Parodontologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele care tin de sanatatea parodontiului, sistemul care mentine dintii in oasele maxilare, sunt de competenta specializarii stomatologice numite parodontologie. In Cluj, persoanele care sufera de afectiuni parodontale se pot adresa unui medic stomatolog specializat in aceasta ramura, la una dintre clinicile de top din orasul situat in inima Transilvaniei.

Pentru a evita probleme grave de sanatate orala care pot duce chiar la pierderea definitiva a dintilor, locuitorii Clujului se pot adresa unui parodontolog de la unul dintre cabinetele specializate, cu servicii de calitate.

Unde gasesti cel mai bun cabinet de parodontologie din Cluj?

Pentru a nu pierde vremea cautand cel mai bun cabinet de parodontologie din Cluj-Napoca, poate fi extrem de utila consultarea clasamentului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dentocalm
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret consultatie Parodontologie 300 Ron
 • Profesionalismul, rabdarea si empatia echipei medicale
 • Absenta durerii in timpul procedurilor
 • Rezultate bune in cazul copiilor
 • Rezolvarea eficienta a urgentelor stomatologice
Paris Dental
200 Ron
 • Pret consultatie Parodontologie 200 Ron
 • Curatenie, ambient placut, amenajat pentru a induce relaxarea
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Aparatura performanta
 • Atentia la detalii si grija fata de pacient
AnaDent
135 Ron
 • Pret consultatie Parodontologie 135 Ron
 • Personal atent la nevoile fiecarei persoane
 • Medici empatici, care lucreaza fara a provoca durere pacientilor
 • Comunicare foarte buna si proceduri executate asupra danturii copiilor
 • Profesionalism si eficienta in interventii si aplicarea tratamentelor potrivite
Dent Complet
200 Ron
 • Pret consultatie Parodontologie 200 Ron
 • Clinica unde se efectueaza multiple proceduri si interventii complexe
 • Personal medical caracterizat de profesionalism si grija fata de pacienti
 • Tehnologie ultramoderna
 • Uneori nu se respecta programarile
 • Preturi ridicate
Stomestet
200 Ron
 • Pret consultatie Parodontologie 200 Ron
 • Personal bine pregatit, empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Curatenie si masuri stricte de igiena
 • Uneori nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici cu servicii de parodontologie din Cluj

Printr-o consultatie la parodontologie in Cluj, la o clinica buna, poti verifica sanatatea parodontiului, structura vie care asigura sustinerea dintilor in oasele maxilare, si poti obtine tratamentul adecvat. Iata unde te poti programa cu incredere:

1. Dentocalm

Clinica Dentocalm din Cluj ofera pacientilor sai servicii de parodontologie, alaturi de alte specializari stomatologice: ontodontie, implantologie, profilaxie, pedodontie, estetica, protetica, chirurgie si tratamente laser. Cei 8 medici stomatologi si cele 6 asistente au ca obiectiv sa trateze atat adultii, cat si copiii, cu grija si rabdare, astfel incat vizita la dentist sa fie placuta si sa nu produca pacientilor durere si disconfort. Personalul medical asigura si servicii de urgente stomatologice.

Pentru o  consultatie care include parodontometrie si instructaj pentru periajul dentar corect, se va achita suma de 300 lei. Prețul pentru un detartraj subgingival cu ultrasunete si air-flow cu glicina pentru o singura arcada este de 550 lei. O procedura mai complexa precum tunelizare  si grefa conjunctiv il va costa pe pacient intre 1650-2450 lei.

Dentocalm Cluj a fost evaluata de catre pacienti cu 5 stele din 5, scor obtinut in urma a peste 300 de recenzii. Comentariile favorabile mentioneaza absenta durerii in cursul interventiilor stomatologice, grija, empatia si profesionalismul echipei medicale. Stomatologii de calificari diverite colaboreaza excelent, avand ca obiectiv major binele pacientului. Multe recenzii consemneaza experinte placute si lipsite de orice disconfort pentru copiii tratati la aceasta clinica. Sunt de remarcat si aprecierile pozitive ale persoanelor carora le-au fost rezolvate urgente stomatologice.

Vezi parerile pacientilor despre Dentocalm
Vezi Pareri

2. Paris Dental Clinic

La Clinica din Cluj cu numele unei importante capitale europene, pacientii pot beneficia de consultatii si tratamente la standarde inalte, in toate domeniile stomatologiei, printre care si parodontologie. Ajutata de aparatura de ultima generatie, echipa medicala formată din 6 doctori și 2 asistente isi propune sa instituie o relatie excelenta cu pacientii si sa ii trateze fara durere, astfel incat temuta vizita la dentist sa fie o experienta placuta.

