Meniu

Ortodontie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o investitie durabila in frumusetea si sanatatea dintilor tai si interesul tau crescut pentru un ortodont in Baia Mare este pe deplin justificat in aceasta perioada. Desigur ca experientele personale ale cunoscutilor iti pot servi in alegerea unui cabinet stomatologic specializat, insa esti o fire rationala, care vrea sa isi intemeieze decizia pe cercetarea proprie.

Din acest punct de vedere, ai ajuns unde trebuie, pentru ca lectura articolului de mai jos iti va imbunatati considerabil cunostintele in materie de servicii de calitate in ortodontie in Baia Mare.

Unde gasesti un bun ortodont in Baia Mare

Indiferent de varsta pe care o ai, corectarea defectiunilor de pozitie ale danturii iti vor asigura deopotriva un zambet mai frumos si o masticatie optima, pentru evitarea oricaror probleme digestive, si un ortodont din Baia Mare te poate ajuta sa obtii rezultatele dorite. Gasesti astfel de specialisti la clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
iDentify
Clinica-Verificata
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Servicii excelente
 • Echipa profesionista si serioasa
 • Probleme dentare rezolvate eficient si fara durere
 • Interventii prompte
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Personal amabil
Dunca Dental
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amplasare in centrul orasului
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Tratamente eficiente
 • Curatenie impecabila
 • Unii pacienti acuza lucrari dentare mai putin reusite
Megdent
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rapiditate si profesionalism in tratamente
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Curatenia din cabinete
Dentasym
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Personal profesionist si implicat
 • Buna comunicare
 • Transparenta in politica de pret
 • Aparatura ultra-moderna
 • Amabilitate
 • Igiena riguroasa
 • Ambient placut
Tutodent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica de 5 stele
 • Echipa de profesionisti
 • Medici cu „mana usoara”
 • Tratamente eficiente
 • Ambient placut
 • Cativa pacienti sustin ca au avut lucrari superficiale la unii dintre medici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti merge la ortodont in Baia Mare

Tratamentele pentru corectarea defectiunilor de pozitionare a dintilor implica timp considerabil si costuri semnificative si vei dori sa ai parte de cele mai eficiente proceduri apeland la un bun ortodont din Baia Mare. Informatiile din clasamentul urmator legate de serviciile clinicilor, preturi si marturii ale pacientilor vor ajuta sa te hotarasti mai usor in alegerea cabinetului stomatologic catre care sa te indrepti.

1. iDentify

Cand cauti un bun ortodont in Baia Mare si ai intalnit numele iDentify, poti spune ca sansa este de partea ta, intrucat ai identificat deja servicii de ortodontie, integrate aici intr-o gama larga de consultatii, investigatii radiologice si tratamente care acopera toate ramurile stomatologiei. Povestea iDentify incepe in 2009, sub numele de CT Dental, si reprezinta o marturie despre succes, serviciile prestate evoluand  atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ, ajungand azi la 5 centre de medicina dentara la standarde ridicate, cu sedii in Baia Mare si Cluj-Napoca.

Site-ul clinicilor iDentify contine o serie de informatii folositoare pentru utilizatori, privind serviciile si preturile aferente. Pentru o consultatie de specialitate la ortodont vei plati 100-150 de lei.

Pacientii clinicii au multe cuvinte de lauda despre toate centrele iDental din Baia Mare si spun ca aici se presteaza servicii excelente, de catre o echipa caracterizata de profesionalism si seriozitate, ca problemele dentare sunt rezolvate fara durere, cu promptitudine si eficienta, ca rezultatele sunt excelente si ca intreg personalul este amabil.

