Meniu

Radiografie dentara Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci radiografie dentara in Deva si cauti un centru de imagistica unde se practica tarife accesibile si unde poti primi rezultatele rapid? In continuare, poti afla mai multe despre locatiile in cadrul carora se fac radiografii dentare de mai multe tipuri.

Aceasta investigatie este necesara pentru depistarea afectiunilor dentare ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, fiind o imagine detaliata a cavitatii bucale in lipsa careia nu se poate concepe un plan de tratament. In Deva, se pot face radiografii dentare inclusiv in cadrul unor clinici stomatologice care acopera si radiologia dentara in lista de servicii oferite.

Cat costa o radiografie dentara in Deva?

In Deva, preturile pentru radiografii dentare sunt similare cu cele practicate in alte orase din tara. In tabelul urmator, poti vedea care sunt centrele de imagistica si clinicile stomatologice unde poti merge pentru efectuarea acestei investigatii in cele mai bune conditii din punct de vedere al igienei si preciziei rezultatelor:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Boheme Rx
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 75 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Rapiditate
 • Ambient placut
Astom
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii de ultima ora
 • Preturi accesibile
Green Apple Clinic
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna comunicare
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face radiografie dentara in Deva?  

Daca medicul stomatolog ti-a solicitat sa faci radiografie dentara si locuiesti in Deva, poti alege una dintre urmatoarele locatii pentru efectuarea acesteia:

1. Boheme Rx

Cele mai multe persoane din Deva aleg centrul de imagistica Boheme Rx atunci cand au nevoie de o radiografie dentara. Este pusa la dispozitie o gama completa de investigatii 2D si 3D, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Personalul foloseste aparatura de ultima generatie, care integreaza functii smart si reduce expunerea la radiatii.

La acest centru de imagistica dentara, o radiografie panoramica are pretul de 75 lei.

Dintre pacientii care si-au impartasit opiniile cu privire la serviciile centrului de imagistica dentara Boheme Rx, majoritatea se declara multumiti. Personalul este profesionist, operativ, amabil si serios. Ambientul din centru este placut si intreaga procedura se desfasoara rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Boheme Rx
Vezi Pareri

2. Astom

Radiografiile dentare pot fi efectuate si la Astom, clinica stomatologica din Deva unde este disponibil si serviciul de radiologie digitala. Astfel, personalul are posibilitatea de a evalua tratamentul cu ajutorul radiografiilor si de a evita anumite erori in planul de tratament. Aceasta clinica reuneste medici dentisti specializati in diferite domenii ale stomatologiei, ceea ce inseamna ca pacientii beneficiaza aici de tratamente complexe, fara a se deplasa la alte centre pentru radiografii.

Radiografia panoramica are tariful de 70 lei.

Personalul de la aceasta clinica este foarte laudat de pacienti in mediul online. Profesionalismul, amabilitatea, grija si atentia sunt cateva dintre trasaturile acestuia. Mediul este placut si se folosesc tehnologii de ultima ora. Serviciile sunt de inalta calitate si preturile accesibile.

3. Green Apple Clinic

Green Apple Clinic este o alta clinica stomatologica din Deva unde se fac si radiografii dentare. Aici sunt integrate servicii moderne, puse la dispozitia pacientilor de o echipa formata din medici specialisti. Este una dintre clinicile unde pacientii beneficiaza de tratamente stomatologice complete, de la radiografii, pana la reabilitare dentara. Pentru radiografii, se foloseste aparatura profesionala ultramoderna, cu scopul de a asigura un grad minim de iradiere si o calitate superioara a imaginii.

Tariful unei radiografii panoramice este de 70 lei.

Multe persoane recomanda serviciile acestei clinici dentare. Acestia spun ca se foloseste aparat de ultima generatie pentru radiografie si apreciaza personalul pentru ca explica procedura si este amabil, rabdator si profesionist. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si este notata pozitiv inclusiv curatenia.

Concluzii

Daca locuiesti in Deva, in apropierea ta sunt situate mai multe clinici si centre unde se pot face radiografiile dentare, investigatii necesare pentru identificarea precisa a problemei de ordin stomatologic si pentru conceperea unui plan de tratament.

Procedura este una rapida, iar centrul de imagistica dentara pe care il alegi trebuie sa fie dotat cu aparatura de ultima ora si sa respecte conditii stricte in privinta igienei.