Implant dentar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt situatii in care pierderea totala sau partiala a danturii, imposibilitatea recuperarii sau tratarii unor dinti sparti sau deteriorati impun realizarea unui implant dentar. In Timisoara, exista clinici si cabinete stomatologice de top, in care succesul acestei lucrari complexe este asigurat prin calitatea inalta, competenta personalului si aparatura moderna din dotare.

Implantul dentar este un dispozitiv care imita dintele natural si care se introduce asemenea unui surub in gingia si osul maxilarului sau mandibulei pacientului. In scurt timp, osul creste in jurul implantului, iar acesta se integreaza in organism asemenea dintelui natural.

Unde poti face implant dentar in Timisoara?

Sunt multe aspecte care influenteaza calitatea implantului, printre care tratamentele preliminare, materialul, procedura, competenta medicului, si de care alegerea unui cabinet pentru implant dentar in Timisoara trebuie sa tina cont. Clinicile din tabelul de mai jos garanteaza o calitate ridicata a serviciilor stomatologice de acest tip:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
iSmile Dental
Clinica-Verificata
350-800 Euro
 • Pret Implant dentar 350-800 Euro
 • Echipa tanara si profesionista
 • Personal amabil, cu zambetul pe buze
 • Proceduri nedureroase
 • Lucrari de calitate
 • Spatiu curat, luminos si primitor
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
Smile Clinic
550-800 Euro
 • Pret Implant dentar 550-800 Euro
 • Profesionalismul si daruirea medicilor
 • Personal amabil si cu zambetul pe buze
 • Servicii de calitate superioara
 • Lucrari impecabile
 • Uneori exista intarzieri in programari
Dental Design
400-800 Euro
 • Pret Implant dentar 400-800 Euro
 • Profesionalismul si atentia fata de pacienti a medicilor
 • Atmosfera placuta
 • Primirea prietenoasa
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu toata echipa este la fel de bine pregatita precum coordonatorul ei
Premier Dental
450-550 Euro
 • Pret Implant dentar 450-550 Euro
 • Profesionalismul si implicarea medicilor
 • Echipa tanara si dornica de munca
 • Servicii la standarde occidentale
Dr. Vanvore Nicoleta
350-550 Euro
 • Pret Implant dentar 350-550 Euro
 • Lucrari foarte bine executate
 • Amabilitatea si primirea pacientului cu zambetul pe buze
 • Cabinet cochet
 • Raport bun calitate-pret
 • Nu tot personalul este la fel de bine pregatit ca dr. Vanvore
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor care realizeaza implant dentar in Timisoara

Clinicile stomatologice specializate pe implant dentar in Timisoara din clasamentul de mai jos si-au dovedit prestigiul, experienta si competenta in realizarea acestui tip de lucrare de restaurare a danturii pierdute.

1. iSmile Dental

La iSmile Dental, o echipa tanara si zambitoare, cu pregatire temeinica in munca pe care o realizeaza si aparatura moderna il intampina pe pacientul care doreste sa beneficieze de un implant dentar. Clinica din Timisoara pune accent pe zambet si pe starea de bine a persoanelor care aleg serviciile stomatologice de aici.

Tarifele clinicii sunt afisate in detaliu pe site-ul web al acesteia. Un miniimplant cu bila si capsa are pretul de 350 de euro, un implant clasic din titan costa 500 euro, iar un implant cu implantare imediata si coroana provizorie il va costa pe pacient 800 de euro per implant.

Cele 5 stele din 5 lasate de pacientii acestei clinici vorbesc despre serviciile ireprosabile prestate aici. Recenziile consemneaza echipa tanara si profesionista, amabila, mereu cu zambetul pe buze, care ii ajuta pe oameni sa isi depaseasca frica de dentist. Se mai amintesc procedurile eficiente, lipsite de durere, spatiul curat, luminos si primitor si aparatura de inalta calitate. Exista si cateva pareri mai putin favorabile, referitoare la preturile mari practicate.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

Daca se doreste realizarea de implanturi dentare in Timisoara, la Smile Clinic acestea vor fi lucrate intr-un ambient placut, din care personalul clinicii doreste sa elimine orice frica de dentist si in care vizita pacientului sa se asemene cu intalnirea cu un prieten. Clinica dispune de sase cabinete de stomatologie, un laborator de radiologie digitala 3D, denumit sugestiv SmileScan, o sala de receptie si spatii de asteptare confortabile.

