Meniu

Implant dentar Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand nu locuiesti intr-un oras mare sau foarte mare, pot aparea intrebari justificate in legatura cu prezenta unor servicii medicale si calitatea acestora, de aceea te vei bucura sa afli ca ai posibilitatea realizarii unui implant dentar in Slatina.

Indiferent de motivul care a cauzat pierderea dintilor, situatia nu trebuie sa devina permanenta si o poti rezolva chiar la tine in localitate, alegand sa iti recapeti zambetul si functiile totale ale danturii la una/unul dintre clinicile sau cabinetele stomatologice de top din Slatina. Poti beneficia de un implant de calitate, fara a fi nevoie sa te deplasezi intr-un alt oras, scutind astfel timp si bani, pe care le poti investi eficient in sanatatea orala.

Ce optiuni ai pentru implant dentar in Slatina?

Existenta mai multor optiuni pentru un implant dentar in Slatina nu poate decat sa te bucure, intrucat oriunde este concurenta, se produce o imbunatatire a serviciilor. Este valabil si pentru prestatiile clinicilor din clasamentul de mai jos, catre care te poti indrepta pentru o lucrare de buna calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Clinica Victoria
Clinica-Verificata
2.100-2.800 Ron
 • Pret Implant dentar 2.100-2.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Toate serviciile stomatologice integrate in aceeasi clinica
 • Echipa tanara si bine pregatita
 • Lucrari de buna calitate
 • Unii pacienti reclama tratamente executate cu superficialitate
Biodentis
2.400 Ron
 • Pret Implant dentar 2.400 Ron
 • Cel mai bun tratament
 • Pacientii si-au recapatat zambetul
 • Medici competenti
 • Promptitudine si eficienta in interventii
 • Proceduri fara durere
 • Aparatura de calitate
 • Preturi mari
Denta Prim
2.200 Ron
 • Pret Consultatie 2.200 Ron
 • Profesionalismul si amabilitatea medicului
 • Grija pentru confortul pacientilor
 • Explicatii amanuntite in timpul procedurilor
 • Aparatura de inalta calitate
 • Lucrari mai putin reusite pentru unii dintre pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor care realizeaza implant dentar in Slatina

Decizia de a-ti restaura dantura trebuie sa fie insotita de alegerea inspirata a cabinetului stomatologic in care vei realiza implant dentar in Slatina, de aceea informatiile din articolul de mai jos te pot ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de implantologie dentara existente in orasul tau. Vei gasi detalii utile despre medici, calitatea aparaturii si materialelor folosite, preturi si, nu in ultimul rand, pareri ale pacientilor care au accesat consultatii si tratamente la clinicile din clasament.

1. Clinica Victoria

Daca te intrebi unde poti beneficia de un implant dentar in Slatina care sa aiba garantia calitatii unui brand stomatologic renumit, Clinica Victoria este raspunsul. In acest centru, parte a unei retele cu puncte de lucru in Bucuresti si 5 orase din Muntenia, vei gasi un sistem complet de servicii in aceeasi locatie, care acopera toate nevoile si problemele posibile ale pacientilor, fara a-i pune pe drumuri pentru investigatii si tratamente conexe afectiunii pentru care au venit la dentist. Pentru implant, iti sta la dispozitie dr. Simona Corodescu, medic stomatolog specialist in chirurgie dento-alveolara si implantologie dentara.

Pe site-ul construit cu grija si respect fata de pacienti poti accesa informatii legate de tarifele practicate la Clinica Victoria din Slatina. Pentru inserare implant dentar Straumann NeoDent sau Straumann BLX vei plati 2100-2800 de lei.

Cea mai mare parte a pacientilor care au lasat recenzii pentru aceasta clinica se declara multumiti de tratamentele efectuate aici. Ei apreciaza serviciile de calitate, existenta tuturor facilitatilor de investigatie si tratament intr-un singur loc, profesionalismul manifestat de echipa tanara si bine pregatita de medici, rezultatele bune ale lucrarilor dentare. Unii pacienti reclama tratamente incomplete si realizate superficial.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Victoria
Vezi Pareri

2. Biodentis

Clinica Biodentis din Slatina se recomanda prin gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate, implant dentar, chirurgie orala, protetica dentara, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice. Clinica a fost inaugurata in anul 2017 cu aparatura de ultima generatie si dispune de o echipa de medici bine pregatiti, care participa constant la conferinte si cursuri de formare pentru a-si imbunatati cunostintele in tratamente moderne. De implant se ocupa aici medicul dr. Mihaita Secu, stomatolog cu competente in chirurgie dento-alveolara, implantologie dentara si protetica dentara.

Lista de preturi este afisata pe site-ul web al clinicii. Aici poti beneficia de implant dentar Bredent, Germania, un implant din gama Premium, la pretul de 2400 de lei.

Clinica nu are multe recenzii, insa pacientii care le-au scris sunt in cea mai mare parte multumiti de servicii. Ei spun ca au beneficiat de cel mai bun tratament aici, datorita caruia si-au recapatat zambetul, ca medicii sunt competenti si lucreaza cu promptitudine si eficienta, fara durere, iar aparatura este de cea mai buna calitate. Sunt si cativa pacienti care spun ca preturile practicate sunt mari.

3. Denta Prim

Cabinetul stomatologic „Denta Prim” din Slatina, al medicului stomatolog Dr. Raluca Ghiturin, ofera servicii premium de implant dentar, intr-un spatiu modern, dotat cu aparatura de ultima generatie. Medicul are o experienta de peste 15 ani in lucrul cu pacientii, in cadrul Policlinicii de Stat din Slatina, sectia Stomatologie, si in cabinetul propriu si este caracterizat de profesionalism si pasiune pentru meserie, manifestata si prin participarea la numeroase conferinte si congrese de medicina dentara.

Pentru un implant dentar, medicul percepe suma de 2200 de lei.

Pacientii multumiti recomanda Denta Prim pentru profesionalismul si amabilitatea medicului, rabdarea si grija pentru confortul pacientilor, explicatiile amanuntite primite in timpul procedurilor si aparatura de inalta calitate. Pe de alta parte, sunt si pareri ale unor pacienti nemultumiti de lucrarile efectuate.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de implant dentar, Slatina este un oras bine reprezentat atat prin cantitate, cat, mai ales, prin calitatea lucrarilor de care poti beneficia la una/unul dintre clinicile/cabinetele stomatologice de top de aici. Fie ca alegi un brand renumit, care face parte dintr-o retea cunoscuta de medicina dentara din tara, fie un brand local care se mandreste cu realizarea a peste 4000 de implanturi dentare, fie experienta unui medic de la un cabinet individual, te poti bucura de tratamente la standarde inalte si de rezultate durabile atat din punct de vedere estetic, dar si functional.

Nu mai amana momentul in care vei putea sa zambesti din nou si fa-ti o programare la unul dintre cabinetele specializate in implantologie din Slatina si vei face primul pas catre o dantura noua, care arata si se simte la fel ca o dantura naturala sanatoasa.