Meniu

Radiografie dentara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca daca ai nevoie de o radiografie dentara, in Craiova o poti efectua in deplina siguranta pentru ca echipamentele sunt de ultima generatie si implica o doza foarte mica de radiatii?

Radiografiile digitale sunt la mare cautare in ziua de astazi tocmai pentru ca tehnologia lor permite scaderea radiatilor si a timpului de lucru, dar si obtinerea unor imagini de calitate superioara, ce pot fi prelucrate, evidentiindu-se detalii care nu pot altfel sa fie percepute cu ochiul uman. Din acest articol poti descoperi unde poti efectua, in Craiova, o astfel de investigatie si cat costa.

Cat costa o radiografie dentara in Craiova?

Pretul pentru o radiografie dentara efectuata in centrele din Craiova variaza destul de putin, dupa cum poti observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie Retroalveolara
Rating
Website
MaxxDent
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Radiografii dentare digitale
 • Nivel foarte redus de radiatii
 • Profesionisti cu experienta in domeniu
 • Numeroase radiografii dentare 2D si 3D
 • Rapiditate si punctualitate
 • Timp redus de asteptare
Digi Ray
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Echipamente si tehnologii de ultima ora
 • Radiografii dentare cu doza minima de radiatii
 • Diversitate a radiografiilor dentare
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Conditii stricte de igiena
 • Preturi avantajoase
Centrul Camen
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Investigatii pentru copii si adulti
 • Diverse tipuri de radiografii dentare
 • Aparatura performanta
 • Personal cu experienta
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici din Craiova cu servicii de radiografie dentara

In Craiova, o radiografie dentara de foarte buna calitate se poate efectua in clinicile de mai jos:

1. MaxxDent

Centrele MaxxDent sunt specializate in imagistica si radiologie dentara digitala. Centrul din Craiova este dotat cu aparatura de ultima generatie (Carestream), care presupune un nivel de radiatii care este cu pana la 90%  mai mic fata de aparatura clasica. Se pot efectua la MaxxDent numeroase radiografii digitale dentare 2D si 3D. Echipa de profesionisti are experienta considerabila in acest domeniu si se afla in permanenta in contact cu cele mai noi metode si tehnici de investigatii radiologice dentare.

Pretul pentru o radiografie intraorala digitala (RVG) este cuprins intre 25 si 35 de lei, in functie de formatul in care este emisa (online, pe CD sau pe film). Radiografia panoramica (OPG/OPT) are un tarif cuprins intre 50-60 de lei (50 lei – online, 55 lei – pe CD si 60 de lei – pe film radiologic). Pretul pentru o radiografie retroalveolara este 35 de lei.

Parerea generala in privinta clinicii este ca ofera servicii de foarte buna calitate la preturi avantajoase. Craiovenii spun ca totul se desfasoara cu rapiditate, unii fiind incantati si de faptul ca radiografia se trimite pe mailul personal. Alte aspecte mentionate de oameni ar fi: profesionalismul personalului, curatenia, aparatura noua si timpul scurt de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre MaxxDent
Vezi Pareri

2. Digi Ray

Digi Ray este cea mai extinsa retea de imagistica maxilo-faciala si de tehnica dentara din tara, fiind o optiune demna de luat in considerare de medicii care isi doresc sa dispuna de servicii personalizate. Printre cele 17 orase in care clinicile Digi Ray sunt prezente se afla si Craiova. Un avantaj major al radiografiilor efectuate este ca, fiind realizate cu aparatura de ultima generatie, este redusa cu 90% cantitatea de radiatii, ceea ce inseamna ca investigatia este mult mai sigura decat radiografiile traditionale. Pentru a efectua o radiografie dentara la acest centru nu este nevoie de programare.

Pretul pentru o radiografie digitala 2D retroalveolara este de 35 de lei, iar pentru o radiografie panoramica tariful este de 60 de lei.

Oamenii spun despre acest centru ca este foarte bine dotat, cu echipamente prevazute cu tehnologie de ultima generatie, astfel ca radiografiile se fac rapid si fara disconfort. In plus, se mai apreciaza si faptul ca personalul este bine pregatit si amabil, oferind toate informatiile de care oamenii au nevoie. De asemenea, se mai puncteaza in review-uri si ca timpul de asteptare este mic, iar conditiile de igiena sunt foarte stricte.

3. Centrul Medical Camen

La Centrul Medical Camen, din Craiova se pot efectua si radiografii dentare, pe langa celelalte numeroase servicii (medicina interna, chirurgie generala, ORL, pediatrie, stomatologie etc.). Investigatiile ce se pot realiza sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti: ortopantomografie, sinus maxilar, radiografie interproximala, status dentar complet, radiografie maxilara volumetrica, radiografie ocluzala superioara sau inferioara, articulatia temporo-mandibulara.

Tariful pentru o radiografie retroalveolara este de 40 de lei, iar pentru o radiografie panoramica  pretul este de 70 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor din aceasta clinica. Unii spun ca medicii sunt foarte buni si ca aparatura este performanta, altii sunt nemultumiti de modul cum au fost tratati la receptie si de unele tratamente. In privinta investigatiilor imagistice, sunt, in general, pareri pozitive, care sustin ca se realizeaza rapid si cu punctualitate.

Concluziile noastre

Posibilitatea de a face radiografii dentare in Craiova este destul de vasta, avand in vedere ca sunt trei centre renumite care ofera astfel de servicii. In aceste locatii, tehnologia si echipamentele sunt de ultima ora, ceea ce inseamna ca sunt reduse cantitatile de radiatii cu pana la 90% fata de radiografiile clasice si ca radiografiile se executa cu rapiditate.