Meniu

Ortodontie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la o consultatie de ortodontie in Focsani? Daca raspunsul este afirmativ, continua sa citesti articolul pentru a vedea care sunt cele mai bune clinici stomatologice unde se ofera si servicii din specializarea ortodontie.

Purtarea aparatului dentar corecteaza problemele de ocluzie si aliniaza dintii care au o pozitie nefireasca pe arcada, ceea ce se traduce intr-un zambet fara probleme. Daca locuiesti in Focsani si te intereseaza tratamentul ortodontic, alege una dintre clinicile dentare cu o reputatie buna, unde primeaza raportul bun calitate-pret si unde medicii se remarca prin experienta.

Unde poti merge pentru consultatia de ortodontie in Focsani?

Consultatia la un specialist in ortodontie este primul pas inainte de alegerea aparatului dentar propriu-zis, iar numeroase cabinete si clinici stomatologice din Focsani au in echipa un profesionist in aceasta ramura a medicinei dentare. Pentru a il identifica pe cel mai bun pentru tine, iti propunem sa consulti tabelul de mai jos, unde sunt prezentate clinicile care se bucura de aprecierea celor mai multi pacienti si tariful pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Art Dentistry
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Programarile se respecta
Dentrust
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
Dr. Balica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice calitative
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Clinica moderna
 • Curatenie
Althea
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente stomatologice eficiente
 • Personal cu experienta
 • Curatenie
 • Tehnologii moderne
Doctor de zambete
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Empatie
 • Atmosfera vesela, pozitiva
 • Decor placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica stomatologica pentru consultatia de ortodontie in Focsani?

Pretul consultatiei de ortodontie variaza de la o clinica stomatologica la alta, lucru valabil si in Focsani. Pe langa tarife, mai sunt importante si alte aspecte atunci cand iti alegi medicul ortodont, precum calitatea serviciului si atitudinea acestuia, tinand cont ca e vorba despre o colaborare pe termen lung.

Clasamentul de mai jos iti prezinta mai multe detalii despre clinicile stomatologice de top unde poti gasi un ortodont in Focsani, astfel incat sa iti fie mai usor sa faci o alegere potrivita pentru nevoile si bugetul tau:

1. Art Dentistry

Art Dentistry este una dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Focsani, unde poti beneficia de consultatie de ortodontie si tratamente din mai multe ramuri ale medicinei dentare. Clinica a fost infiintata in 2010, cu obiectivul de a creste permanent calitatea serviciilor oferite si de a adopta ultimele tehnologii din domeniu. Modernizarea este unul dintre principiile in jurul carora graviteaza activitatea echipei medicale din aceasta clinica, formata din specialisti care lucreaza la standarde inalte de calitate.

La Art Dentistry, consultatia de ortodontie costa 200 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile acestei clinici stomatologice, unde spun ca au beneficiat de calitatea rezultatelor si de profesionalism din partea medicilor, care sunt bine pregatiti. Pacientii apreciaza faptul ca programarile se respecta si spun ca au ramas cu o impresie foarte buna dupa ce au beneficiat de tratamente acolo.

Vezi parerile pacientilor despre Art Dentistry
Vezi Pareri

2. Dentrust

Pentru servicii complete de stomatologie generala, inclusiv din ramura ortodontiei, te poti adresa clinicii dentare Dentrust din Focsani. O gama larga de investigatii si proceduri este asigurata de o echipa numeroasa de medici dentisti, care mizeaza pe comunicare si colaborare in elaborarea planurilor de tratament. Acestia preiau cazuri dintre cele mai complexe si asigura o calitate inalta a actului medical, sustinuta de folosirea unor echipamente de ultima generatie. La aceasta clinica, au fost deja efectuate peste 900 de tratamente ortodontice.

Consultatia de ortodontie are tariful de 150 lei.

Foarte multe persoane si-au exprimat parerea in mediul online despre aceasta clinica. Serviciile sunt de inalta calitate, la fel si conditiile oferite. Personalul este apreciat pentru profesionalism, seriozitate, promptitudine si amabilitate. Curatenia este un alt punct forte, la fel si atmosfera placuta din clinica. In plus, medicii folosesc aparatura moderna. Desi feedback-ul este in mare parte pozitiv, exista si pacienti care spun ca preturile sunt destul de mari.

3. Dr. Balica

O alta optiune foarte buna din Focsani in vederea efectuarii consultatiei de ortodontie este cabinetul stomatologic DavaDent, unde profeseaza dr. Andrei Balica si dr. Ana Balica, amandoi avand competente in domenii multiple ale medicinei dentare. Inca de la debutul activitatii, scopul acestui cabinet a fost de a oferi cele mai noi tratamente din sfera stomatologica si de a investi in educatia continua, ceea ce se reflecta prin interesul fata de seminariile si conferintele pe tema sanatatii orale.

Consultatia de ortodontie si planul de tratament costa 100 lei la acest cabinet.

Majoritatea pacientilor sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor, mentionand in recenziile lor ca medicii sunt bine pregatiti si caracterizati de profesionalism. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura noua.

4. Althea

Clinica de medicina dentara Althea este o optiune foarte buna pentru pacientii din Focsani care au nevoie de servicii de ortodontie. Aici este disponibila o paleta completa de aparate dentare, ceea ce ofera flexibilitate in alegerea aparatului potrivit, care se face alaturi de medicul ortodont. Lista de servicii acopera mai multe domenii ale stomatologiei, iar personalul pune in prim-plan calitatea procedurilor si a rezultatelor obtinute de pacienti in urma tratamentelor.

Pretul unei consultatii de ortodontie la Althea este de 150 lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici pentru tratamente stomatologice au oferit in mediul online calificative maxime, ceea ce denota ca sunt multumiti de calitatea serviciilor si de interactiunea cu personalul. Sunt foarte apreciate curatenia si folosirea unor tehnologii noi, precum si profesionalismul de care dau dovada medicii.

5. Doctor de Zambete

Doctor de Zambete este una dintre clinicile stomatologice din Focsani unde se pune accent deosebit pe calitatea superioara a actului medical, iar serviciile complete de ortodontie sunt puse la dispozitie de medici specialisti in acest domeniu. Pentru a reusi sa asigure succesul tratamentelor si calitatea fiecarei proceduri, colectivul din aceasta clinica este permanent conectat la ultimele noutati din stomatologie. Este disponibila o gama variata de aparate dentare, iar confortul pacientilor este asigurat inclusiv prin folosirea celor mai performante tehnologii.

Privitor la tarife, o consultatie de ortodontie costa 150 lei.

Personalul din aceasta clinica este foarte bine pregatit, amabil si empatic. Asa reiese din opiniile pacientilor, care apreciaza clinica inclusiv din punct de vedere al decorului si atmosferei vesele, pozitive. Seviciile sunt de calitate, iar medicii lucreaza cu pasiune si sunt implicati.

Concluzii

Consultatia de ortodontie si tratamentul cu aparat dentar pot fi efectuate la numeroase clinici dentare din Focsani, care se bucura de o reputatie buna si de aprecierea multor pacienti.

Clinicile de top ofera servicii inalt calitative si asigura un raport bun calitate-pret, acestea fiind principalele criterii in functie de care majoritatea persoanelor aleg o clinica stomatologica, indiferent ca au nevoie de tratament ortodontic sau de rezolvarea altor probleme dentare.