Meniu

Radiografie dentara Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Radiologia dentara este o metoda de investigare inclusa astazi in diagnosticul si tratamentele de stomatologie moderna si, daca te afli in cautarea unui centru in care sa efectuezi o radiografie dentara in Calarasi, cel mai probabil ai fost deja la un dentist care ti-a recomandat-o inainte de a-ti aplica o solutie pentru problema de sanatate orala de care suferi.

Vestea buna este ca in orasul tau nu lipsesc serviciile de radiologie dentara, iar lectura articolului de mai jos te va ajuta sa le descoperi si sa le alegi pe cele mai convenabile pentru tine. In Calarasi nu vei avea la dispozitie prea multe informatii online despre unitatile stomatologice si cele de investigatii dentare cu raze X, iar randurile de mai jos se vor constitui intr-un ghid util in acest sens.

Unde faci o radiografie dentara in Calarasi?

Din momentul in care ai hotarat sa mergi la dentist sa rezolvi o problema de sanatate sau de estetica dentara, vei dori sa urgentezi cat mai mult etapele de rezolvare a ei, incepand cu realizarea unei radiografii dentare in Calarasi. Gasesti centre cu servicii de imagistica dentara in orasul tau consultand tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Standarde inalte de profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Investigatii realizate cu promptitudine
 • Cadru primitor
Digi RX
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Personal profesionist
 • Examinari realizate rapid si eficient
 • Zona accesibila
 • Rezultate comunicate pe loc
 • Preturi convenabile
Dental Clas
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Punctualitate
 • Igiena ireprosabila
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor unde poti faci radiografie dentara in Calarasi

Tocmai ai aflat ca ai mai multe optiuni in ceea ce priveste efectuarea unei radiografii dentare in Calarasi si totusi nu vrei sa te indrepti catre prima/primul clinica sau cabinet pe care ti-a aterizat privirea in clasament, de aceea este de inteles ca doresti sa afli mai multe detalii legate de calitatea investigatiilor, pretul acestora si pareri ale pacientilor aflati candva in aceeasi situatie cu tine. Vei gasi toate amanuntele care te intereseaza in randurile ce urmeaza.

1. Medima

Clinica Medima din Calarasi, parte a unei retele de imagistica medicala cu 5 clinici in Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara,  este o prima optiune pentru realizarea unei radiografii dentare de calitate. Brandul Medima inseamna excelenta in imagistica si radiologie, o echipa medicala de elita condusa de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, tehnologie de ultima generatie si rezultate de incredere.

Pentru o radiografie retroalveolara vei plati la aceasta clinica 25 de lei, iar pentru radiografia panoramica va trebui sa achiti suma de 60 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile acestui centru de imagistica medicala din Calarasi. Ei spun ca aici au intalnit standarde inalte de profesionalist, amabilitate fata de pacienti, investigatii realizate cu promptitudine si cadru primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Digi RX

Digi RX Calarasi face parte dintr-o retea de centre de radiologie dentara cu puncte de lucru in multe orase ale tarii, si este un nume care reprezinta experienta si calitate in realizarea de radiografie dentara. In Reteaua RX Dent se pot obtine radiografii profesionale la cele mai inalte standarde, destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui diagnostic medical corect si complet. Tehnologia inovatoare utilizata de aparatul de investigatie are avantajul reducerii cu 80% a dozei de iradiere fata de radiologia clasica.

O radiografie retroalveolara te va costa 25 de lei, iar pentru o radiografie panoramica va trebui sa platesti 60 de lei.

In putinele recenzii lasate pe Google de pacientii din Calarasi, acestia recomanda centrul de imagistica dentara Digi RX pentru profesionalismul personalului, rapiditatea si eficienta examinarilor si a primirii rezultatelor si pentru preturile convenabile.

3. Dental Clas

Dental Clas este o clinica stomatologica infiintata in anul 2019 care ofera pacientilor din Calarasi o gama larga de servicii de medicina dentara, tratamente de implantologie, endodontie, protetica, chirurgie dento-alveolara, ortopedie, stomatologie generala, precum si posibilitatea efectuarii de radiografie dentara in cadrul aceluiasi spatiu. Aparatura de noua generatie si echipa bine pregatita alcatuita din 5 medici stomatologi recomanda aceasta clinica din Calarasi.

Un site intuitiv si usor de navigat pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre serviciile prestate si preturile practicate. Tariful pentru o radiografie retroalveolara este de 30 de lei, iar pentru radiografia panoramica va trebui sa scoti din buzunar 80 de lei.

Un numar considerabil de recenzii si 5 stele din 5 au acordat pacientii multumiti acestei clinici. Ei scriu ca Dental Clas este exceptia de la regula ca pentru servicii bune trebuie sa platesti preturi mari, ca aici au intalnit un personal profesionist si amabil, punctualitate si igiena ireprosabila.

Concluzii

Atunci cand locuiesti intr-un oras mai mic, fie el si resedinta de judet, iti poti pune intrebari privind disponibilitatea unor servicii de medicina dentara, insa, dupa lectura articolului de mai jos, ai avut surpriza placuta sa constati nu numai ca ai mai multe optiuni pentru efectuarea de radiografie dentara in Calarasi, ci si ca poti beneficia de servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Calarasul dispune de medici stomatologi buni, cu pregatire temeinica, iar diagnosticul si tratamentul afectiunilor dentare se realizeaza acum dupa interpretarea investigatiilor radiologice. Centrele in care poti realiza radiografii dentare, din clasamentul de mai sus, se ridica la inaltimea asteptarilor unor dentisti competenti si dedicati profesiei.