Meniu

Ortodontie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indreptarea dintilor nu este doar o problema de estetica, avand implicatii si asupra nutritiei si a sanatatii in general, iar un ortodont din Targu Jiu iti poate spune cu siguranta care este solutia optima de tratament. Daca citesti acest articol, inseamna ca ai identificat deja o deficienta de pozitionare a danturii si aceasta te deranjeaza de ceva timp.

Cu cat mai devreme ajungi la un cabinet stomatologic cu servicii de ortodontie, cu atat mai bine, iar informatiile urmatoare te vor ajuta sa identifici un specialist bun in Targu Jiu pe care sa contezi pentru rezolvarea problemelor cauzate de pozitia deficitara a dintilor.

Unde gasesti un bun ortodont in Targu Jiu?

Te intrebi de ceva vreme unde sa mergi la un ortodont in Targu Jiu si tocmai ai realizat ca raspunsul trebuie sa vina in urma unei documentari temeinice, in fond este vorba despre zambetul tau si nu vrei sa pierzi nici timp, nici bani pentru a experimenta care este mai bun. La oricare dintre cabinetele si clinicile din tabelul de mai jos ai putea gasi stomatologul specializat in ortodontie de care ai nevoie.

Topul clinicilor/cabinetelor unde poti merge la ortodont in Targu Jiu

Alegerea unui bun ortodont in Targu Jiu va tine intotdeauna cont de criterii precum calitatea serviciilor oferite de clinica sau cabinetul in care activeaza, compatibilitatea intre tarifele practicate si bugetul alocat problemelor dentare si parerile pacientilor care au fost tratati de medicul respectiv. Vei gasi in sectiunea urmatoare informatii bine documentate despre toate aceste aspecte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Perfect Touch
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Experiente placute la dentist
 • Medici caracterizati de profesionalism si pasiune pentru meserie
 • Lucrari bine executate
 • Personal amabil
 • Tehnologie performanta
 • Preturi bune
 • Atmosfera primitoare
Hevadent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si implicat
 • Igiena si curatenia la superlativ
 • Pacientii nu au mai simtit frica de dentist aici
 • Timp mare de asteptare pentru unii pacienti
Dr. Petrescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cel mai bun medic din oras
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Punctualitate
 • Curatenie impecabila
Miodent Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii integrate din toate ramurile stomatologiei
 • Profesionalismul si empatia medicilor
 • Tratamente la standarde ridicate
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
Mad Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Experiente placute la dentist
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
 • Amabilitatea personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Perfect Touch

Daca esti in cautarea unui ortodont bun in Targu Jiu, il poti gasi la Clinica Perfect Touch, o unitate stomatologica de top care dispune de o gama larga de servicii si laborator propriu de tehnica dentara. Tehnologia revolutionara CEREC CAD-CAM cu scanner intra-oral de care poti beneficia la aceasta clinica presupune multiple aplicatii atat în diagnosticare, cat si in tratamentul problemelor de protetica, implantologie si ortodontie.

O consultatie de ortodontie costa 120 de lei la aceasta clinica din Targu Jiu.

Putinele recenzii scrise pentru aceasta clinica au consemnat experiente placute la dentist. Pacientii vorbesc despre profesionalismul si pasiunea pentru meserie a medicilor, amabilitatea intregului personal, lucrarile bine executate, tehnologia performanta. De asemenea, sunt amintite preturile avantajoase si atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Perfect Touch
Vezi Pareri

2. Hevadent

Centrul Stomatologic Hevadent si-a deschis portile in anul 2008, avand de atunci mii de persoane tratate in cabinetele sale, pentru problemele de stomatologie generala, implantologie, ortodontie, parodontologie, cosmetica dentara si pedodontie. Deosebit de utile pacientilor sunt serviciile integrate de radiologie dentara si laboratorul propriu de tehnica dentara. Clinica dispune de o echipa alcatuita din 8 medici, 1 tehnician dentar si 2 asistente.

