Meniu

Ortodontie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Calitatile celui mai bun ortodont din Ploiesti sunt percepute diferit, de la pacient la pacient, asa ca nu se poate spune ca exista un medic care sa fie mult mai priceput decat altii. In timp ce unii specialisti exceleaza la capitolul comunicare, altii sunt mai putin deschisi cu pacientii, dar isi fac treaba intr-un mod profesionist.

Tratamentul ortodontic este un serviciu la care toti locuitorii orasului Ploiesti pot sa apeleze, indiferent ca este vorba de pacienti tineri sau in etate. Exista un mit conform caruia adultii nu vor putea beneficia de efectele aparatului dentar, ceea ce este fals. Aparatul dentar poate fi introdus in viata unei persoane chiar si mai tarziu.

Cat costa serviciile unui medic ortodont in Ploiesti?

In tabelul de mai jos exista informatii cu privire la costul serviciilor unui medic ortodont din Ploitesti, in acest caz fiind vorba de aparatul fix metalic. Spre deosebire de aparatul mobil, acesta nu poate fi indepartat fara interventia unui medic dentist, asa ca reprezinta o optiune populara pentru pacientii care au nevoie de o solutie cat mai eficienta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Vidadental
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Clinica avansata din punct de vedere tehnologic
 • Echipa profesionista, amabila si atenta la nevoile pacientilor
 • Investitii in educatie profesionala
 • Laboratoare certificate
 • Diverse variante de tratament
Dr. Dumitrescu
2.470 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.470 Ron/arcada
 • Aparatura performanta
 • Focus pe pacient
 • Servicii de calitate
 • Tratament individualizat
 • Gama variata de aparate ortodontice
Hollywood Smile
2.900 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.900 Ron/arcada
 • Medici cu pregatire internationala
 • Materiale de calitate superioara
 • Laborator dentar propriu
 • Planuri de tratament pentru toata familia
Dr. Bogdan Rizea
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Medici specializati
 • Abordare prietenoasa
 • Situata in centrul Ploiestului
 • Tratament in functie de posibilitatile financiare
InaDent
2.400 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.400 Ron/arcada
 • Materiale de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Echipa formata din medici tineri
 • Probleme cu programarile online
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate gasi un medic ortodont in Ploiesti

Numarul clinicilor la care un pacient se poate duce pentru a discuta cu un ortodont de specialitate in Ploiesti este destul de mare, asa ca topul de mai jos serveste drept punct de pornire pentru cei care nu stiu de unde sa inceapa cautarile. In functie de pret, aparatura si experientele pe care alti oameni le-au avut inaintea lor la clinica respectiva, se vor putea decide asupra unui loc in care sa mearga pentru a urma tratamentul de care au nevoie.

1. Vidadental

Clinica stomatologica la care oamenii pot apela cu incredere la un specialist ortodont in Ploiesti este Vidadental, unde isi desfasoara activitatea Dr. Raluca Grigore. Echipa de medici specialisti atent pregatiti, laboratoarele certificate si materialele de calitate asigura eficienta serviciilor prestate in cadrul clinicii. Prioritatea ei este sa investeasca in educatia profesionala, astfel incat medicii sa-si actualizeze in mod constant informatiile, pentru ca doar in acest fel vor fi la curent cu inovatiile din domeniu. De asemenea, pentru o colaborare cat mai placuta intre medic si pacient, se va elabora de fiecare data un plan personalizat. Oamenii vor avea de ales intre aparate ortodontice din metal, ceramica, safir si modelul icognito.

Tratamentul ortodontic prin intermediul unui aparat fix metalic costa 2500 de lei pe arcada.

Opiniile cu privire la clinica Vidadental sunt in mod predominant pozitive, iar aspectele pe care le-au observat cei mai multi oameni in timpul vizitei lor au fost profesionalismul, atitudinea prietenoasa si grijulie fata de pacient si calitatea serviciilor. Aparatul dentar este pentru toate varstele, asa ca adultii, adolenscentii si copiii pot beneficia de un zambet stralucitor, urmand tratamentul pe care echipa de medici il va pregati pentru ei.

Vezi parerile pacientilor despre Vidadental
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Mugur Dumitrescu

Pacientii care viziteaza clinica Dr. Dan Mugur Dumitrescu din Ploiesti vor avea posibilitatea sa aleaga un tratament ortodontic care sa li se potriveasca, multumita numarului de optiuni. Filosofia clinicii se bazeaza pe faptul ca fiecare pacient este unic, asa ca tratamentul pe care il primeste trebuie sa reflecte acest lucru. Succesul personal sau profesional se poate realiza doar prin mentinerea unor standarde inalte de calitate si profesionalism. Pentru a-si face o idee clara despre aparatul dentar pe care urmeaza sa-l poarte, pacientii pot opta si pentru serviciul de model de studiu, pe langa consultatia primara.

Pretul aparatului ortodontic fix metalic este de 2470 de lei pentru o arcada.

Dupa cum marturisesc si pacientii prin intermediul recenziilor pe care le scriu, clinica Dr. Dan Mugur Dumitrescu este un loc care inspira incredere tuturor celor care aleg sa apeleze la serviciile sale impecabile. Echipa de medici nu este singura care iese in evidenta, intrucat instrumentele si materialele utilizate in timpul tratamentelor sunt de o calitate superioara.

3. Hollywood Smile Center

La clinica stomatologica Hollywood Smile Center, oamenii vor gasi o echipa medicala de top, care ofera, printre altele, si servicii de ortodontie in Ploiesti. Dupa o consultatie cu un medic specialist, pacientii vor putea alege aparatul care le aduce cele mai multe beneficii, indiferent ca este vorba de cel metalic, de safir sau mobil. Membrii echipei au fost instruiti la nivel international si pe parcursul carierei lor, au reusit sa capete o ampla experienta, tratand chiar si cele mai complexe cazuri. Materialele si produsele de calitate ii ajuta pe medici sa ofere servicii de standarde inalte, astfel incat pacientii sa plece cu un zambet pe buze din clinica, multumita rezultatelor.

Pentru tratamentul ortodontic cu aparat fix metalic, pacientul o sa plateasca 2900 de lei pe arcada.

Calitatea serviciilor prestate la clinica se vede si din numarul de experiente pozitive pe care le-au avut pacientii in timpul tratamentelor. Cei mai multi dintre ei aduc in discutie rezultatele pe care le-au obtinut, ca urmare a vizitei la aceasta clinica si o recomanda tuturor celor care au nevoie de servicii de stomatologie de calitate.

4. Dr. Bogdan Rizea

Un alt loc in care persoanele care au nevoie de servicii stomatologice pot gasi un medic ortodont in Ploiesti este clinica Dr. Bogdan Rizea. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Raluca Athanasiu, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. In functie de nevoile pacientilor, ei vor putea alege intre aparatele mobile si functionale, cele dentare fixe, linguale si invizibile. Bineinteles, doar pentru ca urmeaza un tratament ortodontic, nu inseamna ca toate problemele vor disparea de la sine, intrucat pacientii trebuie sa aiba grija de igiena lor orala cu mai multa seriozitate ca inainte. In cadrul tratamentului vor fi aduse in discutie toate informatiile de care o persoana are nevoie pentru a-si incepe viata cu aparat dentar.

Tratamentul ortodontic cu aparat fix metalic costa 2500 de lei.

Opiniile pacientilor cu privire la clinica Dr. Bogdan Rizea sunt in cea mai mare parte pozitive si fac referire la experienta unica de care au parte toti cei care aleg serviciile de aici. Gradul ridicat de profesionalism si comunicarea constanta ii determina pe multi oameni sa se intoarca de fiecare data cand se confrunta cu problema de natura stomatologica, sau pentru un simplu control de rutina, pentru ca stiu ca vor avea parte de servicii corecte.

5. Inadent

Pentru cei care planuiesc sa se duca la o consultatie in vederea obtinerii tratamentului ortodontic in Ploiesti, clinica Inadent vine cu solutii personalizate pentru pacienti. Multumita materialelor de inalta calitate si echipei bine pregatite si specializate, serviciile prestate in cadrul clinicii se dovedesc a fi schimbarea de care pacientii aveau nevoie pentru o igiena orala sanatoasa. Investitiile realizate cu ajutorul fondurilor europene ii ajuta pe medici sa creeze conditiile optime pentru tratamentul de care au nevoie pacientii. Medicii din cadrul echipe sunt prezenti in mod periodic la congrese si simpozioane, pentru a-si actualiza informatiile si tehnicile.

Pretul aparatului fix metalic pe o arcada este de 2400 de lei.

Cei mai multi pacienti apreciaza clinica Inadent pentru atmosfera primitoare care ii intampina odata ce pasesc in ea. Medicii care isi desfasoara activitatea aici isi cunosc meseria, asa ca stiu ce trebuie sa faca pentru ca un pacient sa aiba parte de cele mai bune rezultate cu putinta. Serviciile de care au beneficiat oamenii sunt de calitate, iar medicii explica tot ce urmeaza sa se intample, pentru ca pacientilor sa nu le fie teama de proces.

Concluziile noastre

In final, clinicile la care persoanele interesate pot gasi un ortodont in Ploiesti se diferentiaza prin preturi, dotari si personal. Chiar daca pretul este acelasi in doua locuri diferite, nu inseamna ca si experienta o sa fie aceeasi, asa ca viitorii pacienti trebuie sa aleaga un loc care sa le inspire incredere si un nivel ridicat de confort.