Meniu

Implant dentar Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase persoane care au apelat la implant dentar in Severin pentru a-si rezolva problemele dentare. O astfel de solutie este, in ziua de astazi, destul de costisitoare, dar cei care au beneficiat de ea spun ca merita cu varf si indesat, pentru ca astfel s-au putut bucura din nou de un zambet impecabil si de o muscatura fara teama sau disconfort.

Implanturile dentare sunt perfecte pentru cei care au dinti lipsa, pentru ca arata si se comporta ca dintii naturali. Implanturile de buna calitate se integreaza perfect in structura osoasa si aduc o serie de avantaje, printre care protejarea dintilor vecini si durabilitate. Din acest articol vei putea afla unde anume in Drobeta Turnu Severin sa te adresezi pentru un tratament cu implant dentar de buna calitate, astfel incat sa ai garantia unei lucrari care ti se potriveste si care rezista bine in timp.

Cat costa un tratament cu implant dentar in Severin?

Un tratament cu implant dentar in Drobeta Turnu Severin variaza, din punct de vedere al costurilor, de la clinica la clinica. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife, pentru a-ti face o idee despre bugetul estimativ pe care trebuie sa-l aloci.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
iDent Total Smile
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.700 Ron
 • Personal profesionist
 • Aparatura si tehnologie performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Stomatologie pentru copii
 • Bun raport calitate-pret
Dental Up Clinic
2.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.500 Ron
 • Medic cu experienta
 • Implanturi dentare de calitate
 • Servicii diverse
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Profesionalism si calitate
Bestdent
2.450 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.450 Ron
 • Tratamente fara durere
 • Dotari moderne
 • Medici cu experienta in implantologie
 • Conditii stricte de igiena
 • Preturi bune
Dr. Alexandru Cîtu
1.800 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.800 Ron
 • Medic bine pregatit
 • Conditii bune in cabinet
 • Bun raport calitate-pret
 • Diverse servicii stomatologice
 • Experienta in implant dentar
 • Servicii pentru copii
 • Tratamente fara durere
Denta-Mond
2.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.000 Ron
 • Medic cu experienta vasta in stomatologie
 • Numeroase proceduri dentare
 • Implant dentar de buna calitate
 • Aparatura si materiale moderne
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Severin unde se fac tratamente cu implant dentar

Dintre toate clinicile stomatologice din Severin am ales cinci in care serviciile de implant dentar sunt de calitate superioara. Le poti descoperi in cele ce urmeaza:

1. iDent Total Smile Care

Prima optiune pentru cei din Severin care au nevoie de implant dentar este iDent Total Smile Care, un centru medical stomatologic cu numeroase servicii, pe langa implantologie: endodontie, protetica, odontologie si estetica dentara. Dr. Amza Daiana ofera servicii atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dotarile cu aparatura de ultima generatie sunt de mare ajutor pentru oferirea unor tratamente eficiente si fara durere.

Pretul pentru un implant dentar, in aceasta clinica, porneste de la 1.700 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile clinicii au numeroase cuvinte de lauda la adresa medicilor si a conditiilor puse la dispozitie, Se mai spune in recenzii ca atmosfera este primitoare, iar personalul este serios, profesionist si comunica foarte bine cu pacientii. Din aceste motive, dar si datorita dotarilor cu aparatura si tehnologie performanta, clinica stomatologica este recomandata, in multe recenzii.

Vezi parerile pacientilor despre iDent Total Smile Care
Vezi Pareri

2. Dental Up Clinic

Dental Up Clinic iti pune la dispozitie atat tratamente cu implant dentar in Severin, cat si alte servicii specifice din domeniul stomatologiei. Inainte de a incepe un tratament cu implant dentar, fiecarui pacient i se ofera sfaturi si solutii personalizate, astfel ca rezultatul sa fie 100% potrivit cu nevoile si asteptarile sale. Se lucreaza cu implanturi Megagen si Nobel, recunoscute pentru calitatea si rezistenta. Tratamentele sunt efectuate de Dr. Marcel Burducea, medic stomatolog cu experienta vasta in domeniu.

Pretul unui implant dentar realizat la Dental Up Clinic porneste de la 2.500 de lei.

