Meniu

Ortodontie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Corectarea pozitiei dintilor este esentiala pentru un zambet frumos si o masticatie corespunzatoare, iar in acest sens persoanele de orice varsta pot beneficia de servicii de ortodontie in Braila. Netratate, anomaliile dentare pot duce la dezvoltarea unor defecte de vorbire, o predispozitie pentru depunerea tartrului, cauza a cariilor dentare, sau pot provoca afectiuni digestive. Tehnica moderna ofera posibilitatea indreptarii dintilor la una dintre clinicile de top din Braila, care ofera servicii de ortodontie.

Unde poti gasi ortodontie in Braila?

Purtarea unui aparat dentar poate fi incomoda din mai multe motive, de aceea orice persoana isi doreste sa il poarte cat mai putin timp si sa obtina cele mai bune rezultate, cu ajutorul celui mai bun cabinet de ortodontie din Braila. Poti gasi un bun ortodont la una dintre clinicile stomatologice din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Adorable D.
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Preturi bune
 • Lucrari de calitate
 • Aparatura moderna
 • Uneori exista intarzieri fata de ora programata
SteliDental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Tratamente stomatologice de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Lucrari fara durere
Hyperdent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Competenta si rabdarea medicilor
 • Atitudine prietenoasa si profesionista
 • Manopere de buna calitate
 • Lucrari complexe
 • Unii pacienti reclama probleme cu unul dintre doctori si un tratament superficial
Dental Pulse
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Echipa tanara si bine pregatita
 • Atentia si grija manifestat in timpul lucrului
 • Amabilitatea personalului
 • Frica de dentist este eliminata
Estet Dent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalismul si dedicarea medicilor
 • Amabilitatea si empatia fata de pacienti
 • Curatenia din interior
 • Uneori timpul de asteptare este mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici cu servicii de ortodontie din Braila

De cele mai multe ori, problemele de pozitionare a dintilor au diferite particularitati, iar solutiile oferite de un specialist in ortodontie in Braila vor fi personalizate in functie de pacient. Poti avea avantajul celui mai potrivit aparat dentar pentru nevoile tale, daca alegi serviciile uneia dintre clinicile din urmatorul clasament.

1. Adorable Dentistry

Adorable Dentistry din Braila este o clinica moderna, primitoare, cu dotari de ultima generatie, in care pacientii pot conta pe serviciile de calitate in toate specializarile medicinei dentare, inclusiv in ortodontie. Echipa tanara, dinamica si amabila alcatuita din sase medici stomatologi, trei asistenti si doi receptioneri isi propune sa asigure servicii integrate la standarde inalte.

Lista de preturi este afisata pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie la ortodont in Braila, pacientul va plati suma de 120 de lei. Un aparat ortodontic fix are un pret de 1.800-3.000 de lei, in functie de materialul folosit. Pentru un aparat mobil, se va achita suma de 1.800 lei.

Pacientii apreciaza in recenziile lasate serviciile acestei clinici din Braila, pe care o considera de nota 10. Ei au remarcat locatia ultracentrala, personalul cu un grad inalt de profesionalism, priceput si amabil, calitatea lucrarilor, aparatura moderna si preturile decente. Unii clienti sustin ca au avut de asteptat zeci de minute inainte sa intre in cabinetul medicului.

Vezi parerile pacientilor despre Adorable Dentistry
Vezi Pareri

2. SteliDental

Clinica SteliDental din Braila este o alegere excelenta în materie de servicii stomatologice premium complete, in care se include si ortodontia. Cabinetul se remarca prin tratamente de buna calitate, executate in conditii de maxima siguranta, igiena si confort pentru pacienti, de catre un personal competent, aflat in permanenta formare prin participarea la cursuri si conferinte organizate atat in tara, cat si in strainatate.

O consultatie la ortodont costa 100 de lei. Pretul pentru un aparat dentar fix variaza intre 2.500 si 3.800 lei, iar pentru un aparat mobil se va plati 1.000 de lei.

Clientii care au beneficiat de consultatii si tratamente la aceasta clinica apreciaza serviciile de calitate, echipamentele performante, profesionismul medicilor, empatia si respectul fata de pacienti, ambientul placut si lucrarile fara durere.

3. Hyperdent

Clinica Hyperdent din Braila reprezinta de fapt cele trei cabinete stomatologice ale medicului Dr. Petru Trifautanu, localizate in trei zone ale orasului Braila, in care se poate beneficia de servicii stomatologice diverse, intre care si ortodontia.

O consultatie la cunoscutul ortodont din Braila are pretul de 120 de lei. Pentru un aparat dentar fix, pacientul va plati intre 2.000 si 3.000 de lei, iar pentru un aparat mobil va achita 1.500 de lei.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile acesteia in rezenziile lasate pe Google. Ei subliniaza competenta si rabdarea medicilor, manoperele de foarte buna calitate, lucrarile complexe, atitudinea prietenoasa. Exista si pacienti care au avut experiente neplacute cu unul dintre medici si lucrari executate cu superficialitate.

4. Dental Pulse

Dental Pulse din Braila este o clinica fondata de medicul implantolog dr. Stefan Chiscop, cu o vasta experienta in domeniu, care a reunit in jurul sau o echipa de profesionisti in medicina dentara, care pun la dispozitia pacientilor, tratamente complexe si complete de ortodontie, implantologie, chirurgie dentara, radiologie digitala s.a.

Tarifele sunt publicate pe site-ul clinicii. O consultatie la ortodontie are pretul de 150 de lei. Pretul pentru un aparat ortodontic fix este cuprins intre 2.600 si 3.800 de lei, iar pentru un aparat dentar mobil, pacientul va plati 1.100 lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii sunt multumiti de experientele avute aici. Ei remarca profesionalismul medicilor, echipa tanara si bine pregatita, atentia si grija manifestate in timpul lucrului, amabilitatea lor, datorita carora frica de dentist este eliminata.

5. Estet Dent

Servicii specializate de ortodontie in Braila pot fi accesate si la Clinica Estet Dent, cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata serviciilor stomatologice. Infiintata in 2003, clinica pune accent pe calitatea actului medical, pe formarea continua a personalului si pe confortul pacientului, care nu trebuie sa resimta durere sau frica pe scaunul dentistului.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie la aceasta clinica este de 120 de lei. Pentru un aparat dentar fix, pacientul va plati in functie de material, intre 2500 si 3500 de lei, iar pentru un aparat mobil va achita 1800 de lei.

Parerile pacientilor, exprimate cu ajutorul recenziilor de pe Google, consemneaza in general experiente placute la aceasta clinica. Sunt remarcate profesionalismul, dedicarea, amabilitatea si empatia personalului, curatenia din interior. Sunt si pacienti care sustin ca au avut mult de asteptat pana sa intre la medic.

Concluzii

Medicii specializati in ortodontie din Braila asigura servicii de calitate, consiliere si solutii adaptate problemelor fiecarui pacient, pentru rezolvarea anomaliilor legate de pozitia dintilor, care duc adesea la imposibilitatea unei igiene corespunzatoare sau la probleme digestive, legate de masticatia deficitara. Rezultate uimitoare, prin montarea unor dispozitive ortodontice specializate se pot obtine de catre copii si adolescenti, dar si de persoanele de varsta matura, la o clinica stomatologica de top, din clasamentul de mai sus.