Meniu

Ortodontie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Perceptia generala este ca intalnirea cu un dentist bun, care sa iti rezolve eficient problema de sanatate orala, este o chestiune de noroc, insa nu trebuie sa fie asa cu vizita la un ortodont in Botosani. Articolul de mai jos are rolul de a-ti imbunatati cunostintele referitoare la serviciile de ortodontie din orasul tau si de a te ajuta sa iei cea mai buna decizie atunci cand intentionezi sa mergi la stomatologie pentru indreptarea dintilor.

Corectarea deficientelor de pozitionare ale danturii are un dublu rol, infrumusetarea dintilor si imbunatatirea masticatiei, si vei dori, desigur, cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, pe care sa ti le ofere un ortodont bun din Botosani. Afla din textul articolului unde il poti gasi!

Unde sa mergi la un bun ortodont in Botosani

Un specialist in ortodontie este medicul stomatolog care urmeaza un program de pregatire suplimentara de trei ani, care se adauga studiilor generale de medicina dentara, ceea ce inseamna ca nu orice dentist din orasul tau iti poate trata problemele cu care te confrunti, ci numai un medic ortodont din Botosani. Il poti gasi la una dintre clinicile cu servicii de calitate din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Dentax
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Standarde ridicate de calitate
 • Experiente placute la dentist
 • Profesionalismul medicilor
 • Atentia la detalii
 • Promptitudinea si eficienta tratamentelor
 • Atmosfera prietenoasa
Dentastic
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Personalul profesionist si amabil
 • Promptitudine si eficienta in interventii
 • Aparatura ultramoderna
 • Materiale de calitate
Anatomic Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Competenta si profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Preturile accesibile
 • Curatenia ireprosabila din cabinete
Teodent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Personal amabil
 • Rezultate remarcabile in tratamentul copiilor
 • Curatenie impecabila
DC Dental
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Promptitudinea in interventii
 • Tratamente eficiente
 • Proceduri fara durere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care gasesti un ortodont in Botosani

Iti doresti o experienta placuta la un medic ortodont din Botosani, in cabinetul caruia sa simti increderea ca dintii tai sunt pe maini bune si ca tratamentul pe care ti-l propune va merita tot timpul si banii investiti. Detalii legate de standardele clinicilor, aparatura, preturi si marturiile pacientilor aflati candva in aceeasi situatie cu tine te vor ajuta sa faci cea mai buna optiune.

1. Pro Dentax

Fie ca iti doresti sa mergi la ortodont pentru tine, fie pentru copilul tau, la clinica stomatologica Dentax din Botosani vei gasi servicii integrate pentru pacientii de toate varstele, oferite de o echipa alcatuita din 8 medici, specializati in toate ramurile medicinei dentare, care ofera tratamente complete si complexe pentru toate problemele de sanatate orala, de la profilaxie la ortodontie, chirurgie si implanturi dentare. Foarte util atat pentru tine, cat si pentru ortodontul caruia i te vei adresa va fi cabinetul de radiologie dentara din cadrul clinicii, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa te deplasezi in alta parte a orasului pentru radiografie.  

O consultatie la ortodontie are pretul de 150 de lei la aceasta clinica din Botosani.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici, potrivit recenziilor scrise pe Google. Ei considera ca aici se lucreaza la standardele inalte de calitate, ca au avut o experienta placuta la dentist, ca personalul medical este profesionist si atent la detalii, actionand prompt si eficient, intr-o atmosfera prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Dentax
Vezi Pareri

2. Dentastic

La Dentastic Botosani, pacientii au la dispozitie cele mai noi tehnologii in implantologie si estetica dentara, tratamente moderne de endodontie, ortodontie, pedodontie, protetica si chirurgie oro-maxilo-faciala si competentele medicale ale unei echipe alcatuite din 4 medici stomatologi cu diverse specializari, 3 tehnicieni dentari si 4 asistente medicale. Clinica se recomanda drept prima unitate medicala de stomatologie din zona Moldovei dotata cu propriul laborator de tehnica dentara.

