Parodontologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile gingivale, de la gingivite si pana la temuta boala parodontala ce poate duce la pierderea partiala sau totala a dintilor sunt de competenta specializarii parodontologie. In Timisoara, se poate beneficia de consultatii, interventii si tratamente la clinicile stomatologice cu servicii de top care au in componenta lor un cabinet specializat in aceasta ramura.

Parodontologia se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului care mentine dintii in oasele maxilare, structura numita parodontiu sau spatiu periodontal.

Unde gasesti parodontologie in Timisoara?

Atunci cand persoanele observa primele semne ale parodontozei, sangerari sau retractia gingiei la baza dintelui, trebuie sa mearga fara ezitare la un cabinet de parodontologie. In Timisoara, specialisti competenti se pot gasi la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
iSmile Dental
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Personal medical tanar si profesionist
 • Amabilitatea si abordarea pacientilor cu zambetul pe buze
 • Proceduri nedureroase si eficiente
 • Spatiu curat, luminos si primitor
 • Aparatura de inalta calitate
Smile Clinic
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Profesionalismul si daruirea medicilor
 • Personal amabil si cu zambetul pe buze
 • Servicii de calitate
 • Lucrari impecabile
 • Uneori exista intarzieri in programari
Dental Birsete
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medic de nota 10, cu multa experienta si pregatire profesionala desavarsita
 • Lucrari lipsite de durere
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Frica de dentist este eliminata
Perio Care
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism total
 • Personal competent
 • Aparatura si materiale de calitate
 • Amabilitate si explicatii amanuntite oferite pacientilor
 • Locul cel mai potrivit pentru tratament si preventie
Lucaci Dental
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dentisti priceputi, amabili si deschisi fata de pacient
 • Personal cu zambetul pe buze
 • Mana fina in interventii
 • Pacientul nu simte durere
 • Curatenia spatiului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor stomatologice care au cabinete de parodontologie in Timisoara

Orice neregula in legatura cu sanatatea dintilor si gingiilor trebuie semnalata dentistului, iar daca acesta considera necesar, va indruma pacientul catre parodontologie. In Timisoara, se poate beneficia de expertiza competenta a unor parodontologi buni la una dintre clinicile din clasamentul urmator:

1. iSmile Dental

Pacientul care cauta parodontologie in Timisoara la Clinica iSmile Dental este intampinat de o echipa tanara si zambitoare, competenta si dedicata, care lucreaza cu aparatura moderna. Personalul clinicii pune accent pe zambetul sanatos si pe starea de bine a persoanelor care aleg sa le treaca pragul cabinetelor specializate.

Tarifele clinicii sunt afisate in detaliu pe site-ul web al acesteia. O consultatie de parodontologie costa 350 de lei la aceasta clinica. Chiuretajul SRP clasic are un tarif de 250 de lei pentru un dinte, iar procedura similara efectuata cu laser costa 300 lei. Imobilizarea dintilor mobili cu sina se face la pretul de 400 lei.

Clinica a obținut 5 stele din 5, pe baza recenziilor lasate de pacienti. Acestia amintesc de servicii ireprosabile, prestate de o echipa tanara si profesionista, amabila, mereu cu zambetul pe buze, aspecte care contribuie la depasirea frecventei frici de dentist. Se mentioneaza de asemenea procedurile eficiente, lipsite de durere, spatiul curat, luminos si primitor si aparatura de inalta calitate. Sunt si cateva opinii mai putin favorabile, cu privire la preturile mari practicate.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

Parodontologia la Smile Clinic din Timisoara este una dintre specializarile care functioneaza intr-un ambient placut, in care personalul isi propune sa elimine orice frica de dentist si in care vizita pacientului la dentist sa fie resimtita mai mult ca o intalnire cu un prieten. Clinica este structurata in sase cabinete de stomatologie, un laborator de radiologie digitala 3D, denumit sugestiv SmileScan, o sala de receptie si spatii de asteptare confortabile.

Preturile pot fi consultate pe site-ul clinicii. O consultatie simpla, la orice cabinet, costa 160 lei, iar pentru intocmirea planului de tratament se mai adauga 55 lei. Un chiuretaj gingival/per dinte are un tarif de 75 de lei, iar imobilizarea dintilor mobili il va costa pe pacient 50 de lei per dinte.

Clientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, aspect care se poate observa din continutul recenziilor lasate. Sunt apreciate profesionalismul si daruirea medicilor, amabilitatea si zambetul pe buze din partea intregului personal, serviciile de inalta calitate si lucrarile impecabile. Exista si cativa pacienti mai putin satisfacuti care reclama ca timpul petrecut in sala de asteptare a fost mare si nu au intrat la ora stabilita.