Lista tarifelor figureaza in structura site-ului prietenos cu utilizatorul. Pentru o consultatie la medicul specialist ortodont vei achita 100 de lei.

Pacientii acestei clinici se declara in general multumiti de experienta avuta aici. Ei spun ca au beneficiat de servicii de calitate, ca personalul este bine pregatit, amabil si implicat, ca igiena si curatenia sunt la superlativ si ca nu au mai simtit frica de dentist pe scaunul de tratament. Sunt si recenzii care consemneaza nemultumiri legate de preturile mari si de timpul de asteptare peste ora programarii.

3. Dr. Petrescu Laurentiu

Cand cauti un ortodont bun in Targu Jiu, te vei bucura sa afli ca ai mai multe optiuni privind accesarea unor servicii de indreptare a dintilor in orasul tau. Una dintre acestea este Cabinetul Esthetyc Dental al medicului stomatologie dr. Laurentiu Petrescu. O echipa specializata alcatuita din 3 medici, 2 asistente, asigura servicii de implant, ortodontie, chirurgie dentara, protetica, profilaxie si estetica dentara. Tot aici vei avea posibilitatea realizarii unei radiografii dentare 3D.

Pretul unei consultatii de ortodontie la acest cabinet este de 100 de lei.

Pacientii din Targu Jiu care si-au rezervat din timpul lor sa scrie recenzii la acest cabinet declara ca medicul Laurentiu Petrescu este cel mai bun din oras, ca aici au gasit servicii de calitate si profesionalism, punctualitate, atentie pentru detalii si curatenie impecabila.

4. Miodent Clinic

La Miodent Clinic Targu Jiu vei gasi o echipa alcatuita din 6 medici si 5 asistente, care ofera servicii complete de implantologie, protetica, ortodontie, endodontie, chirurgie, pedodontie, estetica dentara si radiologie dentara. Personalul medical bine pregatit ofera solutii personalizate de tratament, proceduri nedureroase realizate cu tehnologie de top si materiale de calitate.

Preocuparea pentru pacienti se reflecta si in structura unui site intuitiv, pe care poti identifica usor lista de preturi pentru servicii. O consultatie la medicul ortodont va fi taxata cu suma de 100 de lei.

Pacientii apreciaza mai aspecte pozitive ale activitatii Miodent Clinic. Printre acestea, recenziile amintesc prezenta tuturor serviciilor stomatologice in acelasi centru, profesionalismul si empatia medicilor, standardele ridicate de tratament, curatenia si preturile accesibile.

5. Mad Dent

La clinica Med Dent din Targu Jiu lucreaza in regim de colaborare medicul dr. Stefania Dinu, dentist si medic specialist ortodont si ortoped dento-facial, asistent universitar si doctor in medicina dentara, deci problemele tale de indreptare a dintilor vor fi pe maini bune aici. Clinica a luat fiinta in anul 2011 si beneficiaza de dotari moderne de ultima generatie achizitionate prin fonduri europene.

Pretul unei consultatii de ortodontie este de 100 de lei.

Pacientii au apreciat serviciile acestei clinici prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei mentioneaza experiente placute, tratamente eficiente, aparatura de ultima generatie si amabilitatea personalului.

Concluzii

Decizia de a merge la ortodont in Targu Jiu vine la pachet cu alegerea celui mai bun specialist care sa gaseasca solutia optima prin care dintii tai sa dobandeasca o pozitie corecta, cat mai rapid si eficient, cu minimum de cheltuieli implicate, daca este posibil. Vestea buna este ca poti alege intre serviciile de ortodontie ale mai multor clinici stomatologice de top din oras, in care activeaza medici profesionisti, care lucreaza cu aparatura de calitate si care au tratat pana astazi sute de pacienti multumiti, care si-au rapit din timp sa isi impartaseasca, prin intermediul recenziilor, experientele placute pe care le-au avut la dentist.