Meniu

Radiografie dentara Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu scopul de a preveni diverse afectiuni inainte ca starea de sanatate a unei persoane sa degenereze, din ce in ce mai multi locuitori ai orasului se intereseaza de specificatiile radiografiei dentare din Galati. Cu ajutorul preventiei, se va evita aparitia cariilor, a bolilor gingivale sau parodontale si se va indeparta riscul unor complicatii locale sau generale complexe.

Pentru a obtine un diagnostic cat mai corect, informatiile cu privire la cazul pacientului sunt esentiale, iar modalitatea ideala prin care pot fi obtinute este prin intermediul radiografiei dentare, care poate sa fie de mai multe tipuri. Serviciul de radiografie panoramica este alegerea ideala la clinicile din Galati, pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra danturii unei persoane.

Cat costa o radiografie dentara in Galati?

Pretul pentru o radiografie dentara realizata in Galati nu variaza mult dar, intrucat exista mai multe clinici care ofera acest tip de serviciu, tabelul de mai jos are ca scop indrumarea pacientilor catre cea mai buna alegere pentru cazul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Unident
Clinica-Verificata
70-80 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70-80 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata de specialisti
 • Plan de tratament complex
 • Certificare internationala
 • Servicii avansate de medicina
Dr. Leahu
75 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 75 Ron
 • Aparatura medicala profesionala
 • Servicii de inalta calitate
 • Strategie terapeutica personalizata
 • Gama variata de servicii
 • Concept pentru copii
Chiromax
65-85 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 65-85 Ron
 • Cabinete dotate modern
 • Centre de imagistica
 • Parcare proprie
 • Accesibilitate pentru persoanele cu dizabilitati
 • Comunicare limitata cu pacientul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care iti poti face o radiografie dentara in Galati

Serviciul de radiografie dentara in Galati arata diferit in functie de clinica aleasa: in timp ce unele ofera o radiografie clasica, altele dispun de echipamentul necesar pentru radiografia digitala. De aceea, inainte de a se programa pentru o consultatie la o clinica oarecare din oras, viitorii pacienti trebuie sa se asigure ca acolo exista serviciul de care au nevoie.

1. Unident

Prima etapa a tratamentului incepe cu o consultatie si o radiografie dentara la clinica Unident din Galati. Serviciile medicale dentare integrate sunt asigurate cu ajutorul tehnologiei viitorului, iar pacientii vor beneficia de expertiza medicului coordonator, Dr. Petronela Luca care are certificari internationale. Diagnosticul multidisciplinar se bazeaza pe investigatii radiologice 3D sau tomografie dentara, fiind stabilit de o echipa de medici specialisti cu experienta. Clinica pune la dispozitia pacientilor pachete de tratamente complete, premium, la costuri avantajoase, pentru ca fiecare persoana sa aiba acces la serviciile de care are nevoie pentru o viata sanatoasa.

Pretul pentru o radiografie panoramica la aceasta clinica variaza intre 70 si 80 de lei.

Multi dintre cei care trecut pragul clinicii s-au simtit de parca au pasit in viitor, multumita tehnologiei moderne din cadrul ei. Pe langa aparatura performanta pe care clinica o are in dotare, pacientii care au apelat la serviciile ei apreciaza si profesionalismul echipei de medici. Pacientii tineri nu sunt trecuti cu vederea, intrucat cei mici primesc tratament special pentru a se obisnui cu atsmofera de la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Unident
Vezi Pareri

2. Dr. Leahu

Misiunea tuturor clinicilor din grupul Dr. Leahu este de a oferi accesul la tratamente moderne unui numar cat mai mare de persoane, asa ca cei care au nevoie de servicii de radiologie dentara in Galati se vor putea duce in acest loc. Serviciile pe care le ofera clinica sunt personalizate, moderne, rapide si mai ales, eficiente. Cele 9 cabinete din oras sunt dotate cu aparatura medicala profesionala, iar trei dintre ele sunt destinate tratamentelor stomatologice pentru copii, care vor vedea vizita la dentist ca pe un lucru distractiv, multumita conceptului Academiei Spatiale Dr. Leahu. De asemenea, clinica functioneaza cu bloc operator si are propriul centru de imagistica 3D.

Pretul pentru o radiografie panoramica este de 75 de lei.

Cei mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile clinicii Dr. Leahu au apreciat calitatea actului medical. Alte aspecte importante sunt transparenta si grija fata de pacienti. Cand vine vorba de serviciile pentru copii, personalul este empatic si rabdator, astfel incat cei mici sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Strategia terapeutica se stabileste in functie de complexitatea cazului si de dorintele fiecarui pacient.

3. Chiromax

Chiromax vine ca raspuns la nevoile pacientilor din sfera stomatologica, care au nevoie de radiografii dentare in Galati. Echipa medicala este formata din persoane tinere, care au ajutat la implementarea unui concept modern de abordare a terapiilor din spectrul stomatologiei. Centrele de imagistica sunt dotate cu aparate de radiografii retroalveolare, panoramice, teleradiografii si cu un computer tomograf cu fascicul conic.

Pentru o radiografie panoramica, pretul variaza intre 65 si 85 de lei.

Cele mai multe recenzii aduse clinicii contin cuvinte de lauda, cu privire la calitatea serviciilor, punctualitate si nivelul de profesionalism. Exista si cateva situatii in care pacientii au avut parte de o experienta mai putin placuta, fie din lipsa indicatiilor pentru perioada de dupa tratament, fie pentru preturile ridicate.

Concluzii

Prin urmare, primul pas pe care trebuie sa-l faca oamenii pentru a preveni inrautatirea starii lor de sanatate este realizarea unei radiografii dentare, iar in Galati, clinicile care ofera acest serviciu au tarife accesibile. Dupa finalizarea radiografiei, pacientii pot trece la o consultatie propriu-zisa, in cadrul careia se va elabora planul de tratament ce trebuie urmat in perioada urmatoare.