3. Dental Birsete

La cabinetul stomatologic Dr. Flavia Birsete, pacientii pot beneficia de servicii de implantologie, odontologie, protetica, preventie, endodontie, estetica dentara, parodontologie, chirurgie dento-alveolara. Obiectivele acestui cabinet in raport cu persoanele pe care le trateaza sunt: stomatologie cu pasiune, experienta si profesionalism in actul medical, abordare proactiva a problemelor de sanatate orala.

Cei interesati pot gasi lista cu tarifele practicate de acest cabinet pe site-ul web. O consultatie de specialitate in parodontologie costa 100 lei. Un chiuretaj in camp deschis pe un dinte are un tarif de 350 de lei, iar procedura similara in camp inchis costa 150 de lei per dinte sau radacina. Interventia chirurgicala cu materiale de aditie pe un dinte are pretul de 500 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor acestui cabinet stomatologic este foarte ridicat si cele 5 stele din maximum 5 dau marturie. Recenziile amintesc de servicii impecabile, de medicul de nota 10, cu multa experienta si o pregatire profesionala desavarsita, de lucrarile fine si lipsite de durere. Curatenia exemplara si aparatura moderna, alaturi de amabilitatea personalului, ii fac pe pacienti sa se simta in siguranta, iar teama de dentist sa dispara in totalitate.

4. Perio Care

Cu o experienta de peste sapte ani in stomatologie generala si parodontologie, Clinica Perio Care ofera pacientilor din Timisoara: tratamente pentru parodontoza, implanturi dentare tratamente de canal, chirurgie orala, proteze dentare, fatete dentare ceramice, coroane dentare si alte proceduri.

Preturile practicate de aceasta clinica sunt disponibile pe site-ul web. O consultatie primara, cu stabilire diagnostic si elaborare plan tratament costa 100 de lei. Terapia SRP camp inchis are pretul 70 de lei pentru un dintre, in timp ce pentru interventia similara in camp deschis se percepe un tarif de 200 lei. Pentru imobilizarea unui dinte mobil se incaseaza suma de 150 de lei.

Putinele recenzii de care dispune Perio Care vorbesc despre o experienta pe care pacientii ar recomanda-o cu incredere si altora. Se mentioneaza profesionalismul total, de la personal pana la aparatura si materialele folosite. Personalul amabil explica in detaliu, pe intelesul tuturor, fiecare etapa a lucrarilor. Interventiile de succes fac din aceasta clinica, conform comentariilor, locul cel mai potrivit pentru tratament si preventie.

5. Lucaci Dental

Clinica Lucaci Dental Care din Timisoara ofera servicii stomatologice atat pentru adulti, cat si pentru copii, constand in consultatii si tratamente de endodontie, odontoterapie, parodontologie, pedodontie, protetica, estetica dentara. Personalul clinicii, condus de fondatorul ei, dr. Nicoleta Lucaci, isi propune ca pacientii de toate varstele sa beneficieze de o experienta placuta, fara stres si fara disconfort si sa isi poata pastra sau recapata zambetul.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii pentru fiecare cabinet si specializare si procedurile aferente. O consultatie, in care se stabileste planul de tratament si se ofera pacientului un deviz estimativ are pretul de 200 de lei. Pentru un chiuretaj subgingival in camp deschis se va plati suma de 100 de lei pe dinte, iar pentru chiuretajul direct, prin deschidere lambou se va achita suma de 500 de lei pe dinte.

Recenziile pacientilor exprima multumirea acestora fata de actul medical prestat la Lucaci Dental Care. Comentariile consemneaza aspecte precum: dentisti priceputi, foarte amabili si deschisi cu pacientul, personalul cu zambetul pe buze, mana fina in executarea procedurilor, fara durere, curatenia spatiului.

Concluzii

Cabinetele si specialisti buni in parodontologie in Timisoara nu lipsesc din acest oras. Dimpotriva, aceasta specializare a stomatologiei este foarte bine reprezentata in municipiul resedinta de judet situat pe raul Bega. Clinici de top, cu aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti, atenti la nevoile pacientului, atat la problemele medicale, cat si la temerile si stresul acestora.

Marturiile pacientilor pentru centrele de stomatologie din clasamentul de mai sus mentioneaza experiente placute la dentist, fara durere si eliminarea oricarei frici, datorita serviciilor excelente prestate in cadrul cabinetelor amintite.