Meniu

Parodontologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile gingivale sunt afectiuni destule de comune, mai ales in randul persoanelor adulte, iar pentru diagnosticul si tratamentul adecvat trebuie sa mergi la o consultatie de parodontologie in Baia Mare. In acest oras sunt numeroase clinici bune, care pun la dispozitie aparatura si tehnologii noi, cum ar fi tratamentele laser, cu ajutorul carora se pot trata minim invaziv bolile parodontale.

Boala parodontala poate fi cauzata de multi factori si necesita o abordare terapeutica adecvata, Tehnologia laser ajuta la decontaminarea zonelor afectate si stimuleaza reatasarea dintelui de gingie, iar in unele cazuri este necesar si chiuretajul parodontal. In continuare poti afla unde sa te tratezi, in Baia Mare, daca suferi de o astfel de afectiune.

Care este pretul pentru o consultatie de parodontologie in Baia Mare

Pretul pentru o consultatie de parodontologie difera, in Baia Mare, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalLife
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Tratamente pentru intreaga familie
 • Clinica moderna
 • Cinci medici cu experienta
 • Atmosfera placuta
Megdent
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Numeroase servicii
 • Tratamente parodontale
 • Medici tineri si cu experienta
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Program flexibil
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Dentasym
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Clinica este situata in centrul orasului Baia Mare
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Medici din diverse specialitati ale medicinei dentare
 • 7 cabinete individuale
 • Cabinet de radiologie digitala
 • Posibilitatea de a plati in rate
Laser Dent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Locatie centrala
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Aparatura de noua generatie
 • Tratamente laser pentru parodontoza si alte probleme stomatologice
 • Curatenie si conditii bune
 • Punctualitate si profesionalism
Tutodent
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii pentru toate varstele
 • Echipa medicala cu experienta si care participa constant la cursuri de perfectionare
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Personal amabil si bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Baia Mare unde poti merge la o consultatie de parodontologie

Iata 5 clinici din Baia Mare, cu servicii de parodontologie, la care poti apela cu incredere la nevoie:

1. DentalLife

Clinica DentalLife este o optiune foarte buna pentru persoanele din Baia Mare care au nevoie de un tratament ce tine de parodontologie. Clinica este una moderna, specializata in tratamente profesionale si in diagnosticare avansata. Sunt cinci medici care isi desfasoara activitatea la DentaLife, specializati in stomatologie, implantologie, endodontie, ortodontie si ortopedie dento-faciala. De asemenea, se diagnosticheaza si trateaza bolile care afecteaza gingiile cu echipamentele laser.

Pretul pentru o consultatie de parodontologie este de 150 de lei, iar un tratament parodontal nechirurgical (SRP) este de 60 de lei/dinte. Mobilizarea dintilor parodontici costa 350 de lei.

Cei care s-au tratat cel putin o data in aceasta clinica stomatologica au numeroase cuvinte de lauda la adresa sa. In primul rand, este subliniat profesionalismul medicilor, faptul cum se dedica meseriei si cum ii trateaza cu empatie pe toti pacientii. Unii baimareni apreciaza si ca sunt oferite servicii pentru intreaga familie, dar si ca mediul este unul foarte placut.

Vezi parerile pacientilor despre DentalLife
Vezi Pareri

2. Megdent

Clinica Megdent din Baia Mare pune la dispozitie atat servicii de parodontologie, cat si de: chirurgie orala, endodontie, cosmetica dentara, pedodontie, terapia cariei dentare. Echipa este alcatuita din specialisti cu experienta vasta si cu o inalta pregatire profesionala: patru medici specialisti in stomatologie si patru tehnicieni dentari. Bolile parodontale sunt tratate aici atat nechirurgical (lavaj, debridare, aplicarea medicamentelor), cat si chirurgical (operatii cu lambou, regenerare tisulara, grefe osoase, rezectie de radacina). Se executa de asemenea si interventii de mentinere post terapie parodontala.

Pretul pentru o consultatie de parodontologie la aceasta clinica este de 160 de lei.

