Meniu

Implant dentar Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de motivul care a dus la pierderea dintilor, situatia in care te afli acum nu trebuie sa constituie sfarsitul zambetului tau, ci doar o situatie temporara, careia realizarea unui implant dentar in Targoviste ii poate pune capat. Te poti bucura de o dantura frumoasa si sanatoasa alegand noua tehnologie de restaurare completa a dintilor, pe care o poti gasi la una dintre clinicile stomatologice de top din orasul tau.

Articolul de fata te va ajuta nu numai sa identifici serviciile de implantologie din Targoviste, ci si sa te hotarasti incotro sa te indrepti pentru a-ti recapata zambetul pierdut.

Unde poti face implant dentar in Targoviste?

Esti in fata unei decizii si a unei investitii majore pentru sanatatea si increderea in sine, de aceea vei dori sa faci o alegere inteleapta in ceea ce priveste calitatea unui implant dentar in Targoviste. Clinicile din clasamentul de mai jos si-au dovedit standardele ridicate prin tehnologia folosita si competenta medicilor stomatologi specializati in implanturi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
2.800-4.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 2.800 si 4.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Tehnologia moderna
 • Spatiul elegant in care functioneaza clinica
Etiquette
3.000-4.200 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 3.000-4.200 Ron
 • Experienta placuta la dentist
 • Profesionalismul desavarsit al echipei
 • Grija fata de pacienti
 • Explicarea amanuntita a procedurilor
 • Tehnologia moderna
 • Mediul placut in care se desfasoara tratamentele
Dr. Tarek Farhat
2.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar este 2.500 Ron
 • Medic profesionist
 • Atentie si grija fata de pacienti
 • Lucrari complexe
 • „Mana usoara”
 • Comportamentul receptionerei ar putea fi imbunatatit
Elida Dent
2.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar este 2.000 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Medici profesionisti
 • Tratamente de calitate
 • Intelegere si respect din partea intregului personal
 • Preturi rezonabile
Perfect Smile
2.000-2.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 2.000-2.500 Ron
 • Cei mai buni medici stomatologi
 • Servicii de top
 • Se respecta programarile
 • Frica de dentist este depasita aici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care realizeaza implant dentar in Targoviste

Atunci cand vine vorba despre criteriile de alegere a unui cabinet stomatologic pentru un implant dentar in Targoviste, vei dori sa cunosti detalii despre competentele medicilor, despre materialele folosite, despre preturi si, nu in ultimul rand, despre marturii ale pacientilor care s-au aflat la un moment dat in aceeasi situatie cu tine. Sectiunea urmatoare a articolului iti va aduce lamuriri in aceste aspecte.

1. RG Dental

O echipa cu inalta pregatire alcatuita din 5 medici stomatologici cu diverse specializari, 6 tehnicieni dentari si 2 asistente asigura o gama variata de servicii de implant dentar, endodontie, protetica, ortodontie, parodontologie, chirurgie orala si estetica dentara. O experienta de peste 29 de ani, laborator dentar propriu, centrul de radiologie dentara si tehnologia de ultima ora recomanda clinica RG Dental din Targoviste pentru tratamente moderne si eficiente.

Pentru un implant dentar la aceasta clinica vei plati intre 2800 si 4000 de lei, in functie de materialul folosit.
Pacientii care au fost tratati la aceasta clinica declara, prin intermediul recenziilor de pe Google, ca au facut cea mai buna alegere, pentru serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, amabilitatea cu care au fost abordati, tehnologia moderna si spatiul elegant de care dispune RG Dental.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette

Clinica Etiquette din Targoviste a fost infiintata in anul 2018 de medicul stomatolog dr. Aida Maria Pascale, specialist cu 15 ani de experienta in estetica si protetica dentara, competente in implant dentar si radiologie. Personalul medical format din 8 dentisti, 1 tehnician dentar si 5 asistente acopera cu specializarile lor, toate ramurile medicinei dentare. Misiunea echipei este realizarea de tratamente de cea mai buna calitate, in conditii de confort pentru pacienti, in acest scop investindu-se in tehnologie de ultima ora.

La Etiquette poti face implant dentar Neo-Alpha Bio, la pretul de 3000 de lei sau implant dentar Straumann, pentru suma de 4200 de lei.

Pacientii multumiti au cotat clinica Etiquette cu 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Ei apreciaza experienta placuta de aici, profesionalismul desavarsit al echipei, grija fata de pacient, explicarea amanuntita a procedurilor, tehnologia moderna si mediul placut in care se desfasoara tratamentele.

3. Dr. Tarek Farhat

La cabinetul stomatologic individual al medicului dr. Tarek Farhat se efectueaza consultatii si tratamente de odontologie, implant dentar, extractii, protetica, profilaxie si endodontie. Dentistul din Targoviste isi propune sa ofere servicii stomatologice de excelenta atat in plan medical, cat si uman, solutii personalizate pentru problemele fiecarui pacient, accent pe preventia afectiunilor orale si confort sporit in timpul interventiilor.

Pentru un implant cu aditie pe os vei achita la acest cabinet suma de 2500 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile prestate de cabinetul dr. Tarek Farhat. Ei considera ca medicul este un profesionist, cu atentie si grija fata de pacienti, care executa lucrari complexe si ca are o „mana usoara”. Sunt si pacienti nemultumiti de receptionera despre care se spune ca nu are un comportament caracterizat de solicitudine fata de clienti.

4. Elida Dent

La clinica Elida Dent din Targoviste activeaza patru cabinetele medicale pentru adulti si unul pentru copii, in care lucreaza o echipa tanara si bine pregatita alcatuita din 13 medici stomatologici, dintre care dr. Elida Carpiuc, fondatorul clinicii, are competente in implantul dentar. Tehnologia de ultima ora, laser dentar, microscop si scanner intraoral, contribuie la diagnosticarea si tratamentul performant si eficient al afectiunilor cavitatii bucale.

Pentru un implant dentar Bredent, pretul este de 2000 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile Elida Dent, asa cum reiese din recenziile scrise pe Google. Ei spun ca sunt incantati de faptul ca pot beneficia de servicii pentru intreaga familie, de medici profesionisti, de calitatea tratamentelor, de intelegere si respect din partea intregului personal si de preturile rezonabile.

5. Perfect Smile

Clinica Perfect Smile din Targoviste dispune de serviciile a patru medici stomatologi, specializati in diferite ramuri ale medicinei dentare si tratamente specifice: implant dentar, ortodontie si ortopedie faciala, endodontie si stomatologie generala. Echipa isi propune sa le asigure pacientilor zambetul perfect, prin tratamente diverse, de la profilaxie la restaurarea completa a danturii pierdute.

La aceasta clinica poti realiza implant dentar Premium, la pretul de 2000 de lei, sau implant dentar BMF, la pretul de 2500 de lei.

Putinele recenzii inregistreaza experiente placute ale pacientilor care au fost tratati aici. Acestia spun ca au gasit aici cei mai buni medici specialisti, servicii de top, ca se respecta orele programarilor si ca si-au depasit frica de dentist.

Concluzii

Poate ca ai auzit de la cunostinte care au beneficiat de implant dentar in Targoviste ca in orasul tau exista tratamente de calitate si standarde inalte ale serviciilor, iar lectura acestui articol ti-a confirmat informatii pe care le-ai fi putut considera drept opinii izolate. La clinicile stomatologice de top din municipiul Targoviste lucreaza dentisti competenti, specializati in tehnologia implantului, cu aparatura performanta si materiale care garanteaza lucrari durabile si rezultate excelente in redobandirea zambetului pierdut.