Curg aprecierile pe internet la adresa dr. Burducea, despre care multi spun ca este, pe langa un profesionist de calitate, un om deosebit, care ii ajuta pe pacienti sa-si depaseasca teama de dentist si sa se bucure de o sanatate orala optima fara sa resimta durere sau disconfort in timpul tratamentelor.

3. BestDent by Silviu Panescu

Cu peste 14 ani experienta in implantologie si peste 18 ani experienta in stomatologie, aceasta clinica din Drobeta Turnu Severin este o alta optiune foarte buna in cazul unui implant dentar. Pe langa implantologie, la BestDent mai sunt puse la dispozitie si alte servicii, cum ar fi: endodontie, estetica dentara, protetica dentara si stomatologie pentru copii. Investitiile in aparatura si tehnologia din cabinet sunt de mare ajutor pentru profesionistii de aici, oferindu-le precizie si eficienta sporita. Printre acestea se numara si un fiziodispenser NSK, un echipament avansat ce este special conceput pentru implantologie.

Tariful pentru un implant dentar efectuat de dr. Panescu porneste de la 2.450 de lei.

Ca oamenii sunt multumiti de serviciile BestDent o arata si recenziile din mediul online, care abunda in aprecieri, printre care: medicii lucreaza in conditii stricte de igiena si cu atentie la detalii, preturile sunt rezonabile, iar rezultatele sunt pe masura. Unii spun ca au scapat de teama de stomatolog mergand la aceasta clinica, unde au fost tratati cu atentie si respect.

4. Dr. Alexandru Cîtu

La cabinetul dr. Alexandru Citu din Drobeta Turnu Severin, Art Dental Clinic, o consultatie de implant dentar este gratuita. In plus, fiecare persoana beneficiaza de un plan personalizat de tratament, alcatuit de specialisti cu experienta, care participa in mod regulat la numeroase cursuri si congrese pentru a se pune la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniu. Pe langa tratamentele prin care se face reabilitarea orala completa, cu implanturi dentare in Severin, in clinica mai sunt puse la dispozitie si proceduri de preventie, de protetica, estetica dentara, odontoterapie, chirurgie si pedodontie.

Pretul unui implant dentar efectuat la cabinetul dr. Alexandru Citu porneste de la 1.800 de lei.

Potrivit parerilor exprimate pe internet, aceasta clinica, si implicit dr. Alexandru Citu, se bucura de aprecieri, fiind mentionate: priceperea si atentia medicului,  profesionalismul si daruirea cu care acesta ii trateaza pe pacienti, conditiile bune din cabinet. Severinenii mai spun si ca preturile sunt corecte, pe masura serviciilor oferite.

5. Cabinet Stomatologic Denta-Mond

Nu trebuie sa ignori nici Cabinetul stomatologic Denta-Mond in cazul in care ai nevoie de implant dentar in Drobeta Turnu Severin. In acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Mariana Enache, care este specializata in  numeroase proceduri ce tin de sanatatea si infrumusetarea zambetului: implant dentar, albire dentara, parodontologie, profilaxie etc.  Medicul are experienta in domeniu si lucreaza cu materiale de calitate superioara, pentru a le oferi pacientilor tratamente eficiente pentru intretinerea sanatatii orale.

Pretul pentru un implant dentar porneste de la 2.000 de lei la cabinetul stomatologic Denta Mond.

Oamenii sunt, in general, multumiti de serviciile oferite de acest cabinet stomatologic in care unii dintre ei si-au gasit rezolvarea unor probleme complexe ale danturii si acum se pot bucura de un zambet sanatos. Experienta dr. Mariana Enache, felul sau comunicativ de a fi si faptul ca in cabinet se gasesc aparatura si materialele moderne de care este nevoie pentru tratamente de succes sunt doar cateva dintre lucrurile pe care severinenii le apreciaza cel mai mult la acest cabinet.

Concluziile noastre

Un implant dentar in Drobeta Turnu Severin este o solutie moderna si eficienta de redare a frumusetii danturii, cu toate avantajele sale de ordin estetic si functional. In acest oras sunt multe clinici in care se efectueaza un astfel de tratament, iar medicii sunt bine pregatiti, unii avand mai bine de 14 de ani de experienta in montarea implanturilor dentare. In concluzie, pentru a te putea bucura de o dantura impecabila, chiar si atunci cand iti lipsesc unul sau mai multi dinti, programeaza-te la o consultatie de implantologie si vei pasi pe drumul catre un zambet larg, fara defecte.