Parerile pacientilor sunt in majoritate pozitive in legatura cu clinica stomatologica Megdent. Cel mai mult sunt apreciate aspecte precum: profesionalismul cadrelor medicale, flexibilitatea programului, faptul ca medicii sunt tineri si implicati. Sunt si cateva persoane nemultumite de tratamente sau de faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

3. Dentasym

Si la Dentasym Baia Mare se efectueaza consultatii si tratamente de parodontologie. Aceasta clinica se axeaza pe oferirea solutiilor medicale moderne pentru tratarea problemelor stomatologice. Planurile de tratament sunt personalizate, iar aparatura si materialele utilizate sunt moderne. Pe langa serviciile de parodontologie, mai regasesti aici si: stomatologie pediatrica, implantologie, cosmetica dentara, ortodontie, chirurgie orala, albire dentara, radiologie digitala. Primul cabinet a fost infiintat in 2001, iar in 2020 a fost data in folosinta clinica actuala, cu 7 cabinete sub acelasi acoperis.

Pretul pentru o consultatie de parodontologie este de 220 de lei si include parodontometria si determinare placa, precum si un instructaj de periaj. Pentru un pachet parodontal complet, care include: parodontometrie, igienizare, instructaj de periaj, DSR, PRP si laser, pentru doua arcade, se va plati suma de 2.600 de lei.

Cei mai multi dintre pacientii care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica spun ca personalul medical este serios, experimentat si implicat. Pe langa calitatile medicilor, mai este apreciat si faptul ca sunt utilizate echipamente de ultima generatie, despre care unii chiar subliniaza ca „nu au concurenta in Baia Mare”, ceea ce face ca serviciile sa fie de talia clinicilor de top din Europa. Oamenii mai spun si ca igiena este riguroasa, iar ambientul este deosebit de placut.

4. Laser Dent

Clinica Laser Dent din Baia Mare este renumita pentru serviciile de parodontologie, dar, pe langa acestea, mai pune la dispozitie si altele pentru imbunatatirea sanatatii orale: chirurgie, implant dentar, estetica dentara. Echipa clinicii ofera o alternativa moderna in stomatologie, a tratamentelor fara durere, cu aparatura laser, avand experienta in acest tip de abordare terapeutica in special in cazurile de parodontoza. Cei doi medici de aici, dr. Alexandra Condrea si dr. Andrei Condrea, au o pregatire deosebita in domeniu si se pun tot timpul la curent cu noutatile in stomatologie pentru a le implementa la cabinet.

Pretul pentru o consultatie de parodontologie la aceasta clinica este de 200 de lei. Pentru un tratament parodontal cu laser dioda se va achita suma de 400 de lei pentru o arcada. O reconturare gingivala costa intre 150 si 250 de lei pentru fiecare dinte.

Pacientii care au postat recenzii pe internet in legatura cu activitatea acestei clinici se declara in majoritate foarte multumiti din mai multe motive: localizarea centrala, curatenia deosebita, aparatura noua, medici stomatologi amabili si dedicati meseriei. Pentru ca au fost foarte multumiti, oamenii spun ca recomanda cu incredere clinica tuturor celor care vor sa fie tratati cu respect si in cele mai bune conditii.

5. Tutodent

Si la Tutodent, din Baia Mare, sunt servicii de calitate superioara, atat in ceea ce priveste parodontologia, cat si: stomatologia pentru copii, estetica si protetica dentara, stomatologia generala, implantologia, endodontia si ortodontia. Sunt cinci medici care isi desfasoara activitatea in aceasta clinica, fiecare avand experienta si o vasta pregatire in domeniu.

Consultatia de parodontologie costa 180 de lei, iar un SRP pe arcada/dinte are un tarif de 50 de lei.

Parerile pacientilor sunt in majoritate pozitive, in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de clinica Tutodent. Ei spun ca atmosfera este placuta, ca personalul clinicii este tot timpul cu zambetul pe buze si amabil si ca in clinica este mereu curat. Sunt insa si persoane care spun ca nu au fost multumite de faptul ca preturile sunt prea mari sau ca unele tratamente nu au avut rezultatele dorite.

Concluziile noastre

Pentru cei care au nevoie de tratamente de parodontologie in Baia Mare exista numeroase clinici care le pot oferi solutii moderne, cum sunt cele laser. Toate clinicile prezentate in acest articol au medici cu experienta in acest domeniu, care utilizeaza de aparatura si tehnologia necesare pentru monitorizarea si tratarea bolilor parodontale la cele mai inalte standarde.