Meniu

Radiografie dentara Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul stomatolog ti-a recomandat sa efectuezi o radiografie dentara in Oradea, te poti prezenta la unul dintre centrele radiologice din acest oras. Fie ca trebuie sa efectuezi o radiografie intraorala sau una extraorala, vei avea solutii la indemana pentru ambele tipuri de investigatii, dar si pentru multe altele.

Centrele sau laboratoarele de radiologie din Oradea sunt dotate cu aparatura performanta, care reduce timpul de expunere si permite realizarea rapida a imaginilor. Poti citi in continuare pentru a descoperi unde anume sa te prezinti in cazul in care trebuie sa efectuezi o radiografie dentara digitala sau clasica.

Care este tariful pentru o radiografie dentara in Oradea?

Pentru o radiografie dentara in orasul Oradea, preturile pot sa difere, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Rodenta
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Experienta de 28 de ani in radioimagistica
 • Aparatura performanta
 • Siguranta sanitara
 • Numeroase radiografii dentare
 • Preturi avantajoase
YTS-Dental View
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Furnizor principal de echipamente de imagistica dentara digitala
 • Toata gama de servicii de imagistica dentara
 • Radiografii digitale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de tratamente
 • Personal profesionist si deosebit de amabil
Valident
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Radiografii dentare, tomografie volumetrica dentara
 • Programe computerizate pentru implantologie si ortodontie
 • Amabilitate si promptitudine
 • Radiografiile se realizeaza cu rapiditate
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie dentara in Oradea?

Dupa cum am precizat anterior, sunt cateva cabinete foarte bune la care te poti prezenta pentru o radiografie dentara in Oradea, si anume:

1. Rodenta

Cabinetele de radiologie dentara cu brandul Rodenta au o experienta de 28 de ani in inovatia radioimagistica. Aparatura de ultima generatie este nu doar performanta, ci si minim invaziva. Serviciile oferite in cadrul cabinetului din Oradea sunt: radiografii dentare 2D si 3D, clear aligner, ghid implant, scan facial, fotografii de diagnostic etc. Si conditiile de siguranta sanitara sunt foarte stricte aici, pentru ca se folosesc echipamente de decontaminare a aerului si suprafetelor, cum sunt lampile UV. Radiografiile sunt atat extraorale (panoramica, bitewing, OPG-ATM, sinusuri maxilare, craniu lateral etc.), cat si intraorale (retroalveolare, bitewing, ocluzale).

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 40 de lei, iar pentru o radiografie panoramica OPG tariful este de 90 de lei.

Serviciile cabinetelor de radiologie Rodenta sunt apreciate de oradeni, care spun ca investigatiile se realizeaza cu rapiditate si fara ca pacientii sa simta vreun disconfort. De asemenea, preturile pentru radiografii sunt considerate avantajoase.

Vezi parerile pacientilor despre Rodenta
Vezi Pareri

2. YTS-Dental View

Centrul de radiologie si tomografie dentara YTS-Dental View din Oradea face parte din reteaua acestui furnizor principal de servicii si echipamente de imagistica dentara digitala din Romania. Clinica se poate lauda cu tehnologie moderna, dar si cu o echipa de profesionisti. In clinica este pusa la dispozitie toata gama de servicii de imagistica dentara, de la radiografii si tomografii, pana la scanare intraorala digitala. Pentru un diagnostic clar si un tratament pe masura, acest centru de radiologie din Oradea ar trebui sa fie pe lista de optiuni a fiecarui pacient si medic stomatolog din oras.

Tariful pentru o radiografie retroaleveolara digitala este de 30 de lei, iar tariful pentru o radiografie panoramica este de 85 de lei.

Recenziile postate in dreptul acestui centru de radiologie arata ca oamenii sunt multumiti de serviciile sale. Ei spun ca au intalnit personal profesionist si deosebit de amabil, care i-a tratat cu calm si rabdare, si ca in clinica este aparatura performanta si curatenie.

3. Valident

Valident este o clinica stomatologica din Oradea, specializata in radiografii dentare, tomografie volumetrica dentara si in alte programe computerizate destinate implantologiei sau ortodontiei. In acest sens, clinica dispune de aparatura de ultima ora si de personal medical cu o pregatire specializata. Pe langa aceste servicii, Valident acopera si alte specialitati ale medicinei dentare, precum: implantologie, protetica, parodontologie.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 35 de lei, iar pentru o radiografie panoramica se va achita suma de 80 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile Valident pentru radiografii dentare in Oradea, apreciaza in recenziile de pe internet amabilitatea, promptitudinea si preturile pe care le considera unele corecte. Pe langa toate aceste avantaje, ei mai spun si ca radiografiile ies in cateva minute, reducandu-se astfel timpul de asteptare.

Concluziile noastre

O radiografie dentara in Oradea se poate realiza atat la cabinetul stomatologic in care te-ai programat, daca acesta este prevazut cu laborator de radiologie, cat si la parteneri. Centrele pe care le-am prezentat in acest articol sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, care asigura o cantitate minima de radiatii si realizarea rapida a radiografiilor.