Meniu

Parodontologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Gingiile rosii, respiratia neplacuta si sensibilitatea dentara sunt cateva dintre semenele bolii parodontale, a carei evolutie poate fi oprita daca te adresezi in timp util unui specialist in parodontologie. In Brasov, poti gasi medici calificati in aceasta ramura a medicinei dentare, ce iti pot oferi cele mai bune solutii, in functie de stadiul afectiunii.

In cadrul unei consultatii parodontale, medicul examineaza culoarea si volumul gingiei, depistand factori de risc locali, realizeaza fisa parodontala si identifica tratamentul potrivit in functie de rezultatele examinarii. La cele mai reputate clinici stomatologice din Brasov profeseaza si medici parodontologi, care folosesc tehnici moderne si trateaza problemele parodontale intr-un mod eficient si nedureros.

Care este cea mai buna clinica de parodontologie din Brasov?

Pentru pacientii aflati in cautarea unei clinici stomatologice din Brasov care gazduieste si specialisti in parodontologie, optiunile sunt suficient de variate. Daca esti unul dintre acestia si rezultatele obtinute printr-un search pe Google nu au fost pe masura asteptarilor, poti consulta urmatorul tabel, in care sunt prezentate pe scurt cele mai buni clinici dentare unde se ofera consultatii si tratamente pentru boala parodontala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Topaltdent
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Colectiv format din profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
Dentetico
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate superioara
 • Clinica moderna si dotata cu aparatura de ultima ora
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Raport bun calitate-pret
 • Interactiune eficienta medic-pacient
Dental Elite
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Aparatura medicala performanta
 • Curatenie
Michelangelo
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente de calitate foarte buna
 • Echipa formata din profesionisti
 • Aparatura ultramoderna
 • Ambianta placuta si relaxanta
Unident
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii stomatologice complete
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Tehnologii de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici de parodontologie din Brasov

In judetul Brasov exista numeroase clinici care ofera servicii stomatologice complete, de la endodontie si parodontologie, la estetica dentara si implantologie. Fie ca vrei sa previi sau sa tratezi boala parodontala in stadiu incipient sau avansat, iti va fi mai usor sa alegi dupa consultarea clasamentului de mai jos.

Acesta surprinde informatii pe care ar trebui sa le cunosti despre clinica dentara unde iti vei trata problemele gingivale sau orice alte probleme de natura stomatologica:

1. Topaltdent

O alegere potrivita in randul persoanelor din Cluj carora li s-a recomandat sa mearga la un specialist in parodontologie este Topaltdent, cabinet stomatologic unde se asigura servicii complete. Medicii cu experienta mizeaza pe tratamente profesioniste si au grija de zambetul pacientilor prin folosirea unor tehnologii de ultima ora, inclusiv pe partea de radiologie. In tratarea bolii parodontale, acestia aplica tratamente minim-invazive si folosesc dispozitive performante pentru reducerea disconfortului.

Pretul unei consultatii parodontale este de 50 lei.

Clinica este foarte apreciata de catre pacienti, care o descriu ca fiind de exceptie. Serviciile de inalta calitate sunt puse la dispozitie de un colectiv format din profesionisti, care dau dovada de rabdare, amabilitate si care folosesc aparatura de ultima generatie. Atmosfera din clinica este placuta si un alt aspect notat pozitiv il constituie preturile tratamentelor, care sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Topaltdent
Vezi Pareri

2. Dentetico – Dental Esthetic Clinic

Pentru tratamente din sfera parodontologiei, o alta clinica dentara pe care o pot alege pacientii din Brasov este Dentetico. Standardele ridicate de calitate sunt sustinute prin folosirea unor materiale si echipamente de ultima ora, ce asigura un act medical impecabil. La Dentetico profeseaza medici specialisti in toate ramurile medicinei dentare, ceea ce inseamna ca poti beneficia de tratamente stomatologice complete.

O consultatie la specialist parodontolog costa 100 lei.

Tratamentele oferite de medicii stomatologi sunt de calitate superioara, lucru surprins de mai multi pacienti in recenziile de pe internet. Clinica este moderna, primitoare si dotata cu aparatura de ultima generatie. Atmosfera este placuta si personalul lucreaza foarte atent, fiind profesionist, amabil si prompt. Interactiunea cu medicii este apreciata de catre pacienti, carora li se ofera explicatii amanuntite privitor la tratamente. Raportul calitate-pret este corect si programarile se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Dentetico – Dental Esthetic Clinic
Vezi Pareri

3. Dental Elite

Dental Elite ocupa una dintre pozitiile fruntase in topul clinicilor stomatologice din Brasov care acopera si parodontologia. Obiectivul intregului personal este de a asigura o calitate inalta a actului medical stomatologic, lucru bifat prin experienta personalului si prezenta aparaturii high-tech, ce contribuie la performanta. Echipa multidisciplinara de specialisti abordeaza cazuri complexe si identifica metode potrivite de tratament pentru orice problema de natura stomatologica.  

Tariful unei consultatii de parodontologie la aceasta clinica este de 220 lei.

Cei mai multi pacienti spun ca au avut o experienta placuta la aceasta clinica, unde au remarcat un colectiv format din medici pregatiti, atenti, calmi si empatici. Intregul personal este caracterizat ca fiind profesionist, receptiv si punctual. Tratamentele sunt calitative, fiind explicate in detaliu. Se foloseste aparatura medicala performanta si clinica este apreciata inclusiv pentru curatenie.

4. Michelangelo Medical

Michelangelo Medical este una dintre cele mai bune optiuni ale persoanelor din Brasov care trebuie sa mearga la parodontologie. Infiintata in 2014, clinica gazduieste experti in stomatologie, care sunt instruiti pe mai multe arii stomatologice si asigura o abordare multidisciplinara a tratamentelor. Unul dintre principiile clinicii este acela al educatiei continue, motiv pentru care medicii sunt incurajati sa adopte cele mai moderne tehnici din domeniu si folosesc tehnologii de top.

O consultatie la specialist parodontolog costa 150 lei.

Serviciile din aceasta clinica stomatologica sunt de inalta calitate, iar ambianta este placuta si relaxanta. Prin recenziile din mediul online, pacientii mai spun ca recomanda aceasta clinica pentru ca este dotata cu aparatura ultramoderna si mai ales pentru ca echipa este formata din profesionisti care inspira incredere. Personalul este amabil, calm si prietenos. Un alt avantaj il constituie curatenia.

5. Unident

Clasamentul clinicilor stomatologice de top din Brasov unde vei gasi specialisti in parodontologie este completat de Unident, un brand medical premium ce ocupa in fiecare an o pozitie fruntasa in topul clinicilor din Romania. Prezenta in 4 orase din tara, Unident reuneste o echipa formata din 80 de membri, care ofera servicii medicale premium. Standardele de calitate sunt indeplinite prin dotarea clinicilor cu tehnologiile viitorului, care permit asigurarea unor tratamente avansate.

O consultatie de specialitate in cadrul acestei clinici costa 200 lei.

Pacientii apreciaza faptul ca pot beneficia de servicii complete intr-un singur loc. Multi dintre cei care si-au impartasit experienta in mediul online s-au declarat multumiti de tratamente si recomanda clinica pentru ca medicii sunt bine pregatiti, empatici si folosesc tehnologie de ultima generatie. Personalul de la receptie este amabil si ambianta din clinica este foarte placuta.

Concluzii

Parodontologia este una dintre ariile medicinei dentare acoperite in cadrul a numeroase clinici stomatologice moderne din Brasov. In apropierea ta, poti gasi foarte usor o clinica unde se respecta standarde inalte de calitate si unde se practica tarife accesibile.

Calitatea actului medical este strans legata de experienta personalului, aceasta fiind un criteriu care trebuie prioritizat in momentul alegerii unei clinici stomatologice, la fel si aparatura utilizata, deoarece echipamentele moderne permit efectuarea unor tratamente mai rapide, mai eficiente si nedureroase.