Meniu

Radiografie dentara Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand te adresezi dentistului pentru rezolvarea unei afectiuni stomatologice, in cele mai multe cazuri diagnosticul si tratamentul iau in calcul rezultatele unor investigatii radiologice, de aceea vei dori sa gasesti rapid o clinica la care sa realizezi o radiografie dentara in Bacau. Pentru ca scopul in sine nu este radiografia, ci intocmirea unui plan de tratament adecvat problemelor danturii, vei dori sa urgentezi procedura, beneficiind in acelasi timp de servicii de calitate.

Articolul de mai jos te va ajuta sa identifici centrele de radiologie dentara din Bacau spre care te poti indrepta pentru a bifa acest pas intermediar care te va duce mai aproape de tratamentul propriu-zis al bolilor dintilor sau ale gingiilor.

Unde mergi pentru radiografie dentara in Bacau?

Orice locuitor al municipiului situat pe raul Bistrita vrea sa poata conta pe servicii de radiografie dentara in Bacau si sa nu fie nevoit sa se deplaseze intr-in alt oras pentru efectuarea acestei investigatii simple, dar atat de necesare medicului stomatolog pentru un diagnostic riguros si un tratament adecvat. In tabelul de mai jos sunt sintetizate rezultatele unor cercetari temeinice in ceea ce priveste serviciile de imagistica dentara din Bacau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DDI
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Aparatura noua
 • Timp de asteptare mic
 • Curatenia la standarde inalte
 • Preturi ridicate
 • Unii pacienti isi doresc ca personalul de la receptie sa fie mai amabil
Dr. Ciuntea Roxana
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Medic de nota 10
 • Personal prietenos
 • Procedura de dezinfectare bine pusa la punct
 • Preturi moderate
Micromedica
20 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 20 Ron
 • Personal profesionist la radiologie
 • Timp de asteptare mic pentru radiografii
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de radiografie dentara din Bacau

Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor asigura ca serviciile de radiografie dentara in Bacau sunt cat se poate de concrete si perfect acordate cu standardele in materie de imagistica dentara.

Citeste randurile de mai jos si vei putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste accesarea investigatiilor de radiologie dentara in Bacau.

1. DDI

Cu o experienta de peste 18 ani de activitate in imagistica stomatologica, centrele DDI sunt prima optiune in ceea ce priveste efectuarea unor radiografii dentare in Bacau, de o calitate garantata. Serviciile retelei DDI X-Ray Diagnostic pot fi accesate in centrele din Iasi, Botosani si la cele doua adrese din Bacau. Tehnologiile digitale de ultima generatie, standarde de varf in imagistica maxilo-faciala asigura investigatii relevante folosite de medicii stomatologi ca punct de plecare pentru succesul unui tratament.

Site-ul web se incadreaza in standardele de calitate ale clinicilor DDI, punand la dispozitia utilizatorilor informatii utile, printre care si o lista a tarifelor aferente serviciilor. Pentru o radiografie retroalveolara vei plati 30 de lei, iar pentru o radiografie panoramica – 80 de lei.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile clinicii. Ei apreciaza ca personalul medical este profesionist, aparatura medicala este noua, timpul de asteptare mic, iar curatenia din interior este la standarde inalte. Sunt si cativa pacienti nemultumiti de preturile pe care le considera mari si de comportamentul personalului de la receptie, despre care se spune ca lipsit de rabdare si solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre DDI
Vezi Pareri

2. Dr. Ciuntea Roxana

La Centrul de radiologie si imagistica dentara Dabrident Clinic, dr. Roxana Ciuntea, medic specialist in radiologie dentar, ofera radiografii dentare panoramice, de o calitate maxima, cu radiatii minime. Investigatiile radiologice se efectueaza in interiorul Policlinicii Vechi din Bacau.

Medicul percepe 25 de lei pentru o radiografie retroalveolara si 50 de lei pentru o radiografie panoramica.

In putinele recenzii lasate pentru acest cabinet de radiologie dentara din Bacau, pacientii apreciaza ca dr. Ciuntea este un medic de nota 10, ca aici personalul est prietenos, ca procedura de dezinfectare este foarte bine pusa la punct, iar preturile sunt moderate.

3. Micromedica

Micromedica Bacau este un centru in care se pot accesa analize medicale, investigatii imagistice de medicina generala si radiografii dentare, consultatii si tratamente in mai multe specialitati medicale. Clinica face parte dintr-o retea medicala privata care functioneaza si in Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si Bicaz.

Preturile serviciilor sunt detaliate pe site-ul web al retelei Micromedica si includ toate centrele acesteia. Pentru o radiografie panoramica vei achita suma de 50 de lei, iar pentru radiografia retroalveolara vei plati 20 de lei.

Parerile pacientilor Micromedica Bacau sunt impartite. Unii dintre ei au beneficiat de servicii de calitate si au lasat recenzii pozitive. Printre acestea se remarca cele pentru radiologie, unde personalul este profesionist, iar timpul de asteptare este mic. Majoritatea nemultumirilor vizeaza partea organizatorica a clinicii. Pacientii reclama nerespectarea programarilor, atitudine lipsita de amabilitate a personalului de la receptie si faptul ca acesta raspunde foarte greu la telefon.

Concluzii

Daca ai avut vreodata dubii in privinta identificarii unor cabinete de radiologie in care sa faci radiografie dentara in Bacau, nu mai este cazul dupa ce ai parcurs acest articol. Municipiul de pe raul Bistrita nu duce lipsa de centre de imagistica in care sa poti efectua investigatia de care ai nevoie. Poti alege pentru radiografii dentare oricare dintre clinicile din clasamentul de mai sus si vei beneficia de servicii corespunzatoare, timp de asteptare redus si preturi accesibile.