Meniu

Ortodontie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un ortodont in Buzau si probabil ca ai identificat deja cateva clinici si cabinete stomatologice unde poti sa accesezi tratamente de indreptare a dintilor. Apoi te-ai dat seama ca nu este cea mai usoara sarcina sa alegi intre clinicile din oras care ofera servicii de ortodontie. Daca te afli in aceasta situatie, atunci articolul de mai jos este scris chiar pentru tine.

Vei gasi aici informatii utile despre cele mai bune clinici in care activeaza specialisti in ortodontie, preturile practicate de acestea si parerile pacientilor tratati in cabinetele din Buzau, detalii care te vor ajuta sa alegi in cunostinta de cauza ortodontul de care ai nevoie.

Unde gasesti un bun ortodont in Buzau?

Cautarile tale pentru cele mai bun ortodont din Buzau sunt pe deplin justificate, in fond indreptarea dintilor este o problema foarte serioasa, care presupune o investitie de timp si bani, pe care vrei sa le cheltuiesti cat mai eficient. In tabelul de mai jos gasesti cele mai bune clinici spre care sa te indrepti pentru o investitie in zambetul tau si in sanatatea danturii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Swiss Dental
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal profesionist, prietenos si atent
 • Experienta placuta la dentist
 • Mana usoara a medicilor
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Sanmedica Dent
600 Ron
 • Pret Consultatie 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente la superlativ
 • Ambient frumos amenajat
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Central Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici tineri si entuziasti
 • Profesionalism si grija fata de pacient
 • Instrumente de calitate
 • Teama de dentist este eliminata
Denttaglio Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul si daruirea medicilor
 • Experienta placuta la ortodont
 • Cele mai bune solutii in indreptarea dintilor
 • Proceduri de precizie executate la microscop
 • Preturi ridicate
Dentas
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea foarte buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Curatenia din cabinete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor unde poti gasi un medic ortodont in Buzau

Multe pot fi criteriile in alegerea unui ortodont in Buzau, dar in sectiunea urmatoare a articolului le vei gasi pe cele mai relevante, legate de prestigiul si standardele clinicilor in care activeaza, de preturile practicate si de nivelul de satisfactie al pacientilor care au beneficiat de serviciile lor.

1. Swiss Dental

Ai nevoie de aparate fine si precizie de ceasornic in aplicarea unui tratament la ortodont, de aceea te-ai putea adresa medicilor de la Clinica romano-elvetiana Swiss Dental din Buzau, cu o experienta de aproape 25 de ani pe piata serviciilor stomatologice si o abordare moderna a diagnosticului si interventiilor de medicina dentara. Clinica ofera servicii integrate in toate ramurile stomatologiei si investigatii radiologice si proceduri efectuate cu tehnologie de ultima generatie.

De pe site-ul prietenos cu utilizatorul se poate accesa lista de tarife practicate aici. O consultatie de specialitate in ortodontie te va costa 150 de lei. Preturile pentru un aparat dentar fix variaza de la 2500 de lei la 3500 de lei.

Pacientii clinicii se declara in mare parte multumiti de serviciile oferite aici. Sunt mentionate printre punctele forte: personalul profesionist, prietenos si atent, experienta placuta la dentist, mana usoara a medicilor, tratamente eficiente, aparatura moderna. Sunt si pacienti care au declarat ca preturile clinicii sunt exagerate si ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului la care isi facusera programare.

Vezi parerile pacientilor despre Swiss Dental
Vezi Pareri

2. Sanmedica Dent

Variantele pentru un bun ortodont in Buzau nu se opresc insa la serviciile unei singure clinici. La Sanmedica Dent poti gasi raspunsul pentru cautarile tale. Clinica este proiectul medicului stomatolog dr. Viorica Dima, coordonatoarea cabinetului infiintat in 2012. Intre timp, diversificarea si extinderea serviciilor, un personal format din 7 medici, un igienist si 4 asistente au transformat cabinetul intr-o clinica moderna, cu un design-ul interior elegant, care contribuie la o atmosfera relaxanta.

De pe site-ul clinicii se poate afla in ce consta intreaga gama de prestatii stomatologice si care este pretul fiecaruia dintre acestea. O consultatie de specialitate la ortodont, cu fotografii intraorale si profil, amprente orale, inregistrare modele de studiu si plan de tratament te va costa 600 de lei. Aparatul dentar fix are un pret de 5700 de lei.

