Meniu

Radiografie dentara Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sa gasesti clinica la care sa faci o radiografie dentara in sector 6, Bucuresti, poate fi o provocare in conditiile in care iti doresti sa fie si cea mai buna pentru nevoile tale. Situatia se schimba radical atunci cand ai la indemana o sursa de informare corecta si completa, care sa te indrume exact spre ceea ce ai nevoie sa cunosti.

In acest articol informativ gasesti informatiile necesare pentru a te considera la un pas distanta de clinica la care poti face radiografiile dentare pe care le doresti.

Ce optiuni ai pentru a face o radiografie dentara in sector 6

In mod firesc, atunci cand iti propui sa faci o radiografie dentara in sectorul 6, cauti sa te informezi in legatura cu performantele clinicii respective si costurile implicate. In tabelul de mai jos gasesti informatii utile pentru cautarea ta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
YTS Dental View
Clinica-Verificata
105 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 105 Ron
 • Rapiditatea efectuarii radiografiei dentare
 • Fara timp de asteptare
 • Personal profesionist si amabil
 • Rezultatele se primesc pe loc
 • Grija si atentie pentru igiena si curatenie
Visiodent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Radiografii dentare clare
 • Personal profesionist si eficient
 • Calm si rabdare fata de pacienti
 • Rapiditatea examinarii
 • Rezultate primite in timp foarte scurt
 • Spatiu primitor
 • Preturi accesibile
Digi RX
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Radiografii dentare clare
 • Rapiditatea efectuarii investigatiei
 • Profesionalismul personalului
 • Timp de asteptare mic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care poti sa faci radiografii dentare in sector 6

Topul clinicilor in care se fac radiografii dentare din sectorul 6 va contribui semnificativ la decizia ta. De asemenea, clasamentul ofera o sinteza a celor mai importante aspecte cu privire la subiect, fiind fundamentat inclusiv pe recenziile altor pacienti care au avut aceasta experienta anterior si au tinut sa-si exprime o parere. 

1. YTS-Dental View

Clinica YTS-Dental View Crangasi este parte integranta a celei mai extinse retele de centre de imagistica dentara digitala din Romania, in care poti beneficia de examinari prin radiologie dentara in sectorul 6, realizate cu echipamente ce raspund celor mai inalte standarde, cu minimum de iradiere. Sub umbrela YTS-Dental View se regasesc  9 centre de radiologie in Bucuresti si unul in Oradea. Personalul personal calificat si responsabil, cu experienta in domeniu, asigura servicii prompte, efectuate cu rapiditate si rezultate comunicate in cele mai scurt timp.

Daca esti interesat de pretul serviciilor de radiologie la YTS-Dental View, te poti informa usor de pe site-ul clinicii. Pentru o radiografie panoramica vei plati 105 lei, iar pentru o radiografie retroalveolara digitala vei achita suma de 50 de lei.

Putinele recenzii lasate pentru centrul din Crangasi, sector 6 indica un grad ridicat de satisfactie a pacientilor. Ei apreciaza rapiditatea efectuarii radiografiei dentare, fara timp de asteptare, personalul profesionist si amabil, primirea rezultatului pe loc si atentia acordata procedurilor de igienizare.

Vezi parerile pacientilor despre YTS-Dental View
Vezi Pareri

2. Visiodent

Centrul Visiodent din sectorul 6 este unul dintre cele 4 puncte de lucru ale unei retele de radiografie si tomografie dentara care acopera nevoile pacientilor din Bucuresti. Detine tehnologie 100 % digitala, aparatura ultramoderna, a carei functionare garanteaza examinari radiologice cu doza minima de radiatii, si programe speciale pentru copii.

Daca vrei sa mergi la radiografii dentare in sector 6, la Visiodent vei avea de achitat un pret care depinde de tipul de examinare de care ai nevoie. Astfel, pentru radiografia panoramica se percepe un pret de 100 de lei, iar pentru radiografia retroalveolara vei plati suma de 50 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile clinicii din cartierul Militari. Ei apreciaza profesionalismul si eficienta personalului, calmul si rabdarea fata de pacienti, rapiditatea examinarii, primirea rezultatelor in timp foarte scurt, radiografiile dentare clare, spatiul primitor si preturile accesibile.

3. DigiRX

Clinica DigiRX Crangasi din sectorul 6 este un centru de imagistica integrat intr-o retea cu 9 alte unitati asemanatoare din Capitala si 2 centre in alte doua orase ale tarii si poate fi o alegere inspirata mai ales daca te temi de iradiere in urma unei radiografii dentare. Examinarile se efectueaza aici cu cel mai ridicat grad de protectie impotriva radiatiilor si expunere minima, in sistemul ALARA – As Low As Reasonably Achievable. Cel mai scazut grad de iradiere posibil se obtine datorita celor mai performante echipamente de achizitie si procesare a imaginilor radiologice.

Site-ul web al clinicii DigiRX este intuitiv construit, iar utilizatorul poate identifica usor lista de preturi. Pentru o radiografie panoramica, tariful este de 100 de lei, iar pentru o radiografie retroalveolara, vei plati suma de 50 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii favorabile recomanda centrul de imagistica din Crangasi pentru radiografiile clare, pentru profesionalismul echipei, pentru rapiditatea efectuarii investigatiei radiologice, timpul de asteptare mic si curatenia impecabila.

Concluzii

Atunci cand ai de facut o radiografie dentara, in sectorul 6 al Bucurestiului poti conta pe serviciile unui centru de imagistica de top din clasamentul de mai sus, cu aparatura performanta, care asigura servicii cu rapiditate, promptitudine si respect fata de pacienti. Dentistul tau va primi in cel mai scurt o radiografie clara, pentru un diagnostic si un plan de tratament adecvat nevoilor tale, iar tu vei beneficia de o investigatie efectuata cu aparatura de ultima generatie si minimum de iradiere.