Pentru o consultatie la medicul ortodont vei achita la aceasta clinica din Botosani suma de 120 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire al pacientilor clinicii, acestia au numeroase aprecieri. Sunt amintite in recenzii calitatea buna a tratamentelor, personalul profesionist si amabil, promptitudinea si eficienta interventiilor, aparatura ultramoderna si materialele de calitate.

3. Anatomic Dent

Clinica Anatomic Dent din Botosani promite solutii personalizate si perfomante in indreptarea dintilor, propuse si monitorizate de un medic ortodont cu experienta. Cele doua clinici care functioneaza in Botosani si in Iasi sub numele de Anatomic Dent se remarca si prin tratamente endodontice la microscop si cele mai noi tehnologii in materie de estetica dentara. Echipa medicala bine pregatita asigura servicii in toate specializarile stomatologiei.

Pentru consultatia la ortodontie se percepe un pret de 150 de lei la clinica din Botosani.

Nu sunt multe recenzii pentru aceasta clinica, insa putinii pacienti care au facut efortul de a-si impartasi multumirea in urma experientei avute aici povestesc despre calitatea ridicata a serviciilor, competenta si profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului, preturile accesibile si curatenia ireprosabila din cabinete.

4. Teodent

La unul dintre cele doua centre ale Clinicii Teodent din Botosani ai putea gasi medicul ortodont de care ai nevoie. Aici activeaza o echipa de 10 medici, specializati in diverse ramuri ale stomatologiei, si 7 asistente care pun la dispozitia pacientilor servicii complete si complexe si tratament personalizat, adaptat fiecarui caz. Clinica functioneaza de peste 15 ani pe piata serviciilor stomatologice din oras, iar cabinetele sunt dotate cu aparatura performanta pentru proceduri eficiente si confort sporit pentru pacient.

Oferta completa de servicii si preturile aferente acestora sunt publicate pe site-ul web al clinicii. La aceasta clinica vei achita 100 de lei pentru o consultatie la ortodont.

Recenziile de pe Google inregistreaza marturiile pacientilor, in majoritate multumiti de serviciile clinicii Teodent. Sunt apreciate profesionalismul si seriozitatea medicilor, amabilitatea personalului, curatenie impecabila si rezultatele remarcabile in tratamentul copiilor. Exista si pacienti nemultumiti de tarife, pe care le considera mari.

5. DC Dental

O echipa medicala mixta, alcatuita din medici stomatologi specializati in diverse domenii ale medicinei dentare, ofera la clinica DC dental tratamente complexe de chirurgie dentara, implantologie, protetica, ortodontie, parodontologie, endodontie si cosmetica dentara, pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit interdisciplinar. Personalul este coordonat de dr. Cristian Drochioi, medic specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala, asistent universitar si doctor in medicina.

Preturile pentru servicii ale clinicii DC dental se gasesc pe site-ul web. O consultatie la ortodont te va costa 120 de lei.

Clinica are pacienti multumiti, care au fost dispusi sa isi exprime parerile in cadrul programului de recenzii de pe Google. Marturiile consemneaza profesionalism, promptitudine, tratamente eficiente si lipsite de durere.

Concluzii

Nimic nu este intamplator si, daca ai parcurs articolul de mai sus, probabil ca te afli de ceva timp in cautarea unui ortodont in Botosani. Nu mai amana vizita; acum stii unde il poti gasi si, mai mult decat atat, stii la ce sa te astepti in privinta conditiilor si standardelor clinicilor de top din clasament, dar si referitor la preturile practicate.

Barometru al calitatii serviciilor, parerile pacientilor care au calcat pragul cabinetelor din Botosani, sunt un criteriu important in alegerea ta. Vei putea acum sa faci primul pas catre zambetul perfect pe care ti-l doresti accesand prima consultatie la ortodontie chiar la tine in oras.