Preturile pot fi consultate pe site-ul clinicii si depinde de tipul de implant, de procedura sau de material. Un implant dentar Alpha-Bio NEO costa 550 euro, un implant dentar Straumann – 800 euro, iar un implant dentar Megagen – 550 de euro.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si acest lucru se reflecta si in continutul recenziilor lasate. Sunt consemnate profesionalismul si daruirea medicilor, amabilitatea si zambetul pe buze din partea intregului personal, serviciile de inalta calitate si lucrarile impecabile. Sunt si cativa pacienti care reclama ca timpul petrecut in sala de asteptare inainte sa intre la medic a fost mare.

3. Dental Design

Clinica Dental Design si dr. Bogdan Fondrea, coordonatorul echipei medicale, realizeaza implant dentar in Timisoara la standarde inalte de calitate, cu tehnologie de ultima generatie, si confort pentru pacient. Accentul pe detaliile executiei lucrarilor si tendinta catre perfectiunea zambetului si functionalitatea optima a danturii sunt obiectivele acestei clinici.

Pretul pentru un implant dentar la Dental Design se stabileste in urma consultatiei si depinde de mai multi factori: tipul de implant ales, existenta unor manopere suplimentare, particularitatile cazului, integrarea implantului in intregul plan de tratament, materialele si tehnicile necesare. Tariful poate varia intre 400 si 800 de euro pentru un dinte.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile stomatologice ale acesteia, de profesionalismul echipei, atentia primita si primirea prietenoasa. Ei spun ca atmosfera este relaxanta, ambientul placut si lucrarile se efectueaza cu aparatura de ultima generatie. Sunt si recenzii in care se reclama faptul ca nu toata echipa este la fel de bine pregatita ca dr. Fondrea.

4. Premier Dental

Clinica stomatologica Premier Dental Implant Center din Timisoara, prevazuta cu aparatura de inalta calitate, medici bine instruiti si personal calificat, este specializata in implant dentar, reabilitari orale, chirurgie dento-alveolara, endodontie, protetica dentara, estetica dentara si odontoterapie.

La aceasta clinica, pretul pentru un implant dentar (un dinte) este de 450-550 de euro.

Parerile pacientilor sunt foarte bune referitor la aceasta clinica, la profesionalismul si implicarea medicilor, o echipa tanara si dornica de munca. Ei spun ca serviciile prestate aici pot concura cu orice clinica buna din Occident.

5. Dr. Vanvore Nicoleta

Cabinetul stomatologic Dr. Vanvore Nicoleta din Timisoara ofera pacientilor servicii de medicina dentara in urmatoarele ramuri: profilaxie dentara, chirurgie orala, ortodontie, endodontie, pedodontie, odontologie, implant dentar, protetica dentara, cosmetica dentara, tehnica dentara. Experienta medicului si infrastructura moderna asigura conditiile necesare pentru tratamente si interventii „Fara Frica – Fara Durere”, cum spune sloganul afisat pe site.

In urma unei consultatii stomatologice initiale, care are un pret de 100 lei la acest medic, se stabileste si pretul aferent pentru un implant dentar. Tariful pentru un dinte poate varia intre 350 si 550 de euro.

Pacientii dr. Nicoleta Vanvore sunt multumiti de experienta avuta la acest cabinet. Ei mentioneaza lucrarile foarte bine executate, de o calitate superioara, amabilitatea si primirea cu zambetul pe buze, profesionalismul si respectul fata de pacient. De asemenea, sunt apreciate cabinetul cochet si raportul bun calitate-pret. Sunt si persoane care spun ca nu toate persoanele care lucreaza cu dr. Vanvore sunt la fel de experimentate si pregatite.

Concluzii

Bine executat si intretinut, implantul dentar in Timisoara poate avea o durata de viata de cateva zeci de ani. Pentru a beneficia de cele mai moderne tehnologii de lucru, de materiale de calitate si de experienta unor medici stomatologi bine pregatiti, pacientii pot apela la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus. Recenziile clientilor referitoare la serviciile prestate in oricare dintre aceste cabinete de implantologie dovedesc standardele inalte la care se lucreaza in orasul de pe raul Bega.