Vezi parerile pacientilor despre iDentify
Vezi Pareri

2. Dunca Dental Clinic

Sub numele de Dunca Dental Clinic functioneaza in Baia Mare cabinetul stomatologic al medicilor dr. Ionut Dunca si dr. Florina Dunca, in care poti accesa consultatii si tratamente in ramuri ale diverse ramuri ale stomatologiei: estetica si profilaxie, implantologie, ortodontie, endodontie, protetica si chirurgie dentara. Clinica dispune de sase cabinete stomatologice dotate cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele detaliate pentru serviciile oferite sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie la ortodont, in care sunt incluse amprenta dentara, interpretarea radiografiilor si modele de studiu, se va achita suma de 200 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Dunca Dental este apreciata pentru amplasarea in centrul orasului Baia Mare, pentru serviciile de calitate, pentru dotarile moderne, personalul profesionist si amabil, tratamente bine realizate si curatenia impecabila. Sunt si pacienti mai putin multumiti, care sustin ca lucrarile executate au avut rezultate nedorite.

3. Megdent

O echipa cu o vasta experienta, inalta pregatire profesionala, competenta si entuziasta, aflata intr-o continua perfectionare, alcatuita din 4 medici, 4 tehnicieni dentari si 3 asistente, este dispusa sa ofere pacientilor Clinicii Megdent tratamente de calitate in endodontie, parodontologie, implantologie, ortodontie, pedodontie si chirurgie dentara. Misiunea asumata a stomatologilor de la Megdent Baia Mare este sa puna in practica terapia dentara fara durere, cu accent  pe calitate şi profesionalism, prin tehnologie de ultima generatie.

Pentru o consultatie la ortodont se percepe un tarif de 170 de lei la aceasta clinica.

Cele cateva recenzii scrise de pacientii multumiti ai clinicii o recomanda pentru calitatea serviciilor, rapiditate si profesionalism in interventii, echipa medicala bine pregatita si curatenia din cabinete.

4. Dentasym

Daca ti-ai propus sa mergi la o consultatie la ortodont la Dentasym, vei beneficia de servicii orientate catre pacient, un plan de tratament personalizat pentru nevoile tale si de preocuparea pentru estetica faciala a medicilor stomatologi de la aceasta clinica din Baia Mare. Dentasym a evoluat de la un simplu cabinet infiintat in anul 2001 la statutul de clinica incepand cu anul 2020, in care functioneaza astazi 7 cabinete specializate in diverse ramuri ale medicinei dentare.

Site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorul te conduce usor catre sectiunea de onorarii sau tarife. Pretul unei consultatii de ortodontie este de 120 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza, in recenziile scrise pentru aceasta clinica, personalul profesionist si implicat, buna comunicare si transparenta in politica de preturi, aparatura ultra-moderna, amabilitatea cu care au fost intampinati, igiena riguroasa si ambientul placut.

5. Tutodent

Cabinetul Tutodent by dr. Ramona Moldovan dispune de o echipa alcatuita din 5 medici dentisti, specializati in diferite tratamente stomatologice: estetica-protetica, stomatologie generala, stomatologie pentru copii, ortodontie, implantologie si endodontie. Medicii experimentati isi propun sa se perfectioneze continuu, pentru a oferi pacientilor tratamente moderne, cu aparatura de noua generatie, lipsite de durere.

Tarifele sunt detaliate pe site-ul web al clinicii din Baia Mare. Pentru o consultatie de ortodontie vei plati 100 de lei.

In general, pacientii apreciaza ca Tutodent este o clinica de 5 stele, in care activeaza o echipa de profesionisti, cu mana usoara, care executa tratamente eficiente, intr-un ambient placut. Sunt si pacienti care sustin ca nu toti medicii sunt la fel de experimentati, iar unele lucrari au fost executate superficial.

Concluzii

Nu trebuie sa planuiesti o calatorie in alt oras pentru a beneficia de serviciile unui bun ortodont, in Baia Mare acesta putand fi gasit la una dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai sus. Pentru a te ajuta sa te hotarasti mai usor, am selectat pentru tine informatii relevante legate de calitatea serviciilor stomatologice, de preturile pe care le implica vizita la ortodont, precum si despre gradul de multumire a pacientilor care au calcat pragul cabinetelor din Baia Mare si au beneficiat de tratamente dentare.

Asa cum probabil ai constatat dupa lectura articolului, stomatologia in general si ortodontia in special sunt bine reprezentate in orasul tau.