Meniu

Implant dentar Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti naturali si vrei sa mergi la una dintre clinicile unde se face tratament cu implant dentar in Braila, ai la dispozitie suficiente optiuni de cabinete si clinici stomatologice dintre care poti alege si care sunt recunoscute atat pentru calitatea rezultatelor, cat si pentru optiunile moderne de reconstructie a danturii pe care le propun pacientilor.

Implanturile dentare sunt cea mai avansata solutie de inlocuire a dintilor pierduti. Acestea redau functionalitatea danturii si arata natural, ceea ce explica de ce un numar atat de mare de pacienti aleg implanturile dentare in detrimentul altor solutii de reabilitare a danturii, cum ar fi proteza sau puntea dentara. In Braila, mai multe clinici stomatologice ofera servicii de implantologie si contribuie de ani buni la sanatatea si estetica zambetului celor care le trec pragul.

Care sunt costurile aproximative pentru un implant dentar in Braila?

Pretul este unul dintre factorii de interes in cazul implanturilor dentare, iar cateva clinici dentare din Braila asigura un raport calitate-pret excelent, ceea ce le face sa devina optiuni de top. In tabelul urmator, sunt surprinse cateva informatii pe care trebuie sa stii despre clinicile respective:

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru implant dentar din Braila?

Fiind vorba despre reconstructia zambetului, este firesc ca pacientii ce opteaza pentru implanturi dentare sa isi doreasca o calitate superioara a actului medical, iar orasul Braila gazduieste numeroase clinici stomatologice unde se bifeaza acest obiectiv.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Adorable D.
Clinica-Verificata
2.400-3.100 Ron
 • Pret Implant dentar 2.400-3.100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Preturi bune
 • Curatenie si ambient placut
 • Locatie ultracentrala
SteliDental
2.350 Ron
 • Pret Implant dentar 2.350 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si empatic
 • Aparatura performanta
 • Raport bun calitate-pret
 • Atmosfera calda
Hyperdent
2.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Atitudine profesionista
 • Personal bine pregatit si deschis
 • Amabilitate
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt destul de mari
Dental Pulse
2.450-2.700 Ron
 • Pret Implant dentar 2.450-2.700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Raport foarte bun calitate-pret
 • Clinica primitoare si curata
 • Colectiv profesionist si atent
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Leca Eduard
1.500 Ron
 • Pret Implant dentar 1.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Ambient placut
 • Medic cu experienta vasta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul de mai jos prezinta cele mai bune optiuni de clinici stomatologice dintre care poti alege daca vrei sa iti pui unul sau mai multe implanturi dentare si sa obii rezultate pe masura asteptarilor:

1. Adorable Dentistry

Una dintre optiunile principale in randul pacientilor din Braila care au optat pentru implanturi dentare sau care vor sa beneficieze de acest tratament este Adorable Dentistry. Aceasta clinica raspunde prin solutii moderne si eficiente la problemele dentare ale pacientilor de orice varsta, indiferent de complexitate. Sunt acoperite mai multe discipline stomatologice, printre care si implantologia.

In cadrul acestei clinici, operatia de implant dentar costa intre 2.400-3.100 lei.

In recenziile pacientilor, sunt surprinse calitati ale clinicii precum curatenia, ambientul placut si preturile bune. Acestia spun ca serviciile sunt de calitate si ca au beneficiat de profesionalism, seriozitate si amabilitate din partea intregii echipe. Medicii lucreaza cu precizie si sunt pasionati de meseria lor. Locatia ultracentrala este un alt aspect pozitiv scos in evidenta de cei care i-au trecut pragul.

Vezi parerile pacientilor despre Adorable Dentistry
Vezi Pareri

2. SteliDental

Clasamentul celor mai potrivite optiuni de clinici stomatologice din Braila pentru tratamentul cu implanturi dentare continua cu SteliDental. Aici se ofera tratamente din mai multe ramuri ale stomatologiei, puse la dispozitie de o echipa inalt calificata. Principiul in jurul caruia graviteaza activitatea colectivului din aceasta clinica este de a asigura profesionalismul actului medical, motiv pentru care se pune accent deosebit pe evolutia tehnicilor si se aplica tehnologii moderne.  

La aceasta clinica, inserarea unui implant dentar costa 2.350 lei.

Pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor medicale oferite in aceasta clinica stomatologica, dupa cum reiese din parerile exprimate in mediul online. Clinica este dotata cu aparatura performanta si se folosesc materiale calitative. Personalul este descris ca fiind profesionist, empatic, respectuos si serios. Atmosfera este calda si prietenoasa, iar interventiile sunt explicate pas cu pas. Relatia medic-pacient si raportul calitate-pret sunt de asemenea notate pozitiv.

3. Hyperdent

Hyperdent face parte din clinicile dentare din Braila spre care te poti orienta atunci cand ai nevoie de un implant dentar. Calitatea procedurilor si tratamentelor stomatologice este asigurata de o echipa multidisciplinara, formata din medici cu experienta. Lista de servicii cuprinde mai multe specialitati ale medicinei dentare, iar pacientii pot sa beneficieze de tratamente dintre cele mai complexe.

Preturile pentru un implant dentar pornesc de la 2.500 lei.

In spatiul virtual, mai multi pacienti au ales sa isi impartaseasca experienta si au remarcat o multime de aspecte pozitive referitoare la serviciile clinicii. Acestia spun ca lucrarile sunt de calitate si se arata multumiti de atitudinea profesionista a colectivului. Personalul este bine pregatit, amabil, deschis si rabdator. Exista si pareri mai putin pozitive, de la cativa pacienti care spun ca nu au avut o experienta tocmai buna, unul dintre motive fiind preturile destul de ridicate.

4. Dental Pulse

Dental Pulse este una dintre clinicile stomatologice din Braila care mizeaza pe calitatea superioara a actului medical si pe care o poti alege pentru reconstructia danturii cu implanturi dentare. Aici poti beneficia de tratamente complete si complexe, efectuate de medici cu experienta care tin pasul cu ultimele proceduri din domeniul medicinei dentare. Reusita tratamentelor este asigurata atat de pregatirea personalului, cat si de integrarea tehnologiilor de ultima ora in activitatea clinicii.

Tariful pentru un implant dentar variaza intre 2.450-2.700 lei.

Foarte multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica si apreciaza mai ales raportul calitate-pret. Clinica este curata si primitoare, gazduind o echipa descrisa de calitati ca profesionalismul, atentia, rabdarea si seriozitatea. Sunt apreciate buna organizare din clinica, atmosfera prietenoasa, tehnica moderna si relatia medic-pacient, caracterizata de o buna comunicare.

5. Dr. Leca Eduard

In Braila, un alt cabinet stomatologic unde se efectueaza tratament cu implant dentar este Dr. Leca Eduard. Infiintat in anul 2005, acest cabinet isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardele Uniunii Europene si foloseste numai aparatura de calitate superioara. Cabinetul poarta numele fondatorului sau, dr. Leca, a carui experienta in domeniu se intinde pe parcursul a doua decenii. Acesta a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Targu-Mures si are competenta in implantologie orala.

Pretul unui implant dentar la acest cabinet stomatologic din Braila este de aproximativ 1.500 lei.

Majoritatea pacientilor care au scris recenzii pe internet privind aceasta clinica spun ca sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor si il recomanda pe dr. Leca, despre care mentioneaza ca este profesionist, calm si dedicat meseriei. Experienta acestuia se reflecta in calitatea rezultatelor. De asemenea, ambientul din cabinet este placut.

Concluzii

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai cautate solutii de reconstructie a danturii, motiv pentru care numeroase clinici stomatologice din Braila integreaza in serviciile lor si implantologia.

Pentru ca implica o interventie complexa, este recomandat sa alegi o clinica recunoscuta pentru calitatea tratamentelor cu implant dentar. Alte criterii de care sa tii cont sunt tarifele practicate, precum si atitudinea personalului medical, importanta mai ales in cazul persoanelor care au avut experiente neplacute in trecut si au dezvoltat teama de dentisti.

Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti naturali si vrei sa mergi la una dintre clinicile unde se face tratament cu implant dentar in Braila, ai la dispozitie suficiente optiuni de cabinete si clinici stomatologice dintre care poti alege si care sunt recunoscute atat pentru calitatea rezultatelor, cat si pentru optiunile moderne de reconstructie a danturii pe care le propun pacientilor.

Implanturile dentare sunt cea mai avansata solutie de inlocuire a dintilor pierduti. Acestea redau functionalitatea danturii si arata natural, ceea ce explica de ce un numar atat de mare de pacienti aleg implanturile dentare in detrimentul altor solutii de reabilitare a danturii, cum ar fi proteza sau puntea dentara. In Braila, mai multe clinici stomatologice ofera servicii de implantologie si contribuie de ani buni la sanatatea si estetica zambetului celor care le trec pragul.