Meniu

Radiografie dentara Botosani 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O radiografie dentara in Botosani reprezinta primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a obtine un diagnostic corect si implicit, un plan de tratament care sa corespunda nevoilor tale. Tocmai de aceea, centrul la care urmeaza sa-ti faci o investigatie, trebuie sa dispuna de resursele necesare pentru a oferi imagini clare, fara umbre si in timp util.

La clinicile si centrele din Botosani, catalogul de servicii de radiologie este unul divers. Indiferent ca o persoana are nevoie de o radiografie intraorala, precum este cea retroalveolara, sau de una extraorala, cel mai bun exemplu fiind radiografia panoramica, la clinicile din oras pot gasi servicii de calitate, la preturi accesibile.

Cat costa o radiografie dentara in Botosani?

Intrucat serviciul de radiografie dentara din Botosani poate sa fie de mai multe felurile, pretul o sa varieze in functie de complexitate; o radiografie panoramica este mai scumpa decat una retroalveolara. Pentru a-ti face o idee in legatura cu preturile la care poti gasi al doilea tip de investigatie, consulta tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
20 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 20 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa multidisciplinara
 • Aplicatie proprie
 • Rezultate eliberate pe loc
 • Nu este nevoie de programare
Tehnic Scan
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Echipa implicata si dinamica
 • Oferte si reduceri
 • Minim de radiatii
 • Investigatii precise
Policlinica Dentara
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Aparatura performanta
 • Doze minime de radiatii
 • Gama variata de investigatii
 • Copie gratuita la cerere
 • Colaborare cu diverse cabinete
DDI X-Ray Diagnostic
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de investigatii
 • Aplicatie proprie
 • Experienta de peste 18 ani in domeniu
Dentson
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente stomatologice
 • Laborator propriu de radiologie
 • Risc redus de expunere la radiatii
 • Au existat probleme cu programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor la care iti poti face o radiografie dentara in Botosani

Chiar daca centrele si clinicile ofera servicii de radiologie dentara in Botosani, la preturi accesibile, nu inseamna ca nu exista diferente intre ele. Poate ca-ti doresti un centru care sa fie aproape de locuinta ta, sau ai nevoie de o clinica la care poti beneficia si de servicii stomatologice, pe langa radiografii. Arunca o privire peste topul de mai jos pentru a vedea ce ti se potriveste:

1. DigiRay

Fiind principala retea de imagistica maxilo-faciala si tehnica dentara din tara, nu este de mirare ca DigiRay ofera radiografii dentare si in Botosani. Fiecare centru dispune de aparatura moderna, care sprijina protejarea sanatatii pacientilor prin radiografii de maxima claritate, cu o expunere minima la radiatii. Cu privire la modalitatea prin care pacientul primeste rezultatele investigatiilor, acestea vor fi predate fie pe film sau pe hartie foto, fie prin E-mail. Centrul dispune si de propria aplicatie pentru centralizarea radiografiilor pacientilor, DigiRay sau Web DigiRay, asa ca persoanele care prefera o abordare moderna, pot opta pentru aceasta optiune. Aplicatia respectiva poate fi utilizata de medici stomatologi pentru a receptiona, salva si utiliza radiografiile pacientilor.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 20 de lei.

Mai multe persoane au amintit, in comentariile postate pe internet, de experienta placuta de care au avut parte la centrul DigiRay din oras. Aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult in timpul vizitei au fost amabilitatea si profesionalismul personalului medical care s-a ocupat de ei. 

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. Tehnic Scan  

Tot pentru radiografia dentara in Botosani, persoanele interesate se pot duce la centrul de imagistica Tehnic Scan. In scopul de a oferi servicii de calitate pentru pacienti, centrul a achizitionat inca din 2021 aparatul PAX-I 3D SMART SC, care ofera suprafete de scanare si doza scazuta de radiatii. Echipamentul ofera functie panoramica, de cefalometrie si de computer tomograf cu fascicul conic. Al doilea aparat achizitionat de clinica, EzRAY Air W este un sistem de expunere de ultima generatie, iar tehnologia HYBRID CMOS ajuta la obtinerea unor imagini de inalta calitate. Prin intermediul aparatelor enumerate, Tehnic Scan ofera investigatii de calitate, pe baza carora se poate pune un diagnostic corect.

