Meniu

Ortodontie Valcea 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unor servicii de ortodontie in Valcea, indiferent ca este vorba de o consultatie de specialitate sau de tratamentul cu aparat dentar propriu-zis, informatiile din acest articol te ajuta faci o alegere potrivita pentru nevoile tale! Nu toate clinicile din oras ofera acelasi tip de aparat dentar, asa ca este bine sa fii informat inainte de a te programa la consult.

In Valcea, adultii si copiii pot beneficia in egala masura de tratamentul cu aparat ortodontic. Chiar daca rezultatele se pot vedea mai repede la cei mici si la adolescenti, nu inseamna ca persoanele in varsta nu pot sa-si indrepte dintii prin intermediul aparatului dentar.

Cat costa serviciile de ortodontie in Valcea?

Poate ca ortodontia in Valcea nu este la fel de dezvoltata ca alte ramuri ale stomatologiei, dar acest lucru nu inseamna ca pacientii nu pot beneficia de o consultatie de specialitate. Folosind tabelul de mai jos, iti poti face o idee in legatura cu preturile practicate in oras, pentru a alege o clinica potrivita bugetului tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dental House
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Tratamente personalizate
 • Perfectionare continua
Fabian Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal dedicat si calificat
 • Standarde ridicate in tratamente dentare
 • Educatie medicala continua
 • Gama completa de masuri de terapie stomatologica
 • Experienta profesionala
Denta Clinic
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Medici profesionisti
 • Plan de tratament personalizat
 • Garantie de 10 ani pentru lucrari
 • Gama variata de servicii
 • Optiuni de finantare
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti gasi servicii de ortodontie in Valcea  

Exista mai multe clinici care pun la dispozitia pacientilor servicii de ortodontie in orasul Valcea, intrucat dispun, pe de-o parte, de tehnologie moderna si pe de-o alta parte, de medici specialisti in domeniu. In topul de mai jos sunt prezentate trei astfel de clinici, impreuna cu detalii relevante despre dotari si activitatea personalului medical:

1. Dental House Clinic

Oamenii care au nevoie de opinia unui specialist ortodont in Valcea au ca optiune clinica Dental House, unde isi desfasoara activitatea Dr. Delia Damian, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala si Dr. Silvana Stefan, medic rezident in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Clinica este dotata cu echipament performant, precum laserul Dioda Wiser, scannerul intraoral, microscopul dentar, etc. Cu privire la aparatele dentare pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor, acestia au de ales dintre aparatul fix metalic conventional, cel autoligaturant Damon, aparatul fix fizionomic conventional si cel fizionomic autoligaturant Damon. Alte servicii de care pot beneficia oamenii sunt activarea lunara, schimbarea arcului ortodontic, relipirea unui bracket, indepartarea aparatului, mini implantul si multe altele.

Pretul pentru o consultatie si un plan de tratament este de 100 de lei.

Exista pacienti care au apreciat atat de mult serviciile Dental House Clinic, incat au ales sa o recomande si altor persoane prin intermediul unor recenzii publicate online. In postarile respective, oamenii aduc aminte comunicarea constanta dintre personalul medical si pacient, profesionalismul si eficienta tratamentelor obtinute. Pentru multi dintre ei, frica de dentist apartine trecutului.

Vezi parerile pacientilor despre Dental House Clinic
Vezi Pareri

2. Fabian Dent  

Cabinetul stomatologic Fabian Dent a fost fondat in anul 2005 si de atunci, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tratamentele de estetica dentara, protetice si ortodontice in Valcea. Persoanele care aleg serviciile de aici beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate, in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Comunicarea dintre medic si pacient este una constanta, asa ca oamenii sunt informati cu privire la etapele tratamentului si schimbarile care pot aparea, in functie de particularitatile cazului. La cabinet, pacientii pot beneficia de tratament ortodontic cu aparatul dentar invizibil Spark Clean Aligner, care este transparent, confortabil si nu are restrictii alimentare sau de igiena.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii este de 100 de lei.

In recenziile lor, utilizatorii descriu cabinetul Fabian Dent ca fiind modern si primitor, cu oameni prietenosi, care stiu sa lucreze la cele mai inalte standarde. Profesionistii care fac parte din echipa sunt foarte atenti la nevoile pacientilor si creeaza conditiile necesare pentru o atmosfera relaxanta, in care oamenii pot uita de frica de dentist.

3. Denta Clinic

O clinica la care pacientii pot alege din mai multe tipuri de aparate ortodontice in Valcea, este Denta Clinic. Medicii din cadrul echipei isi bazeaza activitatea pe valori precum integritatea, excelenta, pasiunea, grija si colaborarea. De asemenea, au acumulat o experienta considerabila in domeniu, lucru care le permite sa puna la dispozitia pacientilor un portofoliu impresionant de servicii. In gama de servicii se afla tratamentul cu aparat ortodontic mobilizabil, aparatul ortodontic fix metalic, ceramic, gutiera pentru bruxism, cea pentru albire si contentie. Misiunea clinicii este de a oferi cele mai bune servicii stomatologice intr-o atmosfera relaxata, confortabila, menita sa depaseasca asteptarile pacientilor.

O consultatie ortodontica, in care este inclusa activarea aparatului, costa 110 lei.

Personalul medical de la Denta Clinic este apreciat pentru amabilitatea, seriozitatea si profesionalismul de care da dovada. Energia pozitiva a medicilor ii ajuta pe oameni sa se relaxeze in timpul tratamentelor stomatologice. Chiar si asa, exista pacienti care in comentariile pe care le-au lasat clinicii, au scos in evidenta faptul ca programarile nu se respecta mereu.

Concluzii

Prin urmare, daca ai nevoie de servicii de ortodontie in Valcea, clinicile din oras iti pun la dispozitie o gama variata de tratamente. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la un consult, in cadrul caruia poti afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie.