Meniu

Radiografie dentara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca daca ai nevoie de o radiografie dentara, in Craiova o poti efectua in deplina siguranta pentru ca echipamentele sunt de ultima generatie si implica o doza foarte mica de radiatii?

Radiografiile digitale sunt la mare cautare in ziua de astazi tocmai pentru ca tehnologia lor permite scaderea radiatilor si a timpului de lucru, dar si obtinerea unor imagini de calitate superioara, ce pot fi prelucrate, evidentiindu-se detalii care nu pot altfel sa fie percepute cu ochiul uman. Din acest articol poti descoperi unde poti efectua, in Craiova, o astfel de investigatie si cat costa.

Cat costa o radiografie dentara in Craiova?

Pretul pentru o radiografie dentara efectuata in centrele din Craiova variaza destul de putin, dupa cum poti observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie dentara
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 50 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Act stomatologic exemplar
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Mediu primitor
 • Curatenie impecabila
MaxxDent
2
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie panoramica porneste de la 60 Ron
 • Radiografii dentare digitale
 • Nivel foarte redus de radiatii
 • Profesionisti cu experienta in domeniu
 • Numeroase radiografii dentare 2D si 3D
 • Rapiditate si punctualitate
 • Timp redus de asteptare
Digi Ray
3
75 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 75 Ron
 • Echipamente si tehnologii de ultima ora
 • Radiografii dentare cu doza minima de radiatii
 • Diversitate a radiografiilor dentare
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Conditii stricte de igiena
 • Preturi avantajoase
Centrul Camen
65 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 65 Ron
 • Investigatii pentru copii si adulti
 • Diverse tipuri de radiografii dentare
 • Aparatura performanta
 • Personal cu experienta
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici din Craiova cu servicii de radiografie dentara

In Craiova, o radiografie dentara de foarte buna calitate se poate efectua in clinicile de mai jos:

1. Dent Priority

Dent Priority este o unitate stomatologica din Craiova catre care iti poti indrepta atentia pentru a face o radiografie dentara la standarde ridicate. In cadrul clinicii activeaza trei asistente bine pregatite in desfasurarea investigatiei imagistice cu raze X: Mirela Anghel, Nicoleta Stanescu si Ilona Bulugiu, operatori de radiografie dentara digitala, care se asigura de o executare precisa a examinarii in cazul tuturor pacientilor. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, toate investigatiile desfasurate sunt ireprosabile si precise, obtinandu-se rezultate rapide, pe care, ulterior, medicul le verifica atent cu scopul de a stabili un diagnostic corect. Pe baza sa, dentistul vine cu diverse solutii de tratament, astfel incat pacientul sa beneficieze de un tratament adecvat.

Pretul pentru o radiografie dentara porneste de la 50 de lei pentru o radiografie panoramic digitala, este de 100 lei, pentru zona de interes (1-3 dinti) si ajunge la 300 lei, maxilar si mandibular. 

Clinica de stomatologie a primit o multime de recenzii din partea pacientilor, acestia fiind incantati de serviciile de care au beneficiat, dar si de interactiunea cu personalul. Atat echipa de medici, cat si cea de asistente se asigura ca actul stomatologic desfasurat este unul exemplar si adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Multumita aparaturilor moderne si echipamentelor performante, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan eficient de tratament. De asemenea, mediul este primitor si de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. MaxxDent

Centrele MaxxDent sunt specializate in imagistica si radiologie dentara digitala. Centrul din Craiova este dotat cu aparatura de ultima generatie (Carestream), care presupune un nivel de radiatii care este cu pana la 90%  mai mic fata de aparatura clasica. Se pot efectua la MaxxDent numeroase radiografii digitale dentare 2D si 3D. Echipa de profesionisti are experienta considerabila in acest domeniu si se afla in permanenta in contact cu cele mai noi metode si tehnici de investigatii radiologice dentare.

Pretul pentru o radiografie intraorala digitala (RVG) este cuprins intre 30 si 40 de lei, in functie de formatul in care este emisa (online, pe CD sau pe film). Radiografia panoramica (OPG/OPT) are un tarif cuprins intre 60-70 de lei (60 lei – online, 65 lei – pe CD si 70 de lei – pe film radiologic).

Parerea generala in privinta clinicii este ca ofera servicii de foarte buna calitate la preturi avantajoase. Craiovenii spun ca totul se desfasoara cu rapiditate, unii fiind incantati si de faptul ca radiografia se trimite pe mailul personal. Alte aspecte mentionate de oameni ar fi: profesionalismul personalului, curatenia, aparatura noua si timpul scurt de asteptare.

3. Digi Ray

Digi Ray este cea mai extinsa retea de imagistica maxilo-faciala si de tehnica dentara din tara, fiind o optiune demna de luat in considerare de medicii care isi doresc sa dispuna de servicii personalizate. Printre cele 17 orase in care clinicile Digi Ray sunt prezente se afla si Craiova. Un avantaj major al radiografiilor efectuate este ca, fiind realizate cu aparatura de ultima generatie, este redusa cu 90% cantitatea de radiatii, ceea ce inseamna ca investigatia este mult mai sigura decat radiografiile traditionale. Pentru a efectua o radiografie dentara la acest centru nu este nevoie de programare.

Pretul pentru o radiografie digitala 2D retroalveolara este de 35 de lei, iar pentru o radiografie panoramica tariful este de 75 de lei.

Oamenii spun despre acest centru ca este foarte bine dotat, cu echipamente prevazute cu tehnologie de ultima generatie, astfel ca radiografiile se fac rapid si fara disconfort. In plus, se mai apreciaza si faptul ca personalul este bine pregatit si amabil, oferind toate informatiile de care oamenii au nevoie. De asemenea, se mai puncteaza in review-uri si ca timpul de asteptare este mic, iar conditiile de igiena sunt foarte stricte.

4. Centrul Medical Camen

La Centrul Medical Camen, din Craiova se pot efectua si radiografii dentare, pe langa celelalte numeroase servicii (medicina interna, chirurgie generala, ORL, pediatrie, stomatologie etc.). Investigatiile ce se pot realiza sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti: ortopantomografie, sinus maxilar, radiografie interproximala, status dentar complet, radiografie maxilara volumetrica, radiografie ocluzala superioara sau inferioara, articulatia temporo-mandibulara.

Tariful pentru o radiografie retroalveolara este de 40 de lei, iar pentru o radiografie panoramica  pretul este de 70 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor din aceasta clinica. Unii spun ca medicii sunt foarte buni si ca aparatura este performanta, altii sunt nemultumiti de modul cum au fost tratati la receptie si de unele tratamente. In privinta investigatiilor imagistice, sunt, in general, pareri pozitive, care sustin ca se realizeaza rapid si cu punctualitate.

Concluziile noastre

Posibilitatea de a face radiografii dentare in Craiova este destul de vasta, avand in vedere ca sunt trei centre renumite care ofera astfel de servicii. In aceste locatii, tehnologia si echipamentele sunt de ultima ora, ceea ce inseamna ca sunt reduse cantitatile de radiatii cu pana la 90% fata de radiografiile clasice si ca radiografiile se executa cu rapiditate.