Meniu

Implant dentar Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Complexitatea restaurarii danturii pierdute ar putea sa te sperie prin numarul mare de proceduri stomatologice si prin costurile semnificative, insa te vei bucura sa afli ca poti efectua lucrarea chiar la tine in oras, beneficiind de implant dentar in Resita.

Tehnologia moderna folosita azi reduce la maximum disconfortul resimtit de pacient, iar timpul de realizare a tratamentului in urma caruia te vei bucura de inlocuirea dintilor lipsa cu implanturi de calitate, care arata si se simt la fel ca dantura naturala este, de asemenea, mult mai scurt astazi. Un medic specializat in implant dentar de la o clinica de top din Resita iti poate explica intreaga procedura.

Ce optiuni ai pentru implant dentar in Resita?

Ce iti doresti de la un implant dentar in Resita? Calitate, durabilitate, aspect natural, functionalitate optima si preturi accesibile buzunarului tau. Clinicile de top din municipiul resedinta al judetului Caras Severin, pe care le gasesti in tabelul de mai jos, ti le pot oferi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Smile Design
Clinica-Verificata
2.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa profesionista si experimentata
 • Respect si grija fata de pacienti
 • Cabinet curat
Dr. Pera
2.200 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200 Ron
 • Servicii de calitate in Resita
 • Profesionalismul si daruirea familiei de medici stomatologi
 • Atentia deosebita fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite in timpul procedurilor
 • Unii pacienti spun ca tratamentul nu a fost reusit, in cazul lor
Soran Rares
2.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Tratamente de succes
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Curatenia din interior
 • Ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor unde poti face implant dentar in Resita

In ceea ce priveste realizarea unui implant dentar in Resita, poti opta pentru unul dintre cele trei cabinete cu servicii de top din oras, iar alegerea acestuia iti va fi cu siguranta facilitata de informatii documentate despre calitatea serviciilor, preturi si opinii ale pacientilor care au beneficiat de consultatii si tratamente aici. Le poti afla din sectiunea urmatoare a acestui articol.

1. Smile Design

Smile Design, cabinetul stomatologic al medicului Raul Andrei Siladi, reprezinta alegerea numarul 1 in Resita pentru realizarea unui implant dentar. Dentistul profeseaza de peste 20 de ani in medicina dentara, iar in 2009 a dobandit si competente in implantologie. Alaturi de dr. Daniela Voina, medic stomatolog, dr. Siladi ofera pacientilor consultatii si tratamente complete in majoritatea problemelor de sanatate orala. Unitatea medicala dispune si de facilitatea efectuarii de radiografii dentare.

Pretul pentru un implant dentar este de aproximativ 2000 de lei.

Pacientii cabinetului au numai cuvinte de lauda despre experienta inregistrata aici si au acordat 5 stele din 5 medicilor de aici. Ei scriu ca serviciile sunt ireprosabile, echipa este profesionista si experimentata, cabinetul este curat, iar atitudinea personalului este caracterizata de respect si grija fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Smile Design
Vezi Pareri

2. Dr. Pera

Dr. Pera este cabinetul stomatologic din Resita unde se imbina armonios experienta cu cele mai noi tratamente stomatologice de implant dentar, estetica dentara, aplicare coroane de zirconiu, fatete dentare, albire dentara si chirurgie orala. Pasiunea pentru profesie si devotamentul fata de pacienti s-a transmis in familie de la mama, reputatul medic stomatolog dr. Iulia Pera, cu o vechime in lucrul cu pacientii de peste 40 de ani, la fiu, dr. Emil-Stefan Pera, absolvent al Facultatii de Stomatologie in 2004. Deviza celor doi dentisti este terapia fara durere.

Pentru un implant dentar la acest cabinet vei plati suma de 2200 lei.

Parerile pacientilor despre consultatiile si tratamentele realizate la cabinetul Dr. Pera sunt in mare parte bune. Resitenii apreciaza existenta unui cabinet in care pot beneficia de tratamente complexe fara a fi nevoie sa se deplaseze la Timisoara, profesionalismul si daruirea familiei de medici stomatologi, atentia deosebita fata de pacienti si explicatiile pe care le dau dentistii in timpul procedurilor. Unii pacienti spun ca, in cazul lor, tratamentul nu a fost reusit.

3. Soran Rares

La cabinetul stomatologic R Dental al Dr. Soran Rares pacientii pot beneficia de servicii stomatologice diverse, realizate cu tehnologie performanta, de ultima generatie: stomatologie generala, implant dentar, endodontie, chirurgie orala, protetica, parodontologie, protetica, ortodontie si estetica dentara. Gama de tratamente si proceduri este asigurata de echipa alcatuita din dr. Rares Soran si dr. Ligia Soran, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Caras Severin.

Pretul pentru un implant dentar la acest cabinet este de 2500 de lei.

Pacientii scriu in recenziile de pe Facebook ca au avut parte de tratamente de succes la cabinetul dr. Soran Rares. Ei apreciaza profesionalismul medicilor, amabilitatea cu care au fost abordati, curatenia din interior si ambientul placut.

Concluzii

Nu trebuie sa mergi la Timisoara atunci cand te-ai decis sa iti inlocuiesti dintii pierduti si sa iti recapeti zambetul frumos si sanatos de odinioara, intrucat poti realiza cu succes un implant dentar la Resita. Cabinetele stomatologice de top din oras cu servicii de implantologie garanteaza calitatea lucrarilor, a caror reusita este asigurata de tehnologia moderna folosita si de competentele unor medici experimentati si bine pregatiti.

Stau marturie a standardelor ridicate in medicina dentara din Resita, recenziile care consemneaza experientele pacientilor din judetul Caras Severin si pe care le poti folosi ca informatii orientative atunci cand alegi cabinetul spre care sa te indrepti pentru realizarea de implanturi dentare.