Pacientii multumiti au lasat putine recenzii pentru aceasta clinica. Aspectele pozitive amintite sunt: serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, tratamente la superlativ si ambient frumos amenajat.

3. Central Dent

Cabinetul Central Dent din Buzau activeaza o echipa de medici care acopera orice ramura din medicina dentara, respectiv stomatologie generala, endodontie, ortodontie, protetica, implantologie, inhalosedare, chirurgie dento-alveolara, chirurgie oro-maxilo-faciala, chirurgie plastica reconstructiva. Cabinetul a fost infiintat de regretatul medic profesor dr. Valeriu Bistriceanu, iar acum personalul este coordonat de dr. Adrian Bistriceanu, doctor in medicina dentara. Cabinetul este sustinut si prin serviciile Centrului radiologic Razedent si ale Laboratorului de tehnica dentara Extent Dental din oras.

Preturile pentru consultatii si tratamente sunt publicate pe site-ul web al cabinetului. Pentru o consultatie la ortodont vei plati 100 de lei. Aparatul dentar fix are un pret intre 2200 de lei si 3500 lei.

Pacientii cabinetului Central Dent sunt multumiti de serviciile prestate de medicii de aici. Sunt apreciate profesionalismul si grija cu care lucreaza, tineretea si entuziasmul medicilor, instrumentele de calitate si faptul ca frica de dentist este eliminata aici.

4. Denttaglio Clinic

Standardele ridicate practicate de Denttaglio Clinic in Capitala sunt disponibile acum si pentru locuitorii din Buzau la aceasta clinica dentara care pune la dispozitia pacientilor servicii complexe de stomatologie, implantologie si ortodontie. Servicii integrate, aparatura de ultima generatie, pentru proceduri de o calitate imbunatatita si timp de asteptare minim sunt printre aspectele care recomanda Denttaglio in Buzau.

Preturile consultatiilor si tratamentelor stomatologice de la aceasta clinica sunt postate pe site-ul web. Pentru o consultatie in ortodontie, pretul este de 200 de lei. Instalarea unui aparat dentar fix te poate costa de la 2800 de lei la 3500 de lei.

Cele cateva recenzii detaliate ale pacientilor consemneaza experiente placute si pline de satisfactie la dentist. Sunt apreciate profesionalismul si daruirea medicilor, comunicarea excelenta cu ortodontul, identificarea celor mai bune solutii in indreptarea dintilor, lucrul la microscop, care presupune o precizie crescuta in interventii. Unii pacienti sunt nemultumiti de preturile de aici, pe care le considera mari.

5. Clinica Dentas

O echipa de 3 medici, dintre care un ortodont, un chirurg implantolog si un specialist in stomatologie generala ofera de peste 10 ani la Clinica Dentas din Buzau diverse servicii si tratamente stomatologice, la standarde de inalta calitate si solutii personalizate pentru problemele fiecarui pacient. Aparatura de ultima generatie si cursurile de perfectionare continua pe care le urmeaza medicii sunt argumente ale preocuparii pentru actul medical si ale grijii fata de pacienti.

O consultatie la medicul ortodont are pretul de 150 de lei, iar pentru montarea unui aparat dentar fix, vei plati o suma cuprinsa intre 2500 si 3500 de lei.

Putinii pacienti care au scris recenzii pentru aceasta clinica recomanda calitatea foarte buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului si curatenia din cabinete.

Concluzii

Daca in cazul altor tratamente stomatologice, rezultatele obtinute contribuie in special la sanatatea dintilor, indreptarea danturii presupune rezultate vizibile, in urma unor proceduri complexe, in care se folosesc dispozitive speciale, de aceea experienta cu un bun ortodont in Buzau este deosebit de importanta, iar evaluarea rezultatelor se poate face usor de catre pacient.

Poti face un prim pas catre zambetul pe care ti-l doresti mergand la o consultatie de ortodontie la una dintre clinicile dentare de top din Buzau. Alegerea ei iti va fi inlesnita cu siguranta de informatiile din articolul pe care tocmai l-ai parcurs si care ti-a lamurit multe necunoscute legate de servicii, preturi si gradul de multumire a pacientilor care au calcat pragul acestor cabinete stomatologice.