O radiografie dentara retroalveolara costa 25 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile centrului de imagistica marturisesc in recenzii ca au fost placut surprinsi de nivelul de profesionalism de aici. Personalul este pregatit, amabil si implicat, iar aceste calitati i-au determinat pe multi pacienti sa recomande clinica si altor oameni care au nevoie de servicii de calitate, in timp util.

3. Policlinica Dentara

Radiografiile dentare din Botosani, de la Policlinica Dentara, se realizeaza cu aparatura performanta din dotare, care permite efectuarea si eliberarea unor rezultate de inalta calitate in doar cateva minute, in conditiile in care se utilizeaza doze minime de radiatii. Pentru o radiografie retroalveolara se foloseste o doza de radiatii de aproximativ zece ori mai mica decat o doza medie, absorbita zilnic de o persoana din mediul inconjurator. Documentele  necesare pentru efectuarea radiografiilor sunt recomandarea medicala de la medicul dentist si cartea de identitate. De asemenea, la eliberarea radiografiei pe film radiologic, se elibereaza si o copie a acesteia pe E-mailul medicului dentist, la cerere.

O radiografie retroalveolara costa 35 de lei.

Policlinica Dentara este apreciata pentru calitatea serviciilor, intrucat dispune de resursele necesare pentru a oferi pacientilor radiografii de calitate. Procesul nu dureaza mult, asa ca oamenii se pot duce la medicul stomatolog cu rezultatul obtinut pentru a primi un diagnostic si un plan de tratament cat de repede posibil.

4. DDI X-Ray Diagnostic  

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, centrele de radiologie dentara din Botosani, DDI, au continuat sa-si perfectioneze tehnicile, pentru a oferi doar servicii de calitate. Centrul dispune de aparatul KaVo OP 3D PRO, care este varful de gama al producatorului si are o traditie de peste 50 de ani. Acest aparat foloseste atat tehnologii 2D, cat si 3D, in scopul de a acoperi toate nevoile pacientilor. Precizia si calitatea radiografiilor realizate la centru reprezinta prioritatea numarul 1 pentru cei care isi desfasoara activitatea in cadrul lui. In plus, medicii stomatologi au posibilitatea sa-si instaleze aplicatia DDI Imaging pe telefon, pentru a avea acces instant la radiografii.  

Pentru o radiografie retroalveolara, pacientul plateste 30 de lei.

Centrul DDI este recomandat de mai multe persoane pe internet, datorita serviciilor de calitate, efectuate cu aparatura moderna si a personalului amabil, prietenos si bine instruit. Experienta placuta prin care au trecut in timpul vizitei la centru i-a determinat pe multi sa se intoarca pentru a beneficia din nou de servicii de calitate.

5. Dentson

Pe langa tratamentele stomatologice, clinica Dentson ofera si servicii de radiologie dentara in Botosani, la care pot apela toti oamenii care au nevoie sa obtina un diagnostic corect. Principiul pe care se bazeaza activitatea clinicii este cel conform caruia fiecare pacient este unic, ceea ce inseamna ca are nevoie de o solutie personalizata. Cu privire la radiografiile efectuate la Dentson, acestea se realizeaza pe baza de raze X-Ray digitale si prezinta avantajul reducerii cu 80% a riscului de expunere la radiatii. Pacientii interesati pot opta pentru radiografie digitala panoramica, intraorala, teleradiografie de profil sau AP (antero-posterior) si tomografie computerizata CBCT.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara digitala este de 30 de lei.

Cei mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile Dentson au apreciat calitatea actului medical si atitudinea primitoare a personalului. Exista pacienti care au scapat de frica de medicul stomatolog, tocmai vizitand aceasta clinica.

Concluzii

In cele din urma, acum poti spune ca esti informat cu privire la serviciul de radiografie dentara in Botosani – stii care sunt clinicile care ofera preturi accesibile, dar si unde exista posibilitatea sa beneficiezi de gratuitate. Obtinerea unei radiografii dentare nu este un lucru greu de realizat si tocmai de aceea, cu informatiile corecte, poti sa beneficiezi de cele mai bune servicii.