Meniu

Ortodontie Bacau 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de opinia unui ortodont in Bacau, dar nu esti sigur cu privire la clinica la care sa te duci in acest sens? Cand ai mai multe optiuni din care sa alegi, este posibil sa te simti coplesit de situatie, dar cu putina atentie, oricine poate face o alegere inteligenta.

La clinicile din Bacau isi desfasoara activitatea multi medici stomatologi talentati, care dispun de resursele necesare pentru a oferi tratamente personalizate. Modalitatea ideala prin care o persoana poate beneficia de serviciile respective este programandu-se la o consultatie, in care se vor discuta pe larg aspectele legate de alimentatie, istoric medical si alte detalii relevante.

Cat costa o consultatie cu un ortodont in Bacau?

Pretul unei consultatii cu un ortodont din Bacau variaza in functie de mai multi factori: clinica sau cabinetul pentru care lucreaza, experienta pe care a acumulat-o in domeniu, numarul de pacienti de care se ocupa in mod periodic etc. Tabelul de mai jos iti prezinta clinicile la care te poti duce pentru o consultatie de specialitate, in vederea obtinerii tratamentului potrivit.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Happy Dent
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Cele mai noi metode de anestezie si tratament
 • Echipa formata din profesionisti cu experienta
 • Sterilizare dubla a instrumentarului
 • Gama variata de aparate ortodontice
 • Ambient placut
Dr. Lupu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnici performante
 • Personal calificat
 • Servicii de calitate
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Gama variata de aparate dentare
Profi Smile
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa formata din medici tineri si competenti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Garantia lucrarilor
 • Servicii promotionale
Life Dent Implant
100-130 Ron
 • Pret Consultatie 100-130 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Tratament personalizat
 • Siguranta si protectie la nivel sanitar
Stomdas
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Tehnici si dotari de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Materiale de calitate
 • Servicii stomatologice la standarde europene
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti gasi un ortodont in Bacau

In scopul de a te ajuta sa gasesti ortodontul perfect in Bacau, am alcatuit o lista cu cele mai frecventate clinici din oras. Ele ies in evidenta fie prin tehnologia de ultima generatie, fie prin echipa formata din specialisti, cu o ampla experienta in domeniu. Consulta topul de mai jos si alege clinica sau cabinetul cu care simti ca rezonezi:

1. Happy Dent 

La clinica Happy Dent din Bacau, pacientii il pot gasi pe Dr. Vasile Buzdugan, medic specialist ortodont, absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul U.M.F. „Grigore T. Popa” din Iasi, cu competenta in sistemul Clear Aligner, aparate ortodontice fixe si mobile pentru copii si adulti. Gama de aparate dentare este variata: pacientii pot alege dintre aparatul ortodontic mobil, cel fix metalic, autoligaturant, metalo-ceramic, total ceramic, din safir si sistemul clear Aligner, care este invizibil, tip Invisalign. Nu toti oamenii se confrunta cu aceeasi problema si tocmai de aceea, rolul consultatiei este de a-l ajuta pe pacient sa faca o alegere cat mai potrivita.

Consultatia primara cu un medic ortodont costa 120 de lei.

Cei mai multi pacienti care au vizitat clinica Happy Dent pentru a beneficia de servicii, au fost atat de incantati de experienta prin care au trecut, incat au ajuns sa o recomande prin intermediul mai multor platforme online. Atmosfera este una placuta, atat la receptie, cat si la cabinet, iar procedurile dentare sunt efectuate cu atentie. Persoane care, dupa cum relateaza chiar ele, au ajuns plangand din cauza durerii la cabinet, au plecat cu zambetul pe buze dupa tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Happy Dent
Vezi Pareri

2. Dr. Lupu  

Tot pentru tratamentul ortodontic in Bacau, persoanele interesate au ca optiune cabinetul Dr. Lupu. In cadrul lui isi desfasoara activitatea Dr. Luca Gabriela, medic dentist specializat in ortodontie, iar in gama de servicii puse la dispozitia pacientilor sunt incluse mai multe tipuri de aparate dentare: mobilizabil, fix metalic, ceramic si din safir. Oamenii nu trebuie sa-si faca probleme din cauza durerii, intrucat medicii stomatologi folosesc cele mai performante tehnici de anestezie. De asemenea, in speranta de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti acces la servicii de stomatologie, exista posibilitatea de a plati un tratament in rate, iar clinica vine in mod periodic cu noi oferte atat pentru clientii loiali, cat si pentru cei care pasesc pentru prima data in cabinet.

La clinica Dr. Lupu, consultatia specializata costa 100 de lei si include realizarea unui plan de tratament cu prezentarea tuturor variantelor terapeutice si costurile aferente acestora.

