care-ti vei pune implant dentar in Botosani. Aspectele la care trebuie sa fii atent in momentul in care iei o decizie in acest sens sunt pretul, tipul implantului dentar si reputatia clinicii.