Meniu

Implant dentar Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa apelezi la tratamentul cu implant dentar in Valcea? In acest judet, poti beneficia de reconstructia danturii cu implanturi la mai multe clinici, unde profeseaza medici cu experienta si competente in implantologia dentara.

Implantul dentar este considerat a fi cel mai avansat tratament de inlocuire a dintilor pierduti, deoarece reface dantura atat la nivel functional, cat si estetic. Daca locuiesti in Valcea, in acest articol poti afla mai multe despre clinicile stomatologice din judetul tau care realizeaza acest tratament si la care poti apela pentru un raport bun calitate-pret.

La ce clinici se pune implant dentar in Valcea?

In Valcea, numeroase clinici acopera si implantologia in lista lor de servicii, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de implanturi dentare daca sunt compatibili cu acest tratament. Daca te afli in etapa de cautare a unei clinici stomatologice unde sa beneficiezi de rezultate calitative, urmatorul tabel iti va fi de folos, intrucat surprinde numele celor mai bune cabinete si clinici din judet si tarifele practicate pentru inserarea unui implant dentar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Dentar
Rating
Website
Dental House
Clinica-Verificata
2.000-2.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.000-2.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la pacient
 • Buna comunicare
 • Aparatura de ultima generatie
Fabian Dent
2.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.500 Ron
 • Tratamente inalt calitative
 • Profesionalism si dedicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Personal receptiv
 • Clinica moderna si curata
Pasindora
3.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar este 3.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Buna organizare
 • Abonamente promo
 • Profesionalism, atentie si rabdare
 • Tehnologii ultramoderne si aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
Clinica Biodentis
2.050 Ron
 • Pretul unui Implant dentar este 2.050 Ron
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si rabdare
 • Curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica Victoria
2.800 Ron
 • Pret unui Implant dentar este 2.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si atent
 • Dotari moderne
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cea mai buna clinica stomatologica pentru tratamentul cu implant dentar in Valcea?

In clasamentul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune clinici stomatologice din Valcea spre care te poti orienta pentru reconstructia danturii cu implanturi dentare. Acestea au fost incluse in topul clinicilor datorita feedback-ului pozitiv venit din partea pacientilor, precum si pentru ca asigura un raport bun calitate-pret si medicii au experienta vasta:

1. Dental House Clinic

Dental House Clinic ocupa o pozitie fruntasa in topul optiunilor de clinici stomatologice din Valcea pentru tratamentul cu implanturi dentare. Echipa de specialisti foloseste numai tehnologii moderne si mizeaza pe o calitatate superioara a actului medical. Lista de servicii reuneste mai multe specializari, printre care si implantologia. Medicul specialist in chirurgie dento-alveolara pune la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de implanturi dentare rezistente si calitative. 

Pretul unui implant dentar variaza intre 2.000 si 2.500 lei la aceasta clinica.

Din recenziile exprimate pe internet de pacienti, reiese faptul ca serviciile sunt de calitate si ca medicii lucreaza cu profesionalism. Acestia comunica bine cu pacientii, explica in detaliu etapele tratamentului si sunt apreciati pentru atentia de care dau dovada. Sunt aduse cuvinte de lauda intregului personal, de la receptie, pana la medici specialisti. Clinica este moderna si aparatura din dotarea ei de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dental House Clinic
Vezi Pareri

2. Fabian Dent

Pentru servicii stomatologice complete in Valcea, inclusiv pentru implanturi dentare, pacientii se pot adresa clinicii Fabian Dent. Aici se asigura o gama variata de masuri de terapie stomatologica si se prioritizeaza educatia medicala continua, adica medicii desfasoara activitati de pregatire teoretica si practica pentru a imbunatati calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru performanta actului medical.

Pretul unui implant dentar porneste de la 2.500 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile acestui cabinet stomatologic, unde spun ca au fost tratati la cele mai inalte standarde de calitate si ca au beneficiat de profesionalism si dedicare din partea medicilor, care sunt atenti, receptivi si prietenosi. Clinica este moderna si curata, iar pacientii spun ca s-au simtit in siguranta.

3. Pasindora

Din topul celor mai bune clinici dentare din Valcea pentru implanturi dentare si alte tratamente stomatologice face parte si Pasindora, clinica de estetica dentara si faciala. Implantologia este doar una dintre ramurile medicinei dentare cuprise in lista variata de servicii a acestei clinici, unde echipa medicala foloseste tehnologii moderne si aparatura de ultima generatie atat pe partea de diagnostic, cat si in efectuarea tratamentelor.

La aceasta clinica, pretul unui implant dentar este de 3.500 lei.

Clinica Pasindora este apreciata de pacientii care i-au trecut pragul din mai multe motive: organizare foarte buna, curatenie exemplara, aparatura de ultima generatie, preturi acceptabile, tehnologii ultramoderne si servicii de calitate ireprosabila. La capitolul personal, acesta este caracterizat de profesionalism, atentie si rabdare.

4. Clinica Biodentis

Daca locuiesti in Valcea si te intereseaza tratamentul de reconstructie a danturii cu implanturi dentare, Clinica Biodentis este una dintre cele mai bune optiuni. Aceasta si-a inceput activitatea in anul 2012 si ofera o gama larga de tratamente stomatologice, respectand standarde stricte in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Pentru a raspunde la cerintele pacientilor, clinica a fost dotata cu aparatura de ultima ora, iar echipa de profesionisti se remarca prin dorinta de pregatire continua.

Un implant dentar costa 2.050 lei.

Cei mai multi dintre pacientii care si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica spun despre servicii ca se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Personalul este bine pregatit, amabil, dedicat si rabdator. Alte aspecte apreciate sunt curatenia, precum si aparatura de ultima generatie.

5. Clinica Dentara Victoria

Pentru implanturi dentare si pentru rezolvarea oricarei probleme de natura stomatologica, pacientii din Valcea pot merge la Clinica Dentara Victoria. Aspectul prin care aceasta clinica se diferentiaza de restul cabinetelor si clinicilor dentare din Romania este existenta unui consiliu medical, specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament. Datorita sistemului IT propriu de management, medicii pot colabora pentru a asigura succesul interventiilor. De asemenea, pacientii beneficiaza de toate serviciile dentare intr-o singura locatie.

Inserarea unui implant dentar costa 2.800 lei la aceasta clinica.

Cativa dintre pacientii clinicii au surprins prin recenzii online mai multe avantaje ale clinicii, printre care primirea calduroasa, preturile accesibile si dotarile moderne. Personalul este bine pregatit, amabil, priceput si atent. Clinica este moderna si curata, iar serviciile oferite sunt calitative.

Concluzii

Documentarea este o etapa importanta inainte de a alege o clinica pentru a tratamentul cu implanturi dentare, Valcea fiind unul dintre judetele unde poti gasi medici cu experienta in domeniul implantologiei dentare, ce respecta standarde inalte de calitate in activitatea lor si folosesc numai materiale rezistente.

Pregatirea colectivului medical, tarifele, dotarile si atitudinea sunt principalii factori de care sa tii cont atunci cand alegi o clinica pentru servicii stomatologice, fie ca e vorba despre o simpla consultatie de rutina sau tratamente complexe, asa cum este reabilitarea danturii cu implanturi dentare.