Persoanele care recomanda clinica in recenziile pe care le scriu, o fac datorita echipei de profesionisti din cadrul ei. Medicii inteleg care sunt nevoile pacientilor si ofera solutii de ultima generatie, pe care le realizeaza cu ajutorul unor tehnici moderne. Relatia medic-pacient se bazeaza pe o comunicare constanta, lucru apreciat in mod deosebit.

3. Profi Smile

Pentru servicii de ortodontie de calitate in Bacau, oamenii se pot duce si la centrul de ingrijire dentara Profi Smile, unde seriozitatea, calitatea si echipa reprezinta valorile activitatii medicilor stomatologi. De aparate dentare se ocupa Jicmon Laura Ema, medic dentist generalist, cu specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Membrii care fac parte din echipa sunt tineri, dar competenti si se straduiesc de fiecare data sa ofere cea mai buna ingrijire medical prin intermediul echipamentului ultramodern. In functie de complexitatea cazului, stomatologul alege un aparat mobil sau unul fix cu brackets, care pot sa fie metalici, ceramici, metalo-ceramici sau linguali Incognito. Informarea si responsabilitatea pacientului sunt fundamentale.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

In cea mai mai parte, recenziile acordate centrului de ingrijire dentara Profi Smile sunt pozitive, aspecte precum amabilitatea si profesionalismul fiind cele mai apreciate de autorii comentariilor respective. Atmosfera de la cabinet este una primitoare, iar aparatura performanta nu este trecuta cu vederea. Chiar si asa, exista pacienti care au avut parte de experiente mai putin placute in momentele in care au incercat sa se programeze pentru o consultatie.

4. Life Dent Implant

Pe partea de ortodontie in Bacau, persoanele interesate il pot gasi pe Dr. Constantin Grijincu la Life Dent Implant. Scopul clinicii este de a oferi o gama cat mai complexa si variata de servicii la standarde cat mai inalte. Perfectionarea tehnicilor se face prin participarea la cat mai multe cursuri si congrese de educatie medicala. Pacientii care apeleaza la serviciile clinicii Life Dent Implant beneficiaza de opinia medicala a unei echipe de specialisti, stabilindu-se astfel un plan de tratament personalizat. Cu privire de tipurile de aparate dentare pentru care pacientii pot opta, clinica pune la dispozitia lor aparatul metalic, cel de safir, aparatul dentar metalic autoligaturant si aparatul dentar estetic autoligaturant.

Pentru o consultatie de ortodontie, pretul este de 100 de lei, iar pentru consultatia cu amprenta model de studiu, pacientul plateste cu 30 de lei mai mult, adica 130 de lei.

Potrivit recenziilor lasate clinicii Life Dent Implant, amabilitatea personalului reprezinta un plus pe care putine afaceri il au in ziua de astazi. Spatiul este curat, ingrijit, ceea ce-i ajuta pe pacienti sa se simta in siguranta in timpul consultatiei si a tratamentului. Oamenii nu vin aici doar pentru probleme stomatologice, ci si pentru un control periodic din 6 in 6 luni.

5. Stomdas

Activitatea clinicii Stomdas a inceput inca din anul 1995, ceea ce inseamna ca medicii de aici au avut suficient timp la dispozitie pentru a-si perfectiona tehnici precum cele de endodontie, parodontologie si ortodontie in Bacau. Prioritatea clinicii este sa investeasca in cele mai noi tehnici dentare si dotari, pentru ca serviciile sa se ridice la cele mai inalte standarde. Pe partea de aparate dentare, clinica pune la dispozitia pacientilor tratamente de ultima generatie si informatii ample legate de functionalitatea acestora, iar cei doi medici specialisti sunt Dr. Schiller Andreea Laura si Dr. Irimia Constantin Marius. Cele mai noi si performante aparate sunt Incognito, Invisalign si aparatele fixe vestibulare autoligaturante Damon.

Pretul pentru o consultatie si un plan de tratament variaza intre 100 si 200 de lei.

Pacientii recomanda clinica Stomdas multumita profesionalismului, seriozitatii si implicarii. De asemenea, personalul medical da dovada de empatie in momentul in care interactioneaza cu pacientul, ceea ce-l ajuta sa se relaxeze in timpul actului medical. Au existat si persoane care au trecut prin experiente mai putin placute, fie din cauza personalului de la receptie, fie pentru ca rezultatele nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile unui ortodont din Bacau este sa alegi una din clinicile prezentate mai sus si sa te programezi la o consultatie. Doar un specialist iti poate oferi informatiile de care ai nevoie, asa ca nu ezita!