Meniu

Radiografie dentara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru orice tratament stomatologic, de regula, ai nevoie de o radiografie dentara, in Ploiesti, pe care o poti realiza atat in clinica in care urmezi tratamentul, daca aceasta este dotata cu un laborator de radiologie, cat si intr-un centru specializat.

Gratie evolutiei tehnologiei, in ziua de astazi se pot face radiografii care iradiaza mult mai putin fata de cele traditionale si necesita un timp de expunere mult mai mic. Asa numitele radiografii dentare digitale se efectueaza de ani buni si in cabinetele din Ploiesti, pe care le vei descoperi in cele ce urmeaza.

Ce pret are o radiografie dentara in Ploiesti

Pretul pentru o radiografie dentara in Ploiesti este influentat de mai multi factori. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele principalelor centre in care se fac astfel de investigatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Maraffka
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Doze reduse de radiatii
 • Radiografiile sunt gata rapid
 • Personal bine pregatit si amabil
Ina Dent
20 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 20 Ron
 • Tratamente personalizate
 • Radiologie digitala
 • Tratamente diverse de albire dentara
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Medic cu experienta si atent la detalii
Ekydent
10 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 10 Ron
 • Preturi mici pentru radiografii dentare
 • Medici bine pregatiti
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie cu cantitate minima de radiatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Ploiesti la care se efectueaza radiografii dentare

Centrele in care se efectueaza radiografie dentara in orasul Ploiesti sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, astfel ca timpul de expunere este mai mic, la fel si doza de radiatii. Descopera care sunt clinicile din acest oras la care te poti prezenta pentru o astfel de investigatie:

1. Maraffka

Maraffka este un centru de imagistica dentara digitala care pune la dispozitie servicii menite sa-i ajute pe medici in stabilirea unui plan de tratament. Aparatura cu care este dotat centrul este de ultima generatie si, impreuna cu suporturile rapide, fac ca dozele de radiatii sa fie reduse considerabil. Expunerea este insotita de protectia fiecarui pacient cu sorturi de plumb, ce evita trecerea radiatiilor catre acele zone ce nu prezinta interes pentru rezultatul dorit. In acest centru se realizeaza: computer tomograf, teleradiografie, radiografie panoramica, radiografii retroalveolare, ocluzale sau cu film muscat.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 40 de lei, iar pentru o ortopantomografie (OPT) este de 90 de lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestui centru de imagistica dentara sunt impartite. Unii au avut parte de o experienta fericita, in care totul a decurs fara probleme, de la faptul ca vizita a fost rapida si personalul a avut o atitudine amabila si profesionista si pana la faptul ca radiografiile sunt gata imediat. Alte persoane spun ca nu se raspunde la telefonul clinicii si ca s-au confruntat cu un comportament mai putin prietenos al personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Maraffka
Vezi Pareri

2. Inadent

Inadent este o clinica stomatologica in care sunt oferite numeroase servicii de specialitate, printre care si de radiografie dentara. Radiografiile care se realizeaza aici pot depista probleme precum: boala parodontala, tumori, chisturi in oasele maxilare, dinti afectati, tulburari ale mandibulei etc. Avantajul major oferit de aceasta clinica pentru cei care beneficiaza de serviciile sale este ca preturile sunt mai mici fata de altele, inclusiv in ceea ce priveste investigatiile imagistice.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 20 de lei, iar pentru o ortopantomografie este de 60 de lei.

Ploiestenii sunt destul de multumiti de experientele de care au avut parte la Inadent, atat in ceea ce priveste tratamentele dentare, cat si radiografiile dentare. Ei spun ca personalul este amabil si profesionist si ca serviciile se efectueaza cu rapiditate. In schimb, sunt si persoane care declara ca unele tratamente nu au avut rezultatul dorit sau ca nu se respecta programarile.

3. Ekydent

Ekydent este o clinica stomatologica prezenta pe piata din Ploiesti de mai bine de 10 ani. Pe langa numeroasele servicii (implantologie, endodontie, ortodontie etc.), este pusa la dispozitie si posibilitatea de a efectua radiografii dentare, astfel ca pacientii sunt scutiti de drumuri inutile. Dr. Alina Enache are competenta si in radiologia orala. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila din Bucuresti si mai este specializat si in implantologie orala. Aparatura utilizata in cadrul cabinetului de radiologie este de ultima generatie si emite o cantitate minima de radiatii.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 10 lei, iar pentru o ortopantomografie tariful este de 40 de lei.

Majoritatea pacientilor au avut parte de o experienta placuta la Ekydent, spunand ca medicii sunt foarte buni, intre personalul este amabil si le ofera ajutor in ceea ce priveste informatiile de care au nevoie si sustinere emotionala. De asemenea, este apreciat si faptul ca functioneaza serviciul de urgente.

Concluziile noastre

Serviciile de radiografie dentara din Ploiesti sunt puse la dispozitie in clinici bine cotate, in care s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie. Acest lucru inseamna ca investigatiile se fac cu rapiditate si cu o cantitate mica de radiatii.