O consultatie cu masuratori parodontale are pretul de 200 lei. Tariful pentru un lambou de repozitionare si grefa de tesut conjunctiv, tratament pentru retractii gingivale, la 1-3 dinti este de 1000 lei. Clinica din Cluj realizeaza si proceduri cu laser. Astfel, terapia bolii parodontale prin biostimulare cu laser pe ambele arcade il va costa pe pacient 1000 lei.

Clientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici din Cluj si remarca in marturiile lor ambientul placut, culorile vii si decorul care invita la relaxare. De asemenea, competentele medicale ale echipei sunt de remarcat, atentia la detalii si grija fata de pacienti, curatenia si dotarile cu aparatura performanta, care permite aplicarea celor mai complexe si eficiente proceduri.

3. AnaDent

La clinica stomatologica AnaDent din Cluj, amplasata chiar in centrul orasului, in piata Mihai Viteazul, pacientii pot gasi o paleta larga de servicii stomatologice pentru toate varstele, printre care si parodontologie. Echipa medicala este alcatuita din 17 medici stomatologi cu specializari diverse, si 10 asistente, reusind astfel sa trateze cu succes aproape toate problemele stomatologice, atat in materie de estetica, cat si de natura functionala, inclusiv radiologie.

O consultatie cu determinare placa si instructaj periaj are pretul de 135 lei. Pentru detartraj cu ultrasunete supra-gingival si periaj profesional pe o arcada, tariful este de 135 lei. O procedura mai complexa precum lambou deplasat coronar si grefa tesut conjunctiv va fi taxata cu suma de 1200 lei.

Pacientii AnaDent mentioneaza prin intermediul recenziilor ca serviciile clinicii au o calitate ireprosabila. Standardele inalte sunt obtinute prin activitatea unui personal amabil, empatic, care comunica excelent si reuseste sa nu cauzeze durere in timpul interventiilor stomatologice. De asemenea, grija fata de pacienti se manifesta si prin modul deosebit de grijuliu cu care reusesc sa trateze copiii de varsta mica, facand distractiva experienta acestora la dentist. Profesionalismul medicilor se reflecta si in succesul interventiilor si tratamentelor efectuate.

4. Dent Complet

La cele doua clinici stomatologice Dent Complet din Cluj-Napoca, din cartierul Zorilor, respectiv cartierul Marasti, bolile gingivale pot fi tratate cu succes la cabinetele de parodontologie. Acestea sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie – laser, radiologie digitala, aparat inhalosedare, echipamente si aparatura speciala pentru manopere chirurgicale, tratamente endodontice, tratamente protetice si radiologie digitala 3D.

O consultatie la cabinetul de parodontologie, cu evaluare parodontala si parodontometrie costa 200 lei. In materie de curatare profesionala, un detartraj subgingival cu ultrasunete pentru o arcada are un pret de 300 lei. Pentru cazurile mai dificile, care presupun interventie de lambou deplasat coronar cu grefa de conjunctiv, pacientul va plati 1000 lei.

Clientii se declara in general multumiti de serviciile clinicii. Oferind o gama variata de proceduri, la Dent Complet s-au efectuat, potrivit recenziilor, interventii multiple si complexe, soldate cu rezolvarea eficienta a problemelor stomatologice. Personalul caracterizat de profesionalism si atentie la detalii a aplicat proceduri moderne cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Unii dintre pacienti reclama o lipsa de seriozitate la respectarea programarilor si preturi ridicate.

5. Stomestet

La Stomestet Cluj se pot trata probleme de competenta parodontologiei. Centrul este parte a unei retele de servicii stomatologice cu puncte de lucru in 8 orase, 15 clinici si 11 specializari. Clinica se adreseaza pacientilor de orice varsta si dispune de un personal medical alcatuit din 11 medici cu experienta practica de peste 10 ani.

Pentru o consultație complexa (interpretare radiografie si plan tratament interdisciplinar), pacientul trebuie sa achite suma de 200 lei. Parodontometria se plateste separat, cu 250 lei. Detartrajul si surfasajul radicular – DSR, la adancimi de 4-5 mm, are un tarif de 130 lei. La aceasta clinica, interventia de lambou deplasat coronar si grefa din tesut conjunctiv/dinte (1 dinte) costa 1600 lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici. Ei mentioneaza ca medicii sunt bine pregatiti, empatici si atenti la nevoile fiecaruia. Au mai fost remarcate aparatura moderna, curatenia si respectarea stricta a masurilor de igiena. Exista si clienti care au experimentat intarzieri si nerespectari ale programarilor.

Concluzii

Locuitorii Clujului pot beneficia de servicii specializate in domeniul parodontologiei la una dintre clinicile de top din orasul din inima Transilvaniei.

Cabinetele din acest oras sunt deservite de personal cu inalta calificare, caracterizat de profesionalism, empatie si atentie la nevoile pacientilor, iar interventiile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie. Sunt cateva dintre motivele pentru care Clujul poate fi ales cu succes ca destinatie pentru rezolvarea